Fegyverek / Páncélok / Felszerelések

"Csipára" tuningolt ak vagy obokan esetleg a kordonban hegyekben található vintar?
Sima fegyóval, távcsővel is az első lövés pontos...

vagy limanskban az átjáró előtt a toronyban van egy SVD-s, csak egy jó lövés h kiessen az ablakon , vagy ha az elején jársz a patchok nélkül megtalálod a swampban a fishing hamlettől nem messze

Nem kell messziről lőni. Stalker bázison mikor Vintar-t gyűjtök, jönnek egyesével a stalkerek, közvetlen közelről egyetlen hangtompítós lövés, összesik, elveszem felszerelését, beteszem ládikóba és kész. Jön a következő, ugyanez... És közben semmit sem vesztesz a népszerűségedből. Ugyanez van, ha kinyírom a remetét a lyukjában (csak sajnos olyankor már nem lehet tőle elvenni az RPG-t :)

Kösz Grifid az infót, közben már én is rájöttem hogy a freedomosoknál van SVD.
Freedomosok tudják tuningolni az SVD? Én nem vagyok velük jóban ezért nem tudom megnézni, alapból meg sajnos pontatlanabb mint a Vintorez tuningolva.

A Szabadsági fejlesztő a mesterlövész puskák nagy mestere!

hege01":3vq223ub mondta:
Kösz Grifid az infót, közben már én is rájöttem hogy a freedomosoknál van SVD.
Freedomosok tudják tuningolni az SVD? Én nem vagyok velük jóban ezért nem tudom megnézni, alapból meg sajnos pontatlanabb mint a Vintorez tuningolva.

Mindent összevetve melyik a legjobb fegyverkovács kifejezetten géppuskák (TRs) tuningolására? Mert mindegyiknél jártam már, de a harmadik oszlop elemeit egyik sem tudja fejleszteni (sőt sokszor már a másodikból sem, pl a -50 laposság vagy a -50 visszarúgás sehol nem elérhető, pedig kaptak pendrájvokat).

Jjeszi3: van az agropromi stalker bázison a létesítmény egyik sarkában 4 hataémas tartály. Azok között van egy lejárat egy csatornába. Ott lakik a remete, akinek küldetéseket is lehet csinálni és mellesleg vehetsz nála egy RPG-t 1 tölténnyel 50.000 rubelért. Legkorábban szerintem itt juthatsz hozzá, de semmit nem ér... Nehéz és ahhoz képest elég ratyi...

Murder3: hogy érted, hogy elrontottam a tuningolást?

hát ha az első sorban össze vissza tuningolsz nem tudod maxra vinni a fegyvert.
Általában 2 lehetőség van pontosság és tűzgyorsaság ahhoz hogy akármelyiket maxra tudd vinni csak azokat szabad belerakni aminek a következménye lesz a pontosság vagy a tűzgyorsaság.

pl: van a legelső sorban egymás alttiak ból vegyük az első 2-őt
ha az egyiket rakom bele az a pontosság kifejlesztéséhez kell, ha a másikat az meg a tűzgyorsaságéhoz.
ha itt össze vissza rakjuk akkor nem engedi egyiket se maxra rakni.

Igyekeztem következetesen eljárni ilyen szempontból, mert gondoltam, hogy ez számít, de akkor csinálok majd egy mentést és kipróbálgatom a dolgokat. Köszi.

Szívesen :P

Egyébként egy jó tipp gha van elég pénzetek amikor az ingoványból a kordonba jöttök akkor sevát már ott árul a stalkerbázison a kereskedő érdemes a játék elején jó ruhával nekikezdeni:D

Hogyan is lehet megoldani, hogy NATO szabványos távcsövek VSZ fegyverekre (AK) kerüljenek fel?

Murder3 honnan van a SVDm? a pendrive-s topicban láttam az egyik képeden, már megvan minden hozzá 300 lőszer fejlesztések leadva, csak puska nincs és a freedomosok már akkor szétlőnek ha feléjünk eresztek egy golyót, uh a SOC-os robbanóhordó-trükk sem működik :?

Vissza
Top Alul