Fegyverek

Melyik a kedvenc fegyvered?

• L85A1

Szavazat: 0 0.0%
  • TOZ-34

• RG-6-os gránátvető

• LR-300 MR

• Fort 12

• FN2000

• AK-47

• XM-143

• SVU

• MP Makarov

• HP-SA Hi-Power

• Beretta 92 FS

• VSS (Vintorez)

• Groza 961

• SVD (Dragunov)

• Kés :)

• Összes szavazó
    0
Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
R-pee":1ief8s5p mondta:
sajt88":1ief8s5p mondta:
Apropó , hispan1 , a PB egy raklap fos ... Fogja a gépet , és az esetek 60% - ban simán kikerülik a csitek ... Ezt tapasztaltam CoD szériában , America's Armyban .. Sok embertől kértem shotot , lett is benne pár igen érdekes darab (muki a falon keresztül látszik , kaméleon , v rikitó színű gránátok halmaza ... STB)
Nekem az a tapasztalatom, hogy a PB a szerverre csatlakozás után max 5 percig fogja a gépet. Mivel át kell néznie a gépemet, h nincs-e cheatem. Igaz volt már olyan, hogy annak észlelt valami modot. Utánna gond és lassulás nélkül futott a game.

Ez nem így van... (leglábbis BF2-ben) ott pár percenként ellenőrzi a gépet, de jóesetben ebből nem érzel semmit. Hogy kitold az ellenörzési időket valami olyat kell beírnod, hogy pb_sleep 500 (ez 500sec.)

L85A1-et nem szeretem BF2-ban NAGYON sh!t.

Singeplayert össze sem lehet hasonlítani BF2ben a multival. Kelleni fog hozzá egy eredeti CD kulcs, de legalább részletes statisztikát kapsz a teljesítményedről. Nekem nagyon tetszett.

Egyszer én is feltettem a BF2-t, de az még az X700-assal volt és hát kicsit szaggatott. 1600-oson még nem próbáltam. Nincsenek amúgy jó tört szerverek, amik nem szűnnek meg 2 hét után és sokan vannak?

Sose próbáltam tört verzióval játszani. Eredeti megéri a pénzét, csak így tudsz felmenni a ranked szerverekre, ahol garantáltan kevesebb a láma, mint unrankeden. Meg persz a részletes statisztika is csábító :)

Meg persze üres a pénztárcám és előbb kipróbálnám, hogy egyáltalán életképes vagyok-e a BF2-ben...

Lássuk csak, nos az összege elég megalázó még akkor is, ha full 5-ös vagy, de engem ez a veszély nem fenyeget (eddig egy kettesem van latinból, no de most jön még a legnehezebb 2 vizsga... örülök, ha átmegyek).
Másrészről nem szívesen adok ki nagyobb összeget szoftverre (kivéve stalker), ha van pénzem, vagy hardwerre vagy másra költöm vagy pillanatnyi elmezavaromban félreteszek...

Csak én szavaztama dragunovra? :)
Noss......ÉN akár cod2-ben akár mohaaba, akár a stalkerbe!! én csak is es kizárólag riflével megyek, vagy sniperrel. De hogy miért, azt még anyukám se tudja :D . Nem szeretek tunkolni, de ha már a stalkerben ilyen goromba szörnyikék lesznek...háát...lehet hogy tunkolok egy kicsit :D

SVD-t meg csak azért szeretem mert bf2-ben is azzal nyomultam :)

az fn2000 is nagyon jó. A bf2 sf-be brittenknél assaultba azal (is) mentem...
de persze azért snipereztem is

én a vss-re szavaztem stalker előtt játékban még nemláttam, de szerintem elég jó kis fegyver :wink:

Nos, most hogy végre ki lehetett próbálni szinte minden fegyvert írok véleményt róluk.

Pisztolyok közül nálam egyértelműen a Kora-919 viszi a pálmát. Megvan benne minden ami kell: gyors és erős tüzelés és még pontos is. Elivleg az UDP compact még jobb is nála, de az annyira nem tetszik. Headshot=instalkill... nemtom minden pisztolynál így van-e és, hogy páncél mennyit számít, ki kell mjad próbálni.

Shotgunok közül a kétlövetőek poénnak jók, egyébként semmire :D SPSA14 egész kellemes, egyedül az ironsightja nem olyan jó, mint a Chaser 13-nak, de a +50 rubelt szerintem még így is megéri.

Assault Rifle kategóriában egytől egyig jó fegyverek vannak... Egyedül az IL86-ot utálom, azt is csak elvből... meg hogy automatán nagyon szór. Érdemes rájuk hangtompítót rakni, távcsövet annyira nem csípem, ahhoz azért nem elég pontosak. Ironsighal is lehe távolról fejeseket osztani ;) - VLA-t és GP37-et még nem tudtam kipróbálni, de ezek tuti nagyon dúrvák. VLA statjai egész elképesztőek...

Sniperek. Vintar BC kicsit csalódás volt... elég gyenge és hamar kifogy, igaz alapból alig van hangja. SVD, SVU kb ugyanazt tudják... ált 1 lövéstől meghal az ellen. Nem tudsz velük sprintelni, idő kell míg beáll a célkereszt... Egyelőre a nagy lag miatt nem túlságosan használhatók, de mindenesetre pótolhatatlan darabok. Viszont aki leáll velük kempelni, annak gondolnia kell rá, hogy kb az első lövés után tudni fogják hol van... vagy elmegy vagy mégis VSS-t használ. - Gauss biztso über, nem volt szerencsém kipróbálni.

RPG nagyon láma volt olyan szerver, ahol már mindenkinek ez volt és egy lövéssel kinyomták egymást. Utána meg jön a fülzúgás effekt... nagyon idegesítő én nem engedném használni. Gránátvetőt még nem láttam... az is kellemes lehet háztetőről alkalmazva :D

Gránátok közül szerintem az erősebbiket érdemes venni, elég jól lehet vele írtani. Füstgránát kb semmire nem jó.

Páncélok közül a Scientific body suit NEM VÉD a golyókkal szemben, viszont anomálikkal szemben elég jó. Ha nincsenek anomáliák a pályán szvsz nincs sok haszna, azért meg szoktam venni, mert olcsó (250r). Army bulletproof suit. Na igen ez már király! Feltétlen meg kell minden körben venni. Exosceleton elvileg még jobb, gyakorlatilag nem sokkal és eléggé belassulsz tőle... annyira nem jött be.

Medkitet mindig érdemes venni. PDA, rádioaktivitás elleni izé, távcső, nightvision szerintem tök fölösleges.

Majdnem elfeleljtettem: a töltények: éremes mindig a drágábbat venni (pontosabben ebben a verzióban meg se kell venni, csak átkapcsolni rájuk.) Többnyire átviszik a páncélt vagy pontosabban lehet lőni velük.

Végre sikerült egy olyan hosszű menetet nyomni amin ki tudtam próbálni a legjobb fegyvereket...

VLA - pontos, hangtalan, de még mindig egy kissé gyenge... legalább van hozzá 20 töltény.

GP37 - még full auto tüzelési modban is pontos marad, csak a végén kezd el rángatni. Király fegyver.

FT 200N - az überelhetetlen gyilkológép. Azért kicsit sajnálom, hogy ez lett a legjobb fegyver az egész Zónában :)

Gauss Rifle - insta kill, no comment

Bulldog gránátvető - 6 + 12 töltényt bír el, nagy pusztítást lehet vele végezni. Ugyanazzal a töltettel működik, mint a külön feleszerelhető gránátvető. Tényleg erős, közelről magunkra is veszélyes.

RPG - agyatlan és burtális :D célozni sem kell vele, viszont nincs olyan aki túlélné, még ha mellé is csapódik be a rakéta. Épp ezért nem szeretem :D

VSS-t imádom, amikor sikerült megölnöm téged tegnap, az csak azzal sikerült...
Ami nagyon tetszik, hogy van egy bizonyos idő, ami alatt belenéz a távcsőbe. Hangtompítót még nem is próbáltam...
Egy technikai jellegű kérdés: hogyan állítod be, mennyi pénzed legyen alapból (ha te csinálod szervert)?

a makarov se egy rossz fegyver, ha jól célzol vele és ingyen is van

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul