Fegyverek

Melyik a kedvenc fegyvered?

• L85A1

Szavazat: 0 0.0%
  • TOZ-34

• RG-6-os gránátvető

• LR-300 MR

• Fort 12

• FN2000

• AK-47

• XM-143

• SVU

• MP Makarov

• HP-SA Hi-Power

• Beretta 92 FS

• VSS (Vintorez)

• Groza 961

• SVD (Dragunov)

• Kés :)

• Összes szavazó
    0
Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
R-pee":nmx894ww mondta:
Az SG-ben használtak egyszer H&K MP7-et. Erről viszont azt hallottam, hogy a kategóriában veri a P90-et.
kép1

Ez kiscsúzli a P90-vel képest fogatlan tűzerőben nem éri fel, de elég kompakt és könnyen moddolható.

R-pee: melyik részben használták ezt??? Amúgy annyira tényleg nem lehet jó, mert nem cserélték le rá a főfegyverzetet.

9. évad, 16. rész. A trévében is lenyomták az Atlantis előtt. A többi részben nem láttunk már MP7-et, de néha még feltűnik Cam kezében a G36. :wink: Nagyon tetszik.

Üdv mindeki! :)

Végigolvasgattam a gondolataitokat mikéne a stalkerbe...
hát sztm lényegtelen miylen fegyót raknak be csak használható legyen
és realisztikus. Az mp7 értelmét nemlátom a játékba hisz egyetlen pozitivuma hogy gyors emellett pontatlan, pici, hama kifogy, távolra használhatatlan... de P90-el már lehetne irtani elég rendesen :)
És közeli használat értelmét sem látom hisz bármelyik fegyverrel lelehet szedni valakit 1 golyobol.

Amit viszont szivesen látnák viszont a stalkerben nos arrol egy ellég hosszu listát tudnák irni :D
De plusszba helyszinhez és korhoz passzoló néhány pisztoly midneképp! valamint az AK val egy súlycsoportba tartozó izlés és pofon szerint választható assault rifle is elkélne... pl m4, galil, steyer aug.
De igazán beférhetne még az M249 is.

Ami pedig a MP7 vs P90-et illeti mindkét fegyvernek egész más a rendeltetése!

MP7 egy taktikai géppisztoly alacsony tűzerővel de nagyongyors tűzsebességgel. Ezért fő célja nem a megsemmisítés csak az ártalmatlanná tétel. Elsősorban nagyobb Rendősrségi alakulatok használják pl SWAT
túszok kimentésénél mert gyenge tűzerő miatt a vékonyabb falakt sem viszi át a túszok védelmének érdekében!

P90 egészen más tészta. Uccai viseletre tervezték ruha alatt civil rendőröknek. PL fontosabb emberek védelménél vetik be!
Elsősorban azért mert 1 kezes fegyver és egy durván sérült is könnyedén tud vele tüzelni, táratcserélni. Tűzereje elég nagy és sebessége is elég gyors.

Remélem segítettem az érdeklődőknek.

Azért annyiban kiegészítenélek Gomb, hogy a P90-es a hadsereg is használja, rendőr kezében viszont még sosem láttam.

Azt nemtom most mi a helyzet vele :)
de a p90-et kimondottan arra fejlesztették ki a belgák ha jóltudom :)

Üdv Gomb a fórumon! :)

A játékban a könnyű fegyvereknek nagy hasznát lehet majd venni, mert ugye azoknál sokkal kevésbé tágul a célkereszt fordulás közben :)

hispan1":2atiqtac mondta:
Ki kell tenni a kis sárga X-et a képernyő közepére és fix a célkereszt :D

Jobban is szór a fegyver, úgyhogy ezzel nem sokra mész.

ps.: elvileg van olyan program, ami egy kis piros pontot kitesz a képernyő közepére, de Punkbuster meg más anti-cheat programok is erősen tíltják (CD-kulcs ban veszély!)

Szerintem jó hogy nagyobbodik a célkereszt, mert amikor messze van a célpont néhány lövés után figyelmeztet hogy már hiába lősz nemfog találni :P

A fegyver szórásán valóban semmi sem segít, de egy kis pont a képernyőn mégis segít az embernek tájloni, hogy merre lő.
Szerencsére a PB nem látja, hogy mit ragasztok a monitoromra :D

P90 .. Ne CS-t kérem ...
Mivel itt ugyis olyan debla dögök lesznek, amikbe millió + 1 tárat bele lehet lökni (Pseudóba pár raksi + pár granyó :lol: - hatástalan .. igaz) , javaslom vegyél elő egy nagy kalibert; AK 74 szkóppal , granyóvetővel, L85A1 u.ilyen cfgban (hangtompitó nélkül ) - jegyzem imádom az L85-öt - ... Plussz 1 Pb pisztoly ... Pár tár & granyó .. 1 két medikit és gó..

Apropó , hispan1 , a PB egy raklap fos ... Fogja a gépet , és az esetek 60% - ban simán kikerülik a csitek ... Ezt tapasztaltam CoD szériában , America's Armyban .. Sok embertől kértem shotot , lett is benne pár igen érdekes darab (muki a falon keresztül látszik , kaméleon , v rikitó színű gránátok halmaza ... STB)

Maradnék a P90-nél, teflonbevonatú golyókkal elérheti egy AK kapacitását is, szerintem.

Tudom, hogy meg lehet kerülni a PB-t, ETc-ből tegnap épp csak 16 embert raktak ki ilyen-olyan cheatek miatt.

CoD2-ben például lemész nézelődőbe, amelyik wh-zik annak olyan szépen átfesti falon keresztül a másikat ilyen olyan színekben, hogy röhejes :D Azért szokták az adminok ezt a módszert alkalmazni :)

sajt88":14r77xg7 mondta:
Apropó , hispan1 , a PB egy raklap fos ... Fogja a gépet , és az esetek 60% - ban simán kikerülik a csitek ... Ezt tapasztaltam CoD szériában , America's Armyban .. Sok embertől kértem shotot , lett is benne pár igen érdekes darab (muki a falon keresztül látszik , kaméleon , v rikitó színű gránátok halmaza ... STB)
Nekem az a tapasztalatom, hogy a PB a szerverre csatlakozás után max 5 percig fogja a gépet. Mivel át kell néznie a gépemet, h nincs-e cheatem. Igaz volt már olyan, hogy annak észlelt valami modot. Utánna gond és lassulás nélkül futott a game.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul