Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
vagy limanskban az átjáró előtt a toronyban van egy SVD-s, csak egy jó lövés h kiessen az ablakon , vagy ha az elején jársz a patchok nélkül megtalálod a swampban a fishing hamlettől nem messze
Nem kell messziről lőni. Stalker bázison mikor Vintar-t gyűjtök, jönnek egyesével a stalkerek, közvetlen közelről egyetlen hangtompítós lövés, összesik, elveszem felszerelését, beteszem ládikóba és kész. Jön a következő, ugyanez... És közben semmit sem vesztesz a népszerűségedből. Ugyanez van, ha kinyírom a remetét a lyukjában (csak sajnos olyankor már nem lehet tőle elvenni az RPG-t
Kösz Grifid az infót, közben már én is rájöttem hogy a freedomosoknál van SVD.
Freedomosok tudják tuningolni az SVD? Én nem vagyok velük jóban ezért nem tudom megnézni, alapból meg sajnos pontatlanabb mint a Vintorez tuningolva.
A Szabadsági fejlesztő a mesterlövész puskák nagy mestere!
hege01":3vq223ub mondta:
Kösz Grifid az infót, közben már én is rájöttem hogy a freedomosoknál van SVD.
Freedomosok tudják tuningolni az SVD? Én nem vagyok velük jóban ezért nem tudom megnézni, alapból meg sajnos pontatlanabb mint a Vintorez tuningolva.
Mindent összevetve melyik a legjobb fegyverkovács kifejezetten géppuskák (TRs) tuningolására? Mert mindegyiknél jártam már, de a harmadik oszlop elemeit egyik sem tudja fejleszteni (sőt sokszor már a másodikból sem, pl a -50 laposság vagy a -50 visszarúgás sehol nem elérhető, pedig kaptak pendrájvokat).
Jjeszi3: van az agropromi stalker bázison a létesítmény egyik sarkában 4 hataémas tartály. Azok között van egy lejárat egy csatornába. Ott lakik a remete, akinek küldetéseket is lehet csinálni és mellesleg vehetsz nála egy RPG-t 1 tölténnyel 50.000 rubelért. Legkorábban szerintem itt juthatsz hozzá, de semmit nem ér... Nehéz és ahhoz képest elég ratyi...
Murder3: hogy érted, hogy elrontottam a tuningolást?
hát ha az első sorban össze vissza tuningolsz nem tudod maxra vinni a fegyvert.
Általában 2 lehetőség van pontosság és tűzgyorsaság ahhoz hogy akármelyiket maxra tudd vinni csak azokat szabad belerakni aminek a következménye lesz a pontosság vagy a tűzgyorsaság.
pl: van a legelső sorban egymás alttiak ból vegyük az első 2-őt
ha az egyiket rakom bele az a pontosság kifejlesztéséhez kell, ha a másikat az meg a tűzgyorsaságéhoz.
ha itt össze vissza rakjuk akkor nem engedi egyiket se maxra rakni.
Igyekeztem következetesen eljárni ilyen szempontból, mert gondoltam, hogy ez számít, de akkor csinálok majd egy mentést és kipróbálgatom a dolgokat. Köszi.
Egyébként egy jó tipp gha van elég pénzetek amikor az ingoványból a kordonba jöttök akkor sevát már ott árul a stalkerbázison a kereskedő érdemes a játék elején jó ruhával nekikezdeni
Murder3 honnan van a SVDm? a pendrive-s topicban láttam az egyik képeden, már megvan minden hozzá 300 lőszer fejlesztések leadva, csak puska nincs és a freedomosok már akkor szétlőnek ha feléjünk eresztek egy golyót, uh a SOC-os robbanóhordó-trükk sem működik :?