Főzőcske topic

hehe. a mezet szeressuk, sokaig csinaltam h minden reggel egy evokanalnyi mezet magamba tomtem es finom volt nagyon :D

semminemü savanyú dolgot ne4m birok, ha nyár van és melegem van akk inkább fél liter icecofe,m de a kávéra sajnos nincs hosszútávú szupportja az emberi szervezetnek. (nap 6-10x 2 bögre kávét fogyasztottam ipari mennyiségben, és a kórházba találtam magam magas vérnyomással mikozben ömlött az orromból a vér) :lol:

amikor csak lehet kávét iszom, de sajnos az nem lehet több napi 2 börénél, ami nagyon kevés :cry: , de mégis jobb, mint az az idő mikor abszolútt nem ihattam semmi koffein tartalmút 3 hónapig :D

Nekem hálistennek nem árt s ,nem a hatásáért,pusztán az aromájáért ízlelgetem,kortyolgatom,szürcsölgetem,szépen ,lassan!

én sem a hatásáért ittam, hanem mert imádom, de kicsit túlzásba vittem :lol:

Vigyázni kell vele.A koffeninmentes változatot kipróbáltad?Nekem ízlett nagyon,nem is tudtam igazából különbséget tenni.Iszom én elég furcsán,tejporral,édesítrőszerrel,és forró vízzel felengedve.Úgy szoktam meg,pedig mindenki frászt kap tőle,mikor látja.

nem sajnos a koffeinmenteset nem próbáltam nem tudtam szerezni mikor már lett volna addigra márt vége lett a koffeintilalomnak amit be is tartottam.

szeptember 12-december 12-ig 2008-ban, pokoli 3 hónap volt az koffein nélkül, olyan volt mint drogosnak az elvonó :D :oops:
most eszembe jutott a girosz, és nagyon éhes lettem, görögországban ettem utolyára giroszt fu nagyon fincsi cucc.

szegeden is van 1 görög kakálda tele girosszal meg minden jóval. én szeretem, de ott is olyan csípós néha a szausz (ha olyat kérek rá, márpedig mérne), hogy hovamegyek tőle.

Szia Dezo!
Lécci mondd már,hol van Szögedében,mert a hónap közepén megyek be "ótóval",és biztos lesz annyi időm,hogy kipróbáljam.Remélem,nem pakingzónás helyen leledz?Amúgy meg mindegy,inkább fizetek érte,s ja,ha már itten vagyunk,árak milyenek?

A Jate klubot ismered? Attól kb 50méterre van, 1 kis utcában, sajnos nevét nem vágom. Ilyen pincehelység, picike, de jó a cucc. Én multkor (3hónapja .D) 1000-t fizettem 1 nagy tálért, amibe vót elég sok cucc. Nem is birtam ott megenni, elcsomagoltattam :D Van persze pitás verzió is, az olcsóbb vmivel.

pités verzsióért göröghonba 1.5-5 euróig voltak az árak, attól függően hogy mekkora volt és hogy hány csillag maradt meg a kommunista időkből az éttermen :D, és attól is fuggött hogy adtak e mellé sörtöt vagy nyem, ahhoz képest hogy season(ezt nem igy írják) mentünk nem volt olyan olcsó az egész cucc. :D

Köszi Dezo!
Hát már hogyne ismerném!Szegeden tanultam,és utána még egy kicsit ott is dolgoztam a diploma után!
Minde esetre megpróbálom belőni a helyet!Még egyszer köszi!

Szia Dezo!

Észben fogom tartani!Ma pölö be kellet volna vinnem a fiamat a Gyermekklinikára,de húzós volt a délután,úgyhogy a szomszédom volt olyan aranyos,és bevitte őt is,meg a feleségemet is.
Ezek szerint sikerülhetne végül is,nos,azt hiszem a nyár elején összejön ez!(Akkor lesz újabb soros vizsgálata a gyermekemnek!)

Vissza
Top Alul