Szeavasztok !
Végigtoltam a játékot (addonok, modok, cheatek nélkül ahogy illik) és a fórumon talált térkép alapján begyűjtöttem a legjobb artifactokat is. Buborékból kettő is volt

. –60 vérzés, +6 kitartás, +6 élet, + 30 kg, +20 kg. Ezekből is volt több. Nagyjából megvolt az összes érdekes és jó fegyver is. Páncélom is volt többféle kimaxolva. A jétékot mégis úgy fejeztem be, hogy maradt 158 000 elköltetlen rúbelem.
Amit nagyon szerettem volna, de nem sikerül kitalálnom hogy lehetne.
Az Exoskeleton páncélt megszerezni.
-A térkép szerint az egyik módszer ha csatlakozom a szabadsághoz (kipróbáltam ezt a módszert is) a sötétvölgybe és ott kell kiküldizni asszem valahogy. De csak nem adták a küldiket. Ez a durva kinézető, narancssárgás Exoskeleton vértet adná.
-A másik módszer a szolgálat tagjaként Agropomban kivitelezhető ha a Szolgálathoz csatlakozom. Kyrkovon keresztül szerezhető meg. Ez a katonai színű változat. A szolgálat tagjaként toltam végig a játékot, de nem adta a küldit.
Esetleg ha valaki megszerezte bármelyiket, vagy ismeri a módját leírhatná. Már annak is örülnék ha tudnám mit tud egyáltalán az Exoskeleton öltözet.
Egyébként világ életemben utáltam a lövöldözős játékokat.. Megrögzött startégiai és szerepjáték (+ WOW fan) rajongó vagyok. Egyik lövöldözős FPS sem kötött le 1-2 óránál tovább. Kivéve a STALKER… A kereskedés, a küldirendszer, a mozgás szabadság, a fejleszthető tárgyak, eszközök, a részletes világ.. szerintem kiváló a játék hangulata