Fegyverek / Páncélok / Felszerelések

Janika6666":3vx7jja0 mondta:
Élő helyzetre gondoltam !
De ha ilyen erős vagy Murder3 akkor semmi baj ! :D

hát igen fegyverraktárként mennék amúgy nem vettem szre mi a kérdés de ha már leírtam akkor ezeket vinném :D

Én is a játékra gondoltam de ha élöbe lenne ilyen fogalmam sincs hogy mit vinnék hova mert egyenlöre ilyen gondom nincs :D :D remélem nem is lesssssssz

Nézd hispan !
Amit mondtál hogy "sohasem".
Ez egy baromság mert csupán kapcsolatok és emberi megállapodás szükséges hozzá .
Nem akarok szőrözni de a saját becsületemet megvédem , bármi áron :| .
A fantáziálás meg a mindennapok egészséges elferdítése.
És ahhoz hogy egy ilyen kérdésre valaki választ tudjon adni, annak kell némi vállalkozó szellem.
Ezzel nem neked akarok prédikálni !
Remélem nem haragszol !

Érdekes csak én nem láttam h azt kérdezed h a valóságban én azt hittem h azt kérded ti mivel indultatok el limanskba.

Hát a valóságban nem tudom mivel mennék! :D

De Limanskba Tsr 301-el mentem pontosságra tuningolva + 3000 db "páncéltörő" lőszer.
"Bullat" ruciban (szintén tuning minden érték 60 vagy a körül) 2db relikviával a nevük nem jut eszembe az egyik sugárzás -6 a másik vérzés -60 vagy valami ilyesmi.
És még vittem magammal 30db kék elsősegély dobozt.
Ezekkel így már nem volt gond a végig jutás.

vosztrikov":3ln2khl1 mondta:
Nézd hispan !
Amit mondtál hogy "sohasem".
Ez egy baromság mert csupán kapcsolatok és emberi megállapodás szükséges hozzá .
Nem akarok szőrözni de a saját becsületemet megvédem , bármi áron :| .
A fantáziálás meg a mindennapok egészséges elferdítése.
És ahhoz hogy egy ilyen kérdésre valaki választ tudjon adni, annak kell némi vállalkozó szellem.
Ezzel nem neked akarok prédikálni !
Remélem nem haragszol !

Fantáziálni lehet, de hogy sosem kapnál sehol egy G36-ost a kezedbe, az biztos :) Egyébként meg előbb tennél vele magadban kárt, hidd el...

Hispan ezt nem kell ennyire komolyan venni ez egy oylan kérdés mint amikor a gyrekek játszanak és mindenkinek választania kell 1 hőst pl superman spíderman meg stb.

Valószínűleg ő is tisztában van azzal h g36-ost sose kap a kezébe.

Egyébként is ezek katonai fegyverek és nem sima kézi fegyverek komoly kiképzés szükségeltetik hozzá.

Igaza van sose kapsz g36-t mert elég drága lenne. a feketepiacon még szinte alig van. ak 47-est már inkább kapnál.Ja én csak azt sajnálom hogy kihagyták az ak47-est és az ak103-ast ja és rakhatttak volna bele g36c-t. a páncélok közül a tudós ruhát sajnálom ami a socban volt mind a kettőt.

Tudos ruha én ugy emlékszem hogy inkább kémiai és vegyi hatásra volt inkább kifejlesztvede ha nem igy van irja meg valaki . Ha jol emlékszem narancssárgaszinü és egy asztonauta sisak volt rajt. És gyengusz is volt picit szerintem :D

Kelet erópában nehéz is lenne HK fegyverekhez jutni !
Amúgy a G36-ost megsem említettem. :|
Ha a GP-25-ösre gondolsz , akkor az egy "Kostyer"fedőnevű gránátvető . Amit a Szovjetunió-ban fejlesztettek ki. Cső alá szerelhető !
És ami a kártételt illeti :
Van elméleti és gyakorlati tapasztalatom néhány fegyverrel.
Leginkább a kelet európai fegyverekhez értek.Pl.AK-47.
A G36-hoz lehet hogy nemértenék azonnal , de egy alapos vizsgálódás után rájönnék a titok nyitjára.
Minden jót !

A szovjet tipusokat , kelet európában feketén lehet szerezni könnyűszerrel. !
Most egy kötismert pélad az AK-47 .
Illegális dolog a beszerzése de nem nehéz.És ez megállapítás, nem csak okoskodás.
A fegyver nemjáték akkor sem. Ezért felvonom a figyelmét mindenkinek hogy ha a keze ügyébe kerülne egy akkor képzés nélkül inkább tegye le !

Ez a fegyo kérdés ?szerintem ha valkinek van pénze akkor elég sokmindent meg tud szerezni :lol:

[mod]Nincs dupla HSZ! Szabályzatot el kéne olvasni! - hispan[/mod]

És igen az első kettővel lőttem lőlapra.
Állati fegyverek.
Imádok lőni ! 8)

Igen !
AMD-65-öst és RPK-47-est !
AK-63-ast csak fogtam.

Azért ha lenne lehetöségem kiprobálnám érdekelne a dolog légpuskával löttem :lol: édes kevés.

Én is kiváncsi lennék hogy miylen fogni 1 igazi fegyvert vagy csak megnézni élőbe lőni azt nem ahhopz még kicsi vagyok :D

Kedves Murder3 .
Mivel te jófej voltál(ne vedd a szivedre hispan :lol: ) elmondom neked hogy ,milyen a lőfegyver.
Eleinte ha kisebb vagy akkor nehéz . Én az RPK-47-est 1 kézzel simán elbírom. No comment.
Tehát olyan érzés mintha valaki kicsit rázná a kezedet. De közben felemelő érzés is.
Nehéz leírni.De mindenképpen próbáld ki .
Szigorúan csak részletes eligazítás után! :!: :!: :!:
Minden jót ,STALKER fanok ! :D

Köszönöm szépen Vosztrikov :roll:
Gondolom h miért felemelő érzés bár valamiylen szinten ijesztő is.
Majd hajópár év múlva lesz valamilyen lehetőségem kipróbálni valamilyen fegyvert azt biztos megragadom bár azért fegyvert tartani nem szeretnék veszélyes nagyon...
FŐLEG HA RÉSZEG VAGY MÉG VÉLETLEN FEJBE LÖVÖD MAGAD :D :!:
oszt akko a családod :cry: ............................. :twisted:
Hát Hispan ilyen(nem bántás képen mondom hispan)
Nem fogta a lapot vagy lehet rosszkedvébe volt.
Amúgy ő is tud jófej lenni(most nem azért mondom ezt h "benyaljam magam" :!: ) :lol:
Bár az aadmin figyelmeztetéseken picit fennakadok néha mert elég kétes pl az off hogy most mi a tényleges off meg mi nem de mondjuk az alapvető szabályokat ténleg el kellene olvasni bár szinte minden fórumon hasonló a szabály h pl nincs dupla post káromkodás stb...Tán csak a warezzel más a helyzet :lol: mert az sok fórumon szabad beszélni róla pl GS fórumon is simán mehet.(msot ez nem off csak a vége 1 kicsit olyan szagú de az elején Vosztrikov válaszára reagáltam)

vosztrikov: Én az RPK-47-est 1 kézzel simán elbírom. No comment.
Mekkora az a fegyo hány kg vagy megtanultad hogy kell fogni egy kézzel vagy gyurunk vazzeg? :D

Vissza
Top Alul