Fegyverek / Páncélok / Felszerelések

igen tedd fel az összes pachet 1.5.05-1.5.10-ig mindet nem kell újátékot kezdened. Az 1.5.04-gyel még lennének problémáid

Hali!
nem tudok dönteni hogy melyik páncélomat upgradeljem:
van most egy CS-2 ruhám, aminek a statjai: 18,18,30,18,18,18,45 (kevlár lemezzel) és van egy SEVA ruhám, aminek most a statjait nem tudom fejből, de ismeritek úgyis. :wink: Ha a CS-2-t upgradelném fullra, akkor minden statja maradna, kivéve a golyóállását, ami így már kicsit brutális 60 lenne, és lenne rajta +40 épség. ezt használnám játékban mindig, kivéve majd artifact vadászatkor, akkor felvenném a SEVA-t.
Vagy: inkább a SEVA tuningolására költsem a pénzem, és akkor lenne rajta +40 épség, 30 golyóvédelem, valamint még pár anomáliák elleni bónusz.
szerintetek?

ja csak úgy mondom, hogy még viszonylag az elején járok, most jön majd az a küldetés amikor a banditák kifosztanak a szemétdombon.. szal most szórom a pénzem. :D

háát én a sevát tuningolnám úgyis agropomban kapsz tuningolt napfelkelte öltözetet

és annak kábé hanyas a bulletproof-ja? mert a tuningolt SEVA-ét (30at) én keveslem... :?

oxi. de te neked mi a fontos az hogy golyóálló legyen vagy az hogy az ilyen vegyi cuccok ellen védjen :?:

is-is. vmilyen szinten legyen hatékony az anomáliák ellen, és harc közben se kelljen folyton az életerőmre figyelni minden lövés után..

hát de egyszerű 2 ruhád legyen az egyik ilyen legyen másik olyan :twisted:
na akkor a golyóálló rucival mész a harcba a vegyivel meg gyűjtögetni

Én a Sevát tuningolnám mert a talált relikviákat el is lehet adni amiket nem használsz és azokból elég szép summa van és vehetsz rajta jobb ruhát is a harcokhoz+tuningoltatni is tudod.

Óvatosan a fejlesztéssel,mert egy rossz irányba tett fejlesztés negatívan befolyásolja a végeredményt.
Pld. Seva-nál lemondhatsz a jobbik éj-látóról,ha fejlesztesz (azt hiszem) sugárzás-védelem irányba. Tehát fejlesztés előtt mentés. hmm

"Tehát fejlesztés előtt mentés." - ez a tanács bizony bölcs és gyakorlatilag minden fejlesztésre igaz, ha még nem ismeri az ember töviről-hegyire a mit-merre-mennyire kérdéskörét a fejleszteni kívánt eszközzel kapcsolatban. :wink:

gabber 9511":23k4l1a1 mondta:
hát de egyszerű 2 ruhád legyen az egyik ilyen legyen másik olyan :twisted:
na akkor a golyóálló rucival mész a harcba a vegyivel meg gyűjtögetni

Volt egy mod amivel egyszerre tudtad mindkét irányba fejleszteni. :D Jó is az..

De a sevánál elkell dönteni hogy mit akar mert ha csak relikviákat akar vele keresni akkor a védelmeket kell felhúznia sugárzás égés vegyire meg pszikusra kell rakni a többire nem én legalábbis így csináltam és így lett a legjobb a relikvia vadászathoz a nightvision az mellékes dolog van lámpa is meg világosban is lehet keresgélni. Nekem is volt egy mod amiben benne volta kétrészről tuningolás így a ruhát teljesen fellehetett tuningolni mindkét irányból szint úgy a fegyókat is nagyon fasza volt

na megoldottam a kérdést úgy, hogy még kerestem némi pénzt és így a CS-2 ruhát maxra tudtam upgradelni, valamint a SEVA is kapott némi támogatást. 8) így már a CS-2 is elég faxa, egy ideig biztos h nem veszek másik páncélt, valamint a SEVA is elég hatékony lesz az anomáliákkal szemben a játék végéig.
am próbából mentettem egyet és csatlakoztam a dutyhoz hogy elérhető legyen a Bulat. hát (az alap, tuning mentes Bulat) az biztos hogy csak akkor veszem meg és upgradelem ha lesz nagyon felesleges ~80k-m. igaz h a bulletproofja ugyan akkora mint a CS-2-é, de a CS-2-n a +40 éppség ,a +100% tartósság, a 3 artifact slot (-6 sugárzás, +10kg teherbírás vagy harcban +2 egészség, +20 vérzés) na meg a nightwatch bealázza. igaz h a Bulat eredményesebb az anomáliák ellen, de amíg ott pihen a ládikómban a szintén tuningolt SEVA addig teszek rá. :D

Igen kell jobb igaz itt nem kell sok monolittal harcolni ezért a seva is megteszi de én inkább a külső páncélt használom a harcokra jobb de a seva meg artifactokra meg veszélyes területeken így nekem a kétruha kiegéyzíti egymást.

hát ha a kimaxolt SEVA-d mellé van még egy rakat kötszered és elsősegély csomagod, akkor nem, nem kell jobb. :D

Ez helyzettől függ de mindig van nála m dragunov svd +beretta 92 fs vagy usp de van amikor mind kettő + as val vagy fn f 2000 de néha helyzettől függ.

Vissza
Top Alul