Revert
New Member
stalker123":2p5507e7 mondta:K-man":2p5507e7 mondta:sztem a legjobb az a trs 301 tuningolva
Mindenhol azt olvasom hogy a trs301 az mekkora király fegyó, de nem igazán látom miért. Tulajdonságai csontra ugyanazok mint az obokané (ac93 vagy hogy hívják itt), és fejleszteni is ugyanúgy lehet, elvileg felmegy erre is a szkóp meg a hangtompító (még nincs olyanom, de mások állítják). Az egyetlen különbség hogy NATO skulót használ, nem ruszkit, de a kalát is lehet átfejleszteni NATO skulóra (a trs-t meg ruszkira).
Mitől jobb tehát a trs301 mint az obokan?
Helyesen: Abakan, a játékban is rosszul szerepel. A típusjel is, AN-94, a játékban: AC-94.
http://world.guns.ru/assault/as08-e.htm
Nem NATO skuló megy bele, hanem a VSZ-ben rendszeresített 5.45×39-es. (Csakúgy, mint az AK-74-be.) Csúnya maga a fegyver, ezzel az alulra szerelt gázvisszavezető csővel nem tudok kibékélni.A AK-74 sokkal jobban néz ki. Főleg az alapváltozat, amit még fa előaggyal és tussal gyártottak. (Akár a klasszikus 47-est)
.
A játékban ez a kedvenc gépkarabélyom, tettem rá optikát, hangtompítot, cső alatti gránátvetőt. Amit lehetett, mindent felfejlesztettem rajta. A Duty-s főnök adta csatlakozáskor, alapból tuningolva, Rubelben mérve gazdaságos kezdés volt a továbbiakhoz. Duty-s szolgálati óráim emlékeként őrzöm, hű társam a zónában. Egyszer kezdett csak akadni, de akkor már kitáraztam belőle vagy 1500 lőszert röpke fél órában, egyedül sok hullámnyi Duty-s roham ellen. Szórása van, viszont rövid sorozatokkal meglehetősen pontos, még varjakat is lőttem vele.