R-pee
New Member
- Csatlakozás
- 2006.06.23.
- Üzenetek
- 181
- Reakció pontszám
- 0
- Hely
- Bács-sivatag
- Webhely
- postnuclear.atw.hu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
R-pee":nmx894ww mondta:Az SG-ben használtak egyszer H&K MP7-et. Erről viszont azt hallottam, hogy a kategóriában veri a P90-et.
kép1
hispan1":2atiqtac mondta:Ki kell tenni a kis sárga X-et a képernyő közepére és fix a célkereszt![]()
Nekem az a tapasztalatom, hogy a PB a szerverre csatlakozás után max 5 percig fogja a gépet. Mivel át kell néznie a gépemet, h nincs-e cheatem. Igaz volt már olyan, hogy annak észlelt valami modot. Utánna gond és lassulás nélkül futott a game.sajt88":14r77xg7 mondta:Apropó , hispan1 , a PB egy raklap fos ... Fogja a gépet , és az esetek 60% - ban simán kikerülik a csitek ... Ezt tapasztaltam CoD szériában , America's Armyban .. Sok embertől kértem shotot , lett is benne pár igen érdekes darab (muki a falon keresztül látszik , kaméleon , v rikitó színű gránátok halmaza ... STB)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.