Fegyverek, ruhák, felszerelések , itemek [spoiler veszély]

Srácok az utolsó szerszámkészletet hol találom amit az alkesznek kell odaadni ?:)

Vannak olyan távcsövek. Ha jól emlékszem van egy ami nem igazán nagyít van egy night visionos meg egy infrás (lockolja az ellenséget) pso-ban...susatban is így van csak ott van egy 1,5xes egy változtatható zoomolású és egy szürkületi. Ezeket én ugy kaptam meg h elég sokáig voltam a zónában....meg ugye leltem drop modot :D

Én meg most vettem infrásat. Örülök a fejemnek. Remélem a többi is elérhető modok nélkül is... MEg kaptam egy Ps9md suitot, erre is a negyedik játékig kellett várni. Azért jó h mindig vannak új dolgok:) ezért érdemes játszani!

csoki!
srácok hol lehet találni pontosan szerszám készleteket????

hali megint én vagyok:D
még egy kérdésem lenne még pedig az hogy hol találhatok fegyver raktárat vagy valami olyasmit amivel sok pénzt lehet gyűjteni! ?????1 már találtam a jupiter környékén!!!!ha kell az valakinek az írjon!!

köszi szépen jó játékot!;)

Sziasztok, az érdekelne engem, hogy hogyan lehet eladni a fegyvereket, hogy némi + jövedelemhez jussak.
mert aki van a nagy hajóba kereskedő (ahol van a szakálas), az nem veszi meg csak az ép fegyvereket, javitani, majd eladni pedig nem éri meg az ráfizetés ahogy megnéztem (kiprobáltam).
Tudtok valamit tanácsolni ???

Gyűjts olyan fegyókat amik épek. Én lőszerrel meg gránáttal kereskedek, abból is van lé szépen. Amúgy Pripyatban, ha majd eljutsz oda, ott ingyen javítanak. Csak onnan meg vissza kell hozni a cuccost, mert ott meg kereskedő nincs.

Ne fegyverrel kereskedj hanem képződményekkel!
Egy "szem" azthiszem 16.000. Egy galacsin szintén. Szentjánosbogár 24.000. Vmi ilyesmi és jobban megéri mint a fegyver.

az előző részekbe, mindig összeszedtem minden lomot a csatákból és azokat adtam ell, a képződményeket pedig megtartottam magamnak, mert sose tudni holl veszem hasznát valamelyiknek :(
bár végül is mindig csak a sugár nyelőket használtam meg a gyógyitókat, + a kitartás nővelőket.
na mindegy majd ha eljutok prypitbe akkor megoldom :D

Valami jó páncélt tudnátok esetleg ajánlani, lelőhelyet, vagy küldetést, amit ha elvégzek azt kapok ???, vásárolni nem szeretnék.
a seva a kedvencem:P
5 erekje,+ vegyi védelem :D

jah, még az érdekelne, hogy itt az anomáliákban az erekjék, újra termelődnek ???

hali!

a gauss puskával szerintetek mit tegyek?eladjam vagy meg tartsam??vagy lehet egyáltalán fejleszteni??és a játék végén az az info igaz hogy megy nyílik a zona többi része?

A gauss puskát tartsd meg, nem lehet fejleszteni, de nem is kell. Nem igaz, hogy megnyílik a többi része.

és esetleg valaki nem tud olyan rejtek helyet ahol jó ruhát vagy fegyvert esetleg sisakot találni a Jupiter üzemnél a rejtek hely megvan a fegyver a konténer mögött és a cement gyár tetején is találtam de azon kívül senki nem tud?

kikiller
szia, taltáltam egy rejtekhelyet, ahol kapsz egy 45-ös löszerrel mükodő pisztolyt, a relyetkely majdnem szembe van azzal a helyel ahol, a banditák egy stalker tuszt tartanak, a rácsos kapu bejárata előtt az uton vannak mindenféle auto roncsok, az egyiknek a belsejébe van a pisztoly, és némi lőszer is.

talaltam egy másik helyet, illetve meglehet kapni, ha oda adod a szabadsagnak a szolgalatos pda jat, azét,aki a banditáknak árult fegyvert. a relytekhely pontosan szembe van ahogy kijösz az épületböl, mikor megérkezel jupiterbe, szoval mész egyenesen előre, ott lesznek a szabadságosok, és van egy hosszu konténer valami amibe bemész, és a végén van egy lejárat a föld alá, ott lesz egy teljes szolgálatos felszerelés, páncél, sisak fegyver lőszer.

A többiektől kérdezném
hogy nem ismertek e egy olyan modot, amibe a páncéloknak minden tulajdonságát kilehet fejleszteni??? mert mintha láttam volna egyet lejebb, de az nem jó, az érdekelne ha lehet linket, vagy ha azt nem , akkor valami nevet, vagy leirást hogy hogyan találhatnám meg azt a modot.
előre is köszönöm

Fel lehet fejleszteni a ruhákat maxra sőt még az exoskeletont is úgy, hogy futni is lehessen benne.

Vissza
Top Alul