Fegyverek, ruhák, felszerelések , itemek [spoiler veszély]

detektort én zombiknál találtam , meg máshol is , konkrét lelőhely nincs . Viszont a lenetebb leírt probléma nálam nem fordult elő...

Peterka":ylphyun6 mondta:
Nem találtam jobb helyet neki, de megkérdezném hogy mindenkinek úgy van a nap árnyék hogy egy bizonyos távolságig van, utána egy vonallal mintha elvágták volna már nincs?
egy kép róla: http://kepfeltoltes.hu/091012/stalkerco ... es.hu_.jpg . ahogy megyek szépen tartja a távolságot, és nem valami szép. Ki is kapcsolhatnám, de akkor meg az egész olyan sötét...

Hi . Nekem is előjött ez a hiba éd én ugy oldottam meg hogy átraktam az egészet static lighing-ba.
Nagyon meglepődtem azon ahogy úgy kinéz a játék.Egyes részeken nagyon hasonlít 1935-höz
de nagyjából ugyanugy néz ki mint a full dinamikus árnyékolás csak annyi hogy nem élesek az árnyékok és hogy a zseblámpa nem vet árnyékot. Azt javaslom pópáld ki lehet hogy meg fog tetszeni.=)

Jim67: milyen videokártyád és oprendszered van?

kösz a térképet!Mindöxe 3 pálya?Hááth sztem ez elég rövidke lesz :(

lehet majd folytatni ha kijátszod a fö kületést?

és nálunk mikor jelenik meg a COP?

igen van freeplay, nálunk meg majd 2010 Q1ben lesz valamikor. :)

Heló

Tipp: ha eddig nem tettétek volna, a zombikat öljétek. Full felszereléssel járnak. Na nem mindegyik, de a java.
Pl.: átmentem Szásával "Jupiter Neighborhud"-ra. Felvettem a küldit, elindultam, és rögtön arra tévedt 3 zombi. Meggyógyítottam őket, és amiket találtam?
veles detektor, ACG-96 vagy ilyesmi, meg a "Nagypapi" az RP-75-ös géppuska, meg egy csomó hasznos ellenszer meg gyógyszer....

egyébként azt sikerült megfejteni valakinek,hogy a fegyverkereskedelem milyen szabályok alapján zajlik? van egy csomó AK-47-em, de nem veszi meg senki. Bezzeg a fejlesztett TRS-301 az kellene nekik..

Nazzdarovje

Csak hibátlan vagy kevéssé sérült fegyvereket vesznek meg, javíttasd meg őket és akkor elkelnek, egyébként ha a kurzort a fegyver fölé tartod ki is írja, hogy miért nem veszik meg...

SPOILER
azokat azt a 4-5 darab dokumentumot amit a laborból szedünk össze, valahol ellehet adni? vagy valamit csinálni vele? csak mert foglalja a helyet a tatyóban és még kirakni sem lehet, vagy eldobni.

Bármit ki lehet rakni a tatyóból, annyi hogy behozod inventorit, megfogod amit ki akarsz dobni, és kihúzod inventoriból, így kidobja, mégha jobbklikk nem is működik náluk.

Peterka":3l2syku6 mondta:
SPOILER
azokat azt a 4-5 darab dokumentumot amit a laborból szedünk össze, valahol ellehet adni? vagy valamit csinálni vele? csak mert foglalja a helyet a tatyóban és még kirakni sem lehet, vagy eldobni.

Ha jól tudom, akkor az első pályán a hajó emeletén levő kereskedőnek kell.
Szerk.: rosszul tudom. :roll:
Felszerelések között megfog és kihúz. Megjelenik egy kuka jel, elenged.

az amikor vki lelovi a poent egy viccbe. peldaul. jatekoknal ez annyit tesz h elmondhatja benne a jatek vegkifejletet is.

SPOILER:

Ne bízzatok meg senkiben! Szereztem egy artifaktot, jön egy stalker, hogy a haverja beteg, és szüksége van az artifakra, hogy meggyógyuljon! Én odaadtam neki, és látom már fut is a hajóhoz, hogy elpasszolja. Hazudott. Az életével fizetett. Fejbelőttem, és már a zombimorzsik lakmároznak belőle.

Mikor vehetek végre piros stalker ruhát, és mi a francot csináljak ahoz hogy a ruhámat és fegyveremet totál feltudják tuningolni nekem?

Piros stalker ruha? Olyannal még nem találkoztam, de lehet hogy nincs rá elég pénzed.
Úgy, hogy Kárdántengelyt (vagy mit tudod én hogy hívjákot, szóval a stalkerek techikusát) leitatod, és viszel neki szerszámokat.

Az is lehet, hogy Duty-s ruhára gondolt... de ezt csak ő tudná megmondani. :lol:

Hali! Spoiler!!! Kipróbáltam, ha három blowoutot anabiotikummal élsz túl immunis leszel. Megszerezetm az összes kit-et, ennek köszönhetően tudtam a taktikai sisakba infa szkennert szereltetni. Tudja valaki mire jó, ill hogyan lehet használni? Ugyanis semmilyen hatást nem érzékeltem. Aki tudja írjon pls.

Volt már valaki Pripyat-ban a két azt hiszem 10emeletest összekötő indákon? Fel lehet menni rajtuk majdnem a tetőre, csak -ig de az egyiknek a legfelső emeltére az erkélyre áttudsz menni és az ott lévő szobában van meglepetés. :D

AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul