én hétköznap "szemét"kajákat szoktam enni, főleg azok ismerik akik albiban élnek távol az otthoni jó kajától
veszel vmilyen szinű smack levest. csak 2 deci vizet forralsz és belehányod a tésztát, majd amikor már alig van leve a port is, meg pár karika kóbászt meg 1 kockasajtot. összerottyan, leve is lefől róla, és kapsz elég jó tésztát cserébe

én szeressem
másik az úgymond "parasztlepény" vagy nemtom mi
reszelsz le krumplit (kb 5-6darabot), meg vékonyra vágsz (kockára pl) valami szeletelt békönt (2 szeletet), meg kóbászt apróra meg vöröshagymát, 2girizd fokhagymát is. Végül a reszelt sajt se maradjon el, azt ízlés szerint (sokat

) ...
Fogsz 1 serpenyőt, 1 pici oliva vagy akár sima olaj bele, de nemsok, csak hogy épp 1-2 miliméter vastagon legyen a serpenyőben (vaj vagy margarin lehet jobb, de sosincs albiban). Közben összekevered a cuccost amit eddig csináltál és beleöntöd a serpenyőbe ami már meleg és picit rotyog az olaj benne. Megvárod mig összesül, és a sajt meg reszelt krumpli megsül és összefogja az egészet, olyan lesz mint 1 pizza csak tészta nélkül és nagyon jó

(ajánlatos teflonban sütni mer odaszokott picit égni a sajt)