Fegyverek, ruhák, felszerelések , itemek [spoiler veszély]

Gomb

New Member
Csatlakozás
2007.01.17.
Üzenetek
34
Reakció pontszám
0
Gondoltam nyitok egy topicot ahol megoszthatjuk egymással, hogy ki micsodát hol talált... mit tud
vigyázat spoiler !!!!!

avagy mit szeretne tudni...

felsorolom amit eddig én megtudtam és más talán pont ezt keresi mert nem túl gyakori..

a csodás angolosítás miatt inkább magyarosan nevezem a dolgokat :)

dobtáras shotgun: 2 helyen találtam... jupiter nevü pályán az
ösvényt (utat) körbevevő banditák főnökénél (küldetésben célszerű megölni amit egy hobó ad selterben, miszerint lóg nekik a fazon 5000-el... én inkább zsebrevágtam a many-t és eltettem a banditákat lábalól...)
A másik hely pripyatban kikötőnél... monolitosok épülete, ilyen kis torony szerüség áll ki belőle... ott van fent egy agybajos monolit neki is van egy...

GP-37: ezt is 2 helyen találtam... Jupiteren kutatóbáz épületének tetején galoppozik egy exoskeletonos merc...
naturál a fazon de lenyomod a társait hama van egy ilyened majdnem a játék elején...(de ez nem túl célszerű sztm)
A másikat az orvlövész küldiben kilőtt merc.-töl szedtem el..
mikor egy panel sokadik emeletéröl kell kilőni a főnöküket egy lövéssel...

machinegun: 3 helyen találtam... Az első mikor gauss gun-hoz
tartozó dokumentumot elhozzuk abbol a földalatti laborbol...
2. ha haggyuk elhullani Zulu-t pripyatba vezető alagútpn keresztül ő is elejt egyet...
3. monolitosok elejtenek egyet pripyatba a kikötőnél...
helikopter leszállós placc körül...

SEVA: tudsz venni... de ha nemakarsz kidobni rá 20,000-et
akkor találsz egyet a pripyatba vezető alagútba, még a nagy rakodó terem előtt egy vasutikocsiban vagy valami kis fal beugróban

van 2 vagy 3 féle work kit vagy mi a nyavja ami a ruhák és fegyverek upgradeléséhez kell.. ebböl egyiket az old BVC emeletént találtam... machine gun és gauss gun lőszerrel együtt (vigyázz mert meglepetés vár odafent)
a többit nemtudom hol keressem...

ha tudjátok valami ritka dolog lelőhelyét plz közöljétek :)
pl érdekelne hol található a többi work kit... valamint
exoskeletonnal találkozott valaki mert és úgyveszem észre nincs a játékban :(

vigyázat spoiler !!!!!

legalább jelöld ha szpojlerezel, van aki a játékból akar rájönni dolgokra

Hi. exoskeletont lehet rendelni zatonban abban a hajóban a legfelső emeleten üldögél egy csávó azt
tőle tudsz mindnfélét renelni. És nemtudom hogy észrevetted-e már hogy a vasutállomáson a szidorovics
bunkerjéhez hasonló lejárónál van egy doboz amibe ha megölsz egy mutánst akkor beraknak söréteket,5.56x45 AP (világos zöld) ,5.45x39 AP ,és a vintárba való 9x39-es páncétörő ammo-t . Ebből nagy pénzt lehet keresni a ha eladod vkinek.

S3R!@L K!LL3R

SPOILER!!!
A selter körüli vasutállomásra gondolsz ? és ez a lejáró jobbrol vagy balrol van ? a seltertöl ha a térképet nézzük ? :D nemtalálok semmi ilyet hacsak nem ilyen 200-300 méterre az épülettöl található konténerkupac egyikében található lyukra gondolsz :)

SPOILER!!!
hát szoktak rakni de az a láda a tiéd amit alkattal jelez a térkép oda berakhatod a cuóidat nem tűnik el :D nekme legalábbis abba rakja.

SPOILER!!!
Exoskeleton megrendelve és megvásárolva 60,000-ér :D
jahh amugy ne az árusoknak adjátok el a cuccot mert sokkal szarabbul fizetnek érte mint bármelyik másik NPC... A kutató bázis körül van 4 sehonnai stalker, mindegyiknek 5000 kp-ja van azoknak adjátok el ami nemkell :)

Gomb":37yi65al mondta:
S3R!@L K!LL3R

SPOILER!!!
A selter körüli vasutállomásra gondolsz ? és ez a lejáró jobbrol vagy balrol van ? a seltertöl ha a térképet nézzük ? :D nemtalálok semmi ilyet hacsak nem ilyen 200-300 méterre az épülettöl található konténerkupac egyikében található lyukra gondolsz :)

a Janovra gondoltam ahol a technikus meg a szolgálatos és a szabadszágos "vezetők" vannak.
a hawai-i "boltjával szemben a duty-s részen van asszem a lejáró és mikor leérsz ott egy hapek azt tőle kell elvállani vasászós küldiket és azért kapsz lőszert.

SPOILER!!!
És ha janovon a halyóban elvállalod a "vérszívós" küldetést akkor észre lehet venni hogy eltűnik a doki miután megcsináltad. Én véletlenül vettem észre hogy a daruknál abban a kis házban ,aminek eddig nem lehetett kinyitni az ajtaját ott van a doki azzal a fazon hullájával akivel lemész a föld alá a küldiben. miután beszélgetsz vele azután meg fejbelövi magát. és ha ez megvan elmész szakállhoz , ő ad egy kis jutalmat és minden nap belerak az ottani dobozodba egy kis medikit-et vagy sugárzás elleni srogokat.
SPOILER VÉGE

Ja és még annyi hogy találtam egy "rough work" kitet zatonban, sawmil-nél a dombon túli kis ház padlásán egy asztalon volt.

SPOILER!!!
Azthiszem rájöttem... van a 3 féle work kit...
az upgradelések 3 oszlopban vannak...
Amit S3R!@L K!LL3R talált az kell az elsőhöz
Amit én az a másodikhoz...
és kerestetik a 3. :)
Csak attol tartok h mindegyik oszlopot másik fazon csinálja...
szal h futkoshatunk a tuningokért ideoda...

Amugy lehet iszonyat nagy baromságot fogok kérdezni de melyik tag is az az Azot ?
mert neki kéne elvinni elvileg valamelyik work kit-et de annyira ismerős a neve de nemtudom hogy hol futottam össze vele :S valaki közölje plz!

kicsit beleástam magam a játék fájljaiba és úgylátom van bulldog gránát vető meg
FN-2000 is :) ha valaki talál, közölje plz :P

hi.
Amit régebben mondtál hogy oldbwc-ben taáltál 2-3 work kitet na én ott csak 1-et találtam az viszont
a harmadik oszlophoz jó asszem ugy hivják hogy "for calibration" és az Azot fazon az el van irva mert
az cs-ben a freedom-os kereskedő de cop-ban az nitrogén.amugy szerintem ez a csávó nagyon hasonlít strelokra.Ja és ugyancsak annál a rendelős csávónál lehet rendelni fn2000-est
de bulldogot még nem találtam.

S3R!@L K!LL3R

nem azt írtam hogy 3 félét találtam ott hanem h 3 féle van, old BVC-be 1-et találtam csak... :)
A másik pedig most van meg :P

SPOILER!!!
megtaláltam a 3.-at muhaha
http://lookpic.com/i/226/OFD4JgMa.jpeg
Jupiter gyár területén
kép mutatja melyik épület...
felmentek az emeletre...
átverekeditek magatokat az elektro anomáliák között a helyiség másik végébe...
ha nem férsz át a cső alatt akkor hajolgass ki jobbra meg balra :D
és ott egy nagy szekrény abba van a work kit!!
Így már minden upgrade elkészíthető :P

Amugy miért van 6 darab ? :S
2-2 nem ugyan az belőlük ? vagy van különbség?

Spoiler?

Találtam két földalatti, zárt, kódos ajtót. Most az eggyik az az első zónában van annál a bizonyos erőműnél ahol a poltergeist cikázik, a másik pedig, na arra pontosan most nem emlékszem :) A második zóna az fix, de talán a keleti vasút alagútban ?
Valaki tudja merre található hozzájuk a kód ?

Amúgy nem értem mrét nem voltak képesek autókat cisnálni, a legtöbb főút simán használható, gondolom gondoltak a modderekre a fejlesztők, remélem összedobnak rá valami kis kocsis mókát.

első zónába lol2 az zaton oda majd később fgosz lemenni a stroy miatt ilyang gaus gun tesztelő xarság van ott , a másiknál is később....

Hali!Látom megy a CoP játszása.Én még várok a kiadásig..Arra lennék kíváncsi milyen hosszú a játék?Tudna vki dobni egy térkép-screenshot-ot?THX!

Hali. én is nyomom a CoP-ot és lenne 2 kérdésem.
1. Veles detektorokat hol lehet találni? mert kéne 3 a tudósoknak.
2. Nem találtam jobb helyet neki, de megkérdezném hogy mindenkinek úgy van a nap árnyék hogy egy bizonyos távolságig van, utána egy vonallal mintha elvágták volna már nincs?
egy kép róla: http://kepfeltoltes.hu/091012/stalkerco ... es.hu_.jpg . ahogy megyek szépen tartja a távolságot, és nem valami szép. Ki is kapcsolhatnám, de akkor meg az egész olyan sötét...

igen ez a jelenség nálam is tapasztalható, és így tényleg elég rossz :/

Vissza
Top Alul