Nos, most hogy végre ki lehetett próbálni szinte minden fegyvert írok véleményt róluk.
Pisztolyok közül nálam egyértelműen a Kora-919 viszi a pálmát. Megvan benne minden ami kell: gyors és erős tüzelés és még pontos is. Elivleg az UDP compact még jobb is nála, de az annyira nem tetszik. Headshot=instalkill... nemtom minden pisztolynál így van-e és, hogy páncél mennyit számít, ki kell mjad próbálni.
Shotgunok közül a kétlövetőek poénnak jók, egyébként semmire

SPSA14 egész kellemes, egyedül az ironsightja nem olyan jó, mint a Chaser 13-nak, de a +50 rubelt szerintem még így is megéri.
Assault Rifle kategóriában egytől egyig jó fegyverek vannak... Egyedül az IL86-ot utálom, azt is csak elvből... meg hogy automatán nagyon szór. Érdemes rájuk hangtompítót rakni, távcsövet annyira nem csípem, ahhoz azért nem elég pontosak. Ironsighal is lehe távolról fejeseket osztani

- VLA-t és GP37-et még nem tudtam kipróbálni, de ezek tuti nagyon dúrvák. VLA statjai egész elképesztőek...
Sniperek. Vintar BC kicsit csalódás volt... elég gyenge és hamar kifogy, igaz alapból alig van hangja. SVD, SVU kb ugyanazt tudják... ált 1 lövéstől meghal az ellen. Nem tudsz velük sprintelni, idő kell míg beáll a célkereszt... Egyelőre a nagy lag miatt nem túlságosan használhatók, de mindenesetre pótolhatatlan darabok. Viszont aki leáll velük kempelni, annak gondolnia kell rá, hogy kb az első lövés után tudni fogják hol van... vagy elmegy vagy mégis VSS-t használ. - Gauss biztso über, nem volt szerencsém kipróbálni.
RPG nagyon láma volt olyan szerver, ahol már mindenkinek ez volt és egy lövéssel kinyomták egymást. Utána meg jön a fülzúgás effekt... nagyon idegesítő én nem engedném használni. Gránátvetőt még nem láttam... az is kellemes lehet háztetőről alkalmazva
Gránátok közül szerintem az erősebbiket érdemes venni, elég jól lehet vele írtani. Füstgránát kb semmire nem jó.
Páncélok közül a Scientific body suit NEM VÉD a golyókkal szemben, viszont anomálikkal szemben elég jó. Ha nincsenek anomáliák a pályán szvsz nincs sok haszna, azért meg szoktam venni, mert olcsó (250r). Army bulletproof suit. Na igen ez már király! Feltétlen meg kell minden körben venni. Exosceleton elvileg még jobb, gyakorlatilag nem sokkal és eléggé belassulsz tőle... annyira nem jött be.
Medkitet mindig érdemes venni. PDA, rádioaktivitás elleni izé, távcső, nightvision szerintem tök fölösleges.
Majdnem elfeleljtettem: a töltények: éremes mindig a drágábbat venni (pontosabben ebben a verzióban meg se kell venni, csak átkapcsolni rájuk.) Többnyire átviszik a páncélt vagy pontosabban lehet lőni velük.