kikiller
szia, taltáltam egy rejtekhelyet, ahol kapsz egy 45-ös löszerrel mükodő pisztolyt, a relyetkely majdnem szembe van azzal a helyel ahol, a banditák egy stalker tuszt tartanak, a rácsos kapu bejárata előtt az uton vannak mindenféle auto roncsok, az egyiknek a belsejébe van a pisztoly, és némi lőszer is.
talaltam egy másik helyet, illetve meglehet kapni, ha oda adod a szabadsagnak a szolgalatos pda jat, azét,aki a banditáknak árult fegyvert. a relytekhely pontosan szembe van ahogy kijösz az épületböl, mikor megérkezel jupiterbe, szoval mész egyenesen előre, ott lesznek a szabadságosok, és van egy hosszu konténer valami amibe bemész, és a végén van egy lejárat a föld alá, ott lesz egy teljes szolgálatos felszerelés, páncél, sisak fegyver lőszer.
A többiektől kérdezném
hogy nem ismertek e egy olyan modot, amibe a páncéloknak minden tulajdonságát kilehet fejleszteni??? mert mintha láttam volna egyet lejebb, de az nem jó, az érdekelne ha lehet linket, vagy ha azt nem , akkor valami nevet, vagy leirást hogy hogyan találhatnám meg azt a modot.
előre is köszönöm