KönigsTiger
New Member
erdekes recept
padlizsankremet szokott vki csinalni??
kulonben ahogy elnezem a topic elegge nepszeru lett
padlizsankremet szokott vki csinalni??
kulonben ahogy elnezem a topic elegge nepszeru lett
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
KönigsTiger":1f7ujuu2 mondta:szerzel vhonnan 3 meretes padlizsant beteszed oket a sutobe 180-200 fokra es sutod kb 30-40 percig utana kiveszed oket es leszeded a hejat meg a tetejen azt a kemeny reszet ha ez megvan akkor ami a belsejeben volt belerakod egy talba teszel melle izles szerinti mennyisegu fokhagymat(2 minimum ajanlott) sot borsot olivaolajat, ha minden benne van akkor fogod a keziturmixot es osszecsumpizod az egeszet h szep egyenletes allaga legyen, ezutan berakod a hutobe majd ha kihult akkor piritosra kell ratenni es elfogyasztani![]()
Fog-hagy-más rág-csa? Kérek!!!!!zombimorzsi":19wo4scs mondta:Fokhagymás rágcsa,az az igazi!!!!és miután nagyon egyszerű,valamint egészséges,csak ajánlani tudom mindenkinek,de egy kikötéssel!!!Kizárólag hétvégén fogyaszd,és utána ne menj emberekközé,legalábbis kerüld a finnyás orrú egyedeket.
Lehet undorítónak hangzik,mert kisé pépes-ropogós,de én szeretem.
Receptúra: fokhagyma megpucolva,felvagdalva.Kenyérkockák kicsire felvágva,megpirítva.Egészet bele kaukázusi kefírbe,bele!
Nyaummm.....
A lényeg,hogy jó sok kenyérkocka és fokhagymaszeletke legyen benne.Én egy doboz kefírhez-ez kb 0,5l-nyi- egy maréknyi kenyérkockát és egy jó fej fokhagymát ölök le,aztán tolom az arcomba!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.