Fegyverek

Belgák? Ők nem emberek vagy mi? Nem értem miért buktam le, azt hitted, hogy az FN F2000-es szlovén fegyver vagy mi? LOL

Jó, figyelj, a fegyverváltást idén kezdték el, pár év múlva hasonló videó is lesz az F2000-el, kezdesz picit idegesíteni :D Nyílván megtendereztették a dolgot, kipróbálták a fegyvert és nem a netről rendeltek x ezer darabot vaktában :D Attól, hogy neked nem jön be, nem tetszik neked és nem tudod elképzelni sárosan miért lenne szar fegyver? Mert olvastad a HTban, hogy van hozzá olyan gránát ami nem robban nagyot? Jaj ne már, légyszi :D

Emberek de ez nem olyan felvétel amiről beszéltem.

Azt hittem ismersz. Én Ranger vagyok tehát az én szavam számít plusz a véleményem is ez ilyen egyszerű. plusz Red tiger lead the way
8) 8) 8) Ez a másik törvényszerű dolog

Amúgy pusztán csak nem kell isteníteni ezt afegyót. FNC power akkor már :P

Az hogy a szuper mikro gránát nem olyan jó pedig csak 1 dolog a többit lentebb leírtam. Olvass vissza ha ráérsz

Amúgy KJK-nál is rendszerbe van és ők se vitték külföldre még. FN SCAR a másik nagy rémálmom :) A 89 ezer fajta railel jeeezzz de már az m16a4-es agyon tuningolt változatától is kivagyok.

Félreértés ne essék, nem istenítem a fegyót, de nem is degradálom alaptalanul, nem a kedvenc fegyverem nekem sem, életemben nem fogtam még ilyet. Én az egész AR-15-ös családtól kivagyok, FN SCAR-al semmi bajom, egyetlen FN terméket tartok fostalicskának, a P-90-est, az egy hihetetlenül elbénázott konstrukció, persze jól mutat a csillagkapuban, de kb. ennyit is tud a fegyver :) HK meg FN mánia ami nálam van :)

Red Tiger lead the way? Muhahaha, Dogs of war lead the way :P

Ne komolytalankodjál már a Dogz of Waral :D Red Tigers a legjobb ez köztudott.

P90 pedig nem lehet rossz....QBZ 97-et is megnézném :P HK416 meg pont a két kedvencebb fegyverem abominációjra :D meghajol

Red Tigers? Köztudott? Jaaaj, vicces itt valaki :D Max sokan vagytok :mrgreen:

Átlagba 6-an. De ez így van pedig.

Viszont Ez az SA80. Nem látok sok külömbséget a többi 5.56 os és e között. Max gyorsabban romlik de megkelett volna, csinálni hogy hirtelen 0 lőszered lesz a tárba mert kiesik a tár :P

Hja, az eredeti Radway Green tárakkal ez van, de többnyire AR-15-ös tárakat használnak hozzá az angolok, azok nem esnek ki/szét.

Nem idevág, de nem tudom észrevettétek-e, hogy a játékbeli g36 nem csatlakoztatható az elvilge csatlakoztatható m203-as gránátvető(ez rosz mert én nagy g36 b**i vagyok szal nemjó+még a fegyver modeljét is eltolták :D )

Szerintem nem érdemes törődni ilyen apró-cseprő részletekkel, szerintem eszméletlen jó a game akármilyen hibái is vannak.
Meg már most dunát lehetne rekeszteni a mod-okkal, addon-okkal, mi lesz később?
Amúgy a nevét nem tudom de az alpha-ban volt egy szürke gépfegyver, nagy magas "egybe-alakú" scope-pal. Az nincs benne a game-ben?

Had osszam meg én is a véleményemet a fegyverekről és a harcrendszerről. Én személy szerint nagyon hiányoltam az ütést és a bajonetteket. AK-n jól mutat a bajonett, és mellesleg SVD-re is szerelhető. Sok rusholásnál jól jönne. Meg lehetett volna csinálni azt is, hogy beszorul az áldozat bordái közé, és bele kell lőni, hogy kijöjjön. :evil: Hiányoltam az igazán durva támogató géppuskákat, ha már a gattling rendszerű szörnyeteget kivették belőle, akkor legalább egy PKMSZ-t kaphattunk volna, az jobban illene a helyszínhez is. egy komolyabb kutyafalka (délután ugrott a nyakamba egy 20-25 fős csűrhe) szétzúzásához ideális lenne. Tudom ott a gránát, de mégiscsak más feeling amikor köpöd rájuk a 7.62-eseket. A másik, ami nagyon nem tetszett, hogy a játékban snipernek tartott hadipuskákkal nem lehet futni. Amikor először nyomtak a kezembe egy Dragunovot, az lepett meg a legjobban, hogy milyen könnyű. Ezzel mé' nem lehet futni?!
Egy korábbi postban lett említve, hogy a valóságban hogyan kell használni a céltávcsövet, és játékban miért csak a felső osztásnak jut szerep. Bevallom, engem ez zavar is meg nem is. Azért zavar, mert ugye be lett harangozva, hogy kvázi valós ballisztikát tud a motor. (Oké, ez erősen lövdékfüggőAz oldalvonalakat lehet használni futó célnál, ezt szoktam is. Amiért nem, annak meg az az oka, hogy egy kedves főhadnagy barátom nekem máshogy magyarázta a működését. Szerinte rárakom a cél talpát az alapvonalra, és a leolvasott értékre tekrem be az optika csavarját. Igaz, hogy amit mutott nekem, kicsit máshogy nézett ki, mint a játékban, és mintha a skála is a másik oldalon lett volna. Ha valaki felhomályosítana ebben a kérdésben, megköszönném.
RPG. Komoly fegyver, nagy pusztító erővel, csak dögnehéz. Akkor inkább gránát. A második végigjátszás alkalmával Csernobil NPP-ig direkt elcipeltem egyet, rá is lőttem egy helikopterre. Sajna nem zuhant le, de legalább elkotródott.
Valaki kérdezte a hydroshock lőszert. Én ezt úgy képzelem el, hogy a lövedék a maga elött torlódó levegő miatt becsapódáskor jobban gombásodik, ezáltal testre nagyobb felületen hat, ami eszméletvesztést okozhat végtagtalálat esetén is. De erről is nyilván fogunk még bővebb felvilágosítást kapni.

És hogy miért is hajszoljuk egy játékprogram esetén a realitásokat? Mert ez a jövő,és talán a jelen is a játékiparban. A STALKER egy nagyon innovatív játék, sokat vártunk rá, és magasak az elvárások is. Szvsz irányt ad az FPS-k fejlődésének, és vitathatatlan, hogy ez az irány nem más, mint a valósághoz egyre közelebb eső szimuláció. A hozzám hasonló fanyalgóknak, akik hiányolnak ezt-azt egy remek játékból, meg irány az AS vagy Paintball pálya. :D

Ui.: Mielőtt meg Kick megkérdezné, én vagyok az általa lefestett szekus, csak nekem nem terepszínű a nadrágom, hanem kék! :P

ballisztikai szóródási együttható: 1.23 (ez elvielg a lövedékfüggés)
gravitációs tömegvonzási együttható: 9.81 (Fizika óra :) )
van továbbá szél is.
Szóval valóban kvázi valós a ballisztika. Végülis amit ebből a simaszőrű hobbilövész (pl. én aki nem értek a fegyverekhez) annyit lát, hogy jobban szórnak a fegyverek és a gellert kapott lőszer is okozhat sebzést. De ha ez a hozzáértőknek is élmény akkor a fiúk a GSCnél tényleg jót alkottak :)

A Hydroshock lőszer lövedéke kettős rendeltetésű speciális lövedék, egyik feladata, hogy nagy sérülést okozzon, ezért leválik a köpeny, másrészt a köpeny egy acélmagra van ráhúzva, aminek jó az átütési képessége, ezért korlátozott mértékben képes golyóálló mellények átütésére is. Majdnem ugyanazt udja, mint egy expandáló lövedékek, csak korlátozott páncél átütéssel.

SVD milyen könnyű ? :) Nálam pont fordítva volt. PKM-et felkaptam és aztem hogy júj majd nagyon bef*sok tőle vagy lövésnél eltöri a kulcscsontomat de nem. Imádom azt a jószágot. Persze fél napos cipelés meg menet megint más kérdés.....

SVD üresen kb. olyan, mint egy AKM töltve, de kényelmesebb cipelni, mert hosszabb és eloszlik a súlya, de tévhit, hogy mesterlövész puska, ahhoz túl pontatlan, 2 MOA-t nem tudja, azért ez tök gáz, míg mondjuk egy PSG-1-es 0.8 MOA-ra lazán képes. Félautomata katonai puska inkább.

Hali!

Nem rég óta játszom a játékkal, de az a tapaasztalatom, hogy tök fölösleges fegyvereket gyűjteni, összehordani, ugyanis nem tudom pénzzé tenni őket, sem elcserélni. A későbbiekben lesz lehetőség fegyverekkel kereskedni?
Ha nem akkor ugye csak lőszer, kaja, egyéb tárgyakat szedek össze....
Az 50 kiló hamar megvan...

kick":35dgxqna mondta:
SVD üresen kb. olyan, mint egy AKM töltve, de kényelmesebb cipelni, mert hosszabb és eloszlik a súlya, de tévhit, hogy mesterlövész puska, ahhoz túl pontatlan, 2 MOA-t nem tudja, azért ez tök gáz, míg mondjuk egy PSG-1-es 0.8 MOA-ra lazán képes. Félautomata katonai puska inkább.

MOA, ez valami standard?

kick! De az SVD dzsuvásan, a halál seggéből is előrántva képes arra 2 MOA-ra míg a PSG-1 allergiás az ilyesmire igencsak. Nem? (Nem vagyok fegyverszakértő, csak érdekel.)Meg valami olyasmit olvastam valamikor, hogy nem mesterlövész funkciót lát el hanem inkább támogató szerepe van. Információt! :D

Vissza
Top Alul