Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
semminemü savanyú dolgot ne4m birok, ha nyár van és melegem van akk inkább fél liter icecofe,m de a kávéra sajnos nincs hosszútávú szupportja az emberi szervezetnek. (nap 6-10x 2 bögre kávét fogyasztottam ipari mennyiségben, és a kórházba találtam magam magas vérnyomással mikozben ömlött az orromból a vér) :lol:
amikor csak lehet kávét iszom, de sajnos az nem lehet több napi 2 börénél, ami nagyon kevés , de mégis jobb, mint az az idő mikor abszolútt nem ihattam semmi koffein tartalmút 3 hónapig
Vigyázni kell vele.A koffeninmentes változatot kipróbáltad?Nekem ízlett nagyon,nem is tudtam igazából különbséget tenni.Iszom én elég furcsán,tejporral,édesítrőszerrel,és forró vízzel felengedve.Úgy szoktam meg,pedig mindenki frászt kap tőle,mikor látja.
szeptember 12-december 12-ig 2008-ban, pokoli 3 hónap volt az koffein nélkül, olyan volt mint drogosnak az elvonó
most eszembe jutott a girosz, és nagyon éhes lettem, görögországban ettem utolyára giroszt fu nagyon fincsi cucc.
szegeden is van 1 görög kakálda tele girosszal meg minden jóval. én szeretem, de ott is olyan csípós néha a szausz (ha olyat kérek rá, márpedig mérne), hogy hovamegyek tőle.
Szia Dezo!
Lécci mondd már,hol van Szögedében,mert a hónap közepén megyek be "ótóval",és biztos lesz annyi időm,hogy kipróbáljam.Remélem,nem pakingzónás helyen leledz?Amúgy meg mindegy,inkább fizetek érte,s ja,ha már itten vagyunk,árak milyenek?
A Jate klubot ismered? Attól kb 50méterre van, 1 kis utcában, sajnos nevét nem vágom. Ilyen pincehelység, picike, de jó a cucc. Én multkor (3hónapja .D) 1000-t fizettem 1 nagy tálért, amibe vót elég sok cucc. Nem is birtam ott megenni, elcsomagoltattam Van persze pitás verzió is, az olcsóbb vmivel.
pités verzsióért göröghonba 1.5-5 euróig voltak az árak, attól függően hogy mekkora volt és hogy hány csillag maradt meg a kommunista időkből az éttermen , és attól is fuggött hogy adtak e mellé sörtöt vagy nyem, ahhoz képest hogy season(ezt nem igy írják) mentünk nem volt olyan olcsó az egész cucc.
Köszi Dezo!
Hát már hogyne ismerném!Szegeden tanultam,és utána még egy kicsit ott is dolgoztam a diploma után!
Minde esetre megpróbálom belőni a helyet!Még egyszer köszi!
Észben fogom tartani!Ma pölö be kellet volna vinnem a fiamat a Gyermekklinikára,de húzós volt a délután,úgyhogy a szomszédom volt olyan aranyos,és bevitte őt is,meg a feleségemet is.
Ezek szerint sikerülhetne végül is,nos,azt hiszem a nyár elején összejön ez!(Akkor lesz újabb soros vizsgálata a gyermekemnek!)