Fegyverek / Páncélok / Felszerelések

találtam a vörös erdőben egy ultra RP-74-est feladatnak kell felvenni az északi táborban, a feladat neve hozd el a tank golyószórót asszem a lényeg kitűnő állapotú és a tár 2500 golyót tartalmaz, na ezzel nem rambozni fogsz Limanszkban hanem az exoban te leszel a terminátor :D

Sziasztok volna 1 kérdés mesterlövész puska Svu mk2 löszer:762x 54 van egy másik mesterlövészpuska majdnem 2x olyan hosszu(nem tudom a nevét) és ugyanilyen löszert használ melyik jobb mert nemsokára megyek limankszba és már a támado fegyom meg van mit viszek csak sniper fegyot nem tudom. Néztem a forumon hogy ha limankszba vagyok ott már nincs visszaut vagy valami ilyesmi biztosra akarok menni :lol:

rascal: két támadó fegyvert vigyél (amilyen hosszú küldetés és amennyit lőni kell, egyet úgyis el fogsz dobni, mert tönkremegy). Sem Limanskban, sem a kórházban nem veszed semmi hasznát a mesterlövész puskának a terepből adódóan, és az erőműnél is csak minimális segítségedre lenne...

Amúgy nem tudom, melyik a jobb, ezeket még sosem teszteltem.

Hispan: 1-sniper puskát vittem a trs-t , sgi ,akm közbentaláltam sa "avalance"csak azért nem is szorakoztam a puskákal mert azt szeretném minnél elöbb végigvigyem mert már ugy parázok a bugogtol hogy förtelem. Meg kell hogy mondjam hogy kellememeset csalodtam a trs-nél mert ha csak tényleg fejlövésre használom(limanksz hidleengedés és limanksz végén az épitkezésnél) és nem használom fölöslegesen közeli irtásoknál akkor még elég jol viselkedik(beragadás miatt) amugy a trs, akm kivül - nem vittem full feljesztett fegyvert.
Késöbb jöttem rá hogy elég okosan meg lett oldva sivatuningolás relikviákkal(amit a siván tuningoltál) nem is nagyon foglalkoztam velük aztán amikor harcoltam észrevettem hogy nagyon sokat dob a védelemben. Volt egy ruhárol szo ami elég jo lehet védelmileg tunungolni (égés golyoálloság stb) nem tudom a nevét régebben olvastam rola csak 1-baj volt vele hogy nem lehet szaladni vele. Erre a sprintelésre akarok kitérni nagyon sokat számit ha valaki tud sprintelni a játék közben pl : Gránáte :lol: stb

A sivában csak az a jó és nekem a ruhánál ez az egy számít h legyen rajta éjjelátó és a második generációs éjjellátó az a jó és mivel sok relikvia fér bele így a súlyt ki lehet bővíteni egyébként végig szinte 0 védelemmel mentem mert nem akartam pénzt pazarolni a ruha javÍtásrq a bula is jobb meg a psz 9d is de a bulatba sajnos csak 2 relikvia fér és nem lehet éjjellátót bele rakni ha védelem felé tuningolod a psz 9d meg szintúgy azt pedig golyók elleni védelemre tuningoltam de kevés relokvia fér bele és a6z éjjelátó is csak az 1 generációs benne.

Én majd fegyverraktárként fogok limanskba vonulni rp 74, avalanche,gp-37,thunder,fn 200, hát attól függ ezkből mi fér be a ruhámba mert még ha az sgi-t is fel tunningolom akkor azt is magammal viszem pliustz 1 rakat lőszer és sok health csomag.
a trs az télleg szar nem éri meg inkább a thundert vigyétek maxra mert az sokkal jobb és át lehet állni az aks lőszerekre és akkor nem lesz hiány.

Neked milyen szinü volt az 1-sö gen- éjjel látod siva-ban mert nekem a free-nél fejlesztettem elöször és 1-böl kék lett és nagyon sokat számit az éjjeláto nagyon kényelmes bennt gyilkolászni. Amugy nem csak a sulyt lehet kiböviteni hanem a regenerácot vérzéscsökkentést sugárzáselnyelés szerintem azért ez elég komoly amugy meg megértem hogy nem költöttél sok pénzt rá. De a játék foyamán annyi pénzt szerezhetsz hogy akár két sivát és legaláb4-fegyot full-ra tudsz tiningolni(ha elég alapos vagy az ilyen témákba) :lol: .
Érdemes Limanszki city be fegyverraktárként menni ebben egyetértek én is.Mert nagyon sokat kell lövés1

Nekem sajna zöld az éjjellátóm. Amúgy SA Avalanche egy iszonyat jó fegyver, én szerencsére már vörös erdőben találtam és tuningoltam is. Sprint meg valóban élet-halál kérdése lehet :)

rascal":ac5p1l2o mondta:
Neked milyen szinü volt az 1-sö gen- éjjel látod siva-ban mert nekem a free-nél fejlesztettem elöször és 1-böl kék lett és nagyon sokat számit az éjjeláto nagyon kényelmes bennt gyilkolászni. Amugy nem csak a sulyt lehet kiböviteni hanem a regenerácot vérzéscsökkentést sugárzáselnyelés szerintem azért ez elég komoly amugy meg megértem hogy nem költöttél sok pénzt rá. De a játék foyamán annyi pénzt szerezhetsz hogy akár két sivát és legaláb4-fegyot full-ra tudsz tiningolni(ha elég alapos vagy az ilyen témákba) :lol: .
Érdemes Limanszki city be fegyverraktárként menni ebben egyetértek én is.Mert nagyon sokat kell lövés1

Nekem zöld és utánna a második generáció lett kék amúgy a sivára nem költöttem sok pénzt mert akkor még nem volt sok és kellet másra sorolom mikre.
trs full tuning pontosságra
bulat vétel és max tuning pszi sugárzásra és sajna így nem lehettett éjjelátót belerakni.
psz 9d szolgálatos öltözék max golyóállóságra így 70 lett ebbe már lehtet de csak 1 generációt.
rp 74 tuning maxra tűzgyorsaság szerencsére az rp 74 szerencsére ingyé volt
thunder max tuning és lőszerváltás
még lesz tuning az avalecshez és a sgi si felteszem az erdész meg a vintar szerncsére maxosat adott.
a bulatba sajna nem lehet a relikviatartókat maxra fejleszteni ez a baj pedig sokkal jobb mint a seva minden értékét felehet vinni 57-re és alap 60 páncél meg 1 második generációs éjjelátó is elkélne bele.
Sok pénzt lehet szerezni benne csak időigényes nagyon és a javításokra csak a főküldik előtt kell pénzt fordítani utánna meg úgyis lesz annyi elsősegély csomag benne h ne keljen a ruhára támaszkodni.

Pont most irtad le a szinte az összes ruha elönyeit hátrányait és még mindig nem gyöztél meg :lol: . Amugy hogy hogyan kaptam 1-söre kéket nem tudom(éjjellátó). Amugy a trs-re visszatérve az elején szar fegyo-nak tartottam mert állandóan beállt . Aztán joval késöbb jöttem rá ha csak akkor használom amikor kell (távcsöves mod-ban) akkor elég szépen lehet vele tisztogatni és lassaban koszolodik. De nem a legjobb fegyver ez tény . Az erdésztöl kapott vintart nem használtam amugy nálam is tuning volt.

Én a TRs-t (akkor még) univerzális fegyvernek akartam használni, vagyis sniper+sorozós együtt, ez persze nem jött be, mert - mint írtátok - sorozásra nem jó, állandóan beragad. Viszont később meg snipernek nincs értelme tartani, mert úgyis jön az Avalanche, ami olyan pontos, hogy azt aztán tényleg csak egylövéses módban használja az ember. Szóval TRs egy félmegoldás, időlegesen jó, de küldik közben állandóan cserbenhagy és emiatt bajos...

Nem értem minden melléküldit megccsináltam a katonai raktárak pályán és még nem kaptam meg a gp 37-et.

KönigsTiger":38zemq5s mondta:
ez nagy beszolas :D :D :D :D :D :D
mit ertesz kulonben ultra alatt?

az ultra alatt azt értem h 70000 rubelt ér és pontosabb mint a sima és nem is Rp-74nek irja hanem golyószórónak

nem kell fegyverraktárként bemenni limaszkba én is először vittem mindent amit csak birtam AC-94 pontosságra, SVDm2 bulldog6os 30 gránáttal rp-74 és felesleges volt a bulldogot csak az épitkezésnél használtam az Rp-74est is csak 2x a kórházban elhasználtam az abakant de az erőműben ugyis csak az Fn2000et használtam, meg néha az dragunovot és simán elég volt

Viszont ha az rp 74 et feltuningolod maxra akkor bőven a legjobb mindenben és pontos is az fn helyett meg kell majd egy gp 37.

RP74 az utolsó küldetésben szerintem csak felesleges súly... Kevés lőszerrel és pontos lövésekkel többre megy az ember, mint egy hatalmas, nehéz fegyverrel, ami relatíve pontatlan.

Az SVD viszi a pálmát nálam !
Állandó fegyver még az ABAKAN,GP-25 Gránátvetővel,és PSO-1es távcsővel + egy PM !
Mindenhez jó sok lőszer !
Kötszerek ,kaja,pia,Vodka,sugárzás elleni gyógyszerek,PDA,Sugárzás mérő,Rekliva detektor
és 3db gránát.
Valamint egy jó ruha amibe bele van építve az a Spetsnaz-os sisak amiben van egy olyan bélelés amitől álmomban nem döglök meg(aki nem ismeri a s.t.a.l.k.e.r.-t az nemértheti hogy miért...) !
Ez a cucc + 1 társ
Nekem így állna a dolog ha a zónába kéne mennem !

Ki mit vinne közülletek ?Ha így le kellene írni !Csak kíváncsi vok !

sa "avalance" meg valami snipert ruha: (siva) relikviák miatt meg sok piát :D :D

Avalencs,GP-37,Ft 200m,Seva 5 relikviatatóval második generációs éjjellátóval 0 állapotban,Vintar az erdésztől,és a drágább csipa,Thunder s14,
ezek mind maxra fejlesztve kivéve a csipa

Amúgy a GP-37 a legjobb benne

Élő helyzetre gondoltam !
De ha ilyen erős vagy Murder3 akkor semmi baj ! :D

Vissza
Top Alul