Gondoltam nyitok egy topicot ahol megoszthatjuk egymással, hogy ki micsodát hol talált... mit tud
vigyázat spoiler !!!!!
avagy mit szeretne tudni...
felsorolom amit eddig én megtudtam és más talán pont ezt keresi mert nem túl gyakori..
a csodás angolosítás miatt inkább magyarosan nevezem a dolgokat
dobtáras shotgun: 2 helyen találtam... jupiter nevü pályán az
ösvényt (utat) körbevevő banditák főnökénél (küldetésben célszerű megölni amit egy hobó ad selterben, miszerint lóg nekik a fazon 5000-el... én inkább zsebrevágtam a many-t és eltettem a banditákat lábalól...)
A másik hely pripyatban kikötőnél... monolitosok épülete, ilyen kis torony szerüség áll ki belőle... ott van fent egy agybajos monolit neki is van egy...
GP-37: ezt is 2 helyen találtam... Jupiteren kutatóbáz épületének tetején galoppozik egy exoskeletonos merc...
naturál a fazon de lenyomod a társait hama van egy ilyened majdnem a játék elején...(de ez nem túl célszerű sztm)
A másikat az orvlövész küldiben kilőtt merc.-töl szedtem el..
mikor egy panel sokadik emeletéröl kell kilőni a főnöküket egy lövéssel...
machinegun: 3 helyen találtam... Az első mikor gauss gun-hoz
tartozó dokumentumot elhozzuk abbol a földalatti laborbol...
2. ha haggyuk elhullani Zulu-t pripyatba vezető alagútpn keresztül ő is elejt egyet...
3. monolitosok elejtenek egyet pripyatba a kikötőnél...
helikopter leszállós placc körül...
SEVA: tudsz venni... de ha nemakarsz kidobni rá 20,000-et
akkor találsz egyet a pripyatba vezető alagútba, még a nagy rakodó terem előtt egy vasutikocsiban vagy valami kis fal beugróban
van 2 vagy 3 féle work kit vagy mi a nyavja ami a ruhák és fegyverek upgradeléséhez kell.. ebböl egyiket az old BVC emeletént találtam... machine gun és gauss gun lőszerrel együtt (vigyázz mert meglepetés vár odafent)
a többit nemtudom hol keressem...
ha tudjátok valami ritka dolog lelőhelyét plz közöljétek
pl érdekelne hol található a többi work kit... valamint
exoskeletonnal találkozott valaki mert és úgyveszem észre nincs a játékban
vigyázat spoiler !!!!!
vigyázat spoiler !!!!!
avagy mit szeretne tudni...
felsorolom amit eddig én megtudtam és más talán pont ezt keresi mert nem túl gyakori..
a csodás angolosítás miatt inkább magyarosan nevezem a dolgokat
dobtáras shotgun: 2 helyen találtam... jupiter nevü pályán az
ösvényt (utat) körbevevő banditák főnökénél (küldetésben célszerű megölni amit egy hobó ad selterben, miszerint lóg nekik a fazon 5000-el... én inkább zsebrevágtam a many-t és eltettem a banditákat lábalól...)
A másik hely pripyatban kikötőnél... monolitosok épülete, ilyen kis torony szerüség áll ki belőle... ott van fent egy agybajos monolit neki is van egy...
GP-37: ezt is 2 helyen találtam... Jupiteren kutatóbáz épületének tetején galoppozik egy exoskeletonos merc...
naturál a fazon de lenyomod a társait hama van egy ilyened majdnem a játék elején...(de ez nem túl célszerű sztm)
A másikat az orvlövész küldiben kilőtt merc.-töl szedtem el..
mikor egy panel sokadik emeletéröl kell kilőni a főnöküket egy lövéssel...
machinegun: 3 helyen találtam... Az első mikor gauss gun-hoz
tartozó dokumentumot elhozzuk abbol a földalatti laborbol...
2. ha haggyuk elhullani Zulu-t pripyatba vezető alagútpn keresztül ő is elejt egyet...
3. monolitosok elejtenek egyet pripyatba a kikötőnél...
helikopter leszállós placc körül...
SEVA: tudsz venni... de ha nemakarsz kidobni rá 20,000-et
akkor találsz egyet a pripyatba vezető alagútba, még a nagy rakodó terem előtt egy vasutikocsiban vagy valami kis fal beugróban
van 2 vagy 3 féle work kit vagy mi a nyavja ami a ruhák és fegyverek upgradeléséhez kell.. ebböl egyiket az old BVC emeletént találtam... machine gun és gauss gun lőszerrel együtt (vigyázz mert meglepetés vár odafent)
a többit nemtudom hol keressem...
ha tudjátok valami ritka dolog lelőhelyét plz közöljétek
pl érdekelne hol található a többi work kit... valamint
exoskeletonnal találkozott valaki mert és úgyveszem észre nincs a játékban
vigyázat spoiler !!!!!