Fegyverek / Páncélok / Felszerelések

stalker123":2p5507e7 mondta:
K-man":2p5507e7 mondta:
sztem a legjobb az a trs 301 tuningolva

Mindenhol azt olvasom hogy a trs301 az mekkora király fegyó, de nem igazán látom miért. Tulajdonságai csontra ugyanazok mint az obokané (ac93 vagy hogy hívják itt), és fejleszteni is ugyanúgy lehet, elvileg felmegy erre is a szkóp meg a hangtompító (még nincs olyanom, de mások állítják). Az egyetlen különbség hogy NATO skulót használ, nem ruszkit, de a kalát is lehet átfejleszteni NATO skulóra (a trs-t meg ruszkira).

Mitől jobb tehát a trs301 mint az obokan?

Helyesen: Abakan, a játékban is rosszul szerepel. A típusjel is, AN-94, a játékban: AC-94.
http://world.guns.ru/assault/as08-e.htm

Nem NATO skuló megy bele, hanem a VSZ-ben rendszeresített 5.45×39-es. (Csakúgy, mint az AK-74-be.) Csúnya maga a fegyver, ezzel az alulra szerelt gázvisszavezető csővel nem tudok kibékélni.A AK-74 sokkal jobban néz ki. Főleg az alapváltozat, amit még fa előaggyal és tussal gyártottak. (Akár a klasszikus 47-est)
.
A játékban ez a kedvenc gépkarabélyom, tettem rá optikát, hangtompítot, cső alatti gránátvetőt. Amit lehetett, mindent felfejlesztettem rajta. A Duty-s főnök adta csatlakozáskor, alapból tuningolva, Rubelben mérve gazdaságos kezdés volt a továbbiakhoz. Duty-s szolgálati óráim emlékeként őrzöm, hű társam a zónában. Egyszer kezdett csak akadni, de akkor már kitáraztam belőle vagy 1500 lőszert röpke fél órában, egyedül sok hullámnyi Duty-s roham ellen. Szórása van, viszont rövid sorozatokkal meglehetősen pontos, még varjakat is lőttem vele.

hege01":3tiehprx mondta:
Kereskedőknél lehet kapni gránátvetőt a fegyverekre, nato és orosz is van. Viszont én nem tudtam egyikre sem felszerelni. Valakinek sikerült?

A fejlesztőknél rá kell tetetni a "cső alatti szereléket"... olyan 1000 rubel felett van

De vigyázz mert kiüt aszthiszem az egyik fejlesztést. A gránátvető amugysem ajánlom, sokat nem ér. Inkább fejleszd a pontosságot, laposságot, visszarugást és tegyél rá optikát és hangtompitót.

És a fogaskerékkel rendbe tudod hozatni!!!

Én is pontosságra fejlesztettem, igy már lehet hogy a gránátvető nem megy rá.
Pedig SHOC- ban hasznos volt.

Én a 301-esen fejleszettem fel mindent, amit lehetett, de egy pár fejlesztésre nem volt módom, vörössel jelzi őket, árat nem ír rájuk, csak hogy egy másik fejlesztés szükséges hozzá, holott már megvan az előfeltétel (elvileg). Szóval ezt nem értem. És ez a helyzet a banditás és a duty-s fegyvermesternél is.

Mivel sajnos a trs.emet hamr fejlesztettem össze vissza így már nem tudtam a pontosságot maxra tolni ezért a tűzgyorsaságra került sor viszont rohadt jó úgy darál és hamar tömegeket lehet vele gyilokolni :D lövés1

a bulat meg elég jóra fel lehet upolni 34ezrből fogatlan
Mivel a pszihikus védelem irányba mentem el de a konkrét pszihikus védelemre nem maradt pénz fal1

hispan":39upyrdd mondta:
Én a 301-esen fejleszettem fel mindent, amit lehetett, de egy pár fejlesztésre nem volt módom, vörössel jelzi őket, árat nem ír rájuk, csak hogy egy másik fejlesztés szükséges hozzá, holott már megvan az előfeltétel (elvileg). Szóval ezt nem értem. És ez a helyzet a banditás és a duty-s fegyvermesternél is.

Ezt tapasztaltam én is. Feltételezem, oylan fejlesztés kell hozzá, amit még nem adtál át pendrivon a megfelelő mesternek. Ugyan ez lehet a ruhákkal is. De ahogy nálam bug-os az egyik kovács, a másik meg döglött, túl sok esélyt nem látok a további fejlesztésekre. Pedig szívesen áldoznék még a SEVA-mra, a karabélyomra és az SVD-mre is.

Na emberek az RP-74 AZ darál rendesen a játék best weapon ja.

Ja és mielőtt bárki asszinné hogy vettem 60e ért egyszerűbben szereztem a dutysoknak összeszűrtem a levet és az egyiknél pont volt megöltem oszt voaláá de az fura leírtom a fél dutyt de azért a bázis bejáratánál nem ellenség hanme semleges vok :lol:

stalker123":2ol73h4y mondta:
Mindenhol azt olvasom hogy a trs301 az mekkora király fegyó, de nem igazán látom miért. Tulajdonságai csontra ugyanazok mint az obokané (ac93 vagy hogy hívják itt), és fejleszteni is ugyanúgy lehet, elvileg felmegy erre is a szkóp meg a hangtompító (még nincs olyanom, de mások állítják). Az egyetlen különbség hogy NATO skulót használ, nem ruszkit, de a kalát is lehet átfejleszteni NATO skulóra (a trs-t meg ruszkira).

Mitől jobb tehát a trs301 mint az obokan?

Szerintem, hogy az optikában lévő "célkerszt" piros kis pöttyével sokkal pontosabban fejbe lehet pöttyinteni a népet.
Legalább is nekem könnyebben megy. :)

Én is pendrive problémára gyanakszom... Ha így van, akkor tényleg elég nehézkes lesz a további fejlesztés :S

hispan":103o10oz mondta:
Mert az nem ruszki fegyó? :D
Nem hát. Az amcsi M16-ról mintázták.

Szóval tulajdonságok alapján mind az obokan, mind a trs301 ugyanazt nyújtja (leírás szerint a trs gyakrabban elakad, ezt még nem volt módom letesztelni mert még nincs), nem látok semmi olyat amiben akár csak 1%-kal jobb lenne, ezért vagyok kíváncsi arra hogy miért állítják sokan (más fórumokon is) hogy jobb mint az obi. Van vmi amiről nem tudok?

Nem tudom. De mint írtam, azért jobb mert nyugati fegyver :)

Amúgy ez szerintem egyéni ízlés kérdése is: nekem jobban tetszik, kompaktabbnak, agilisabbnak, masszívabbak tűnik, én ezért választottam azt.

Az AK és leszármazottai, meg a NATO fegyverek klónjai között a különbség főleg a távcső nagyításában van. Én az alap AK-t vittem magammal, mert az nem akart elromlani, míg a TRS rendszeresen beakadt. 3 puska volt nálam gyakorlatilag végig: 1 AK, egy TSR és a mocsárban kukázott Vintar, amit végül alig használtam. A SHOC-ban az volt a fő puskám, itt meg csak a Limanszk előtti hídnál vettem igazán hasznát, meg a kórházban a géppuskás és a sniper kiiktatásához.

hispan":1ir53n2k mondta:

Szia!

Néhány fejleszés üti a másikat. Ha egy nagyobb fejlesztés kell, akkor ahoz kettő kell. Ha ráálsz akkor sárgával kijelzi.... othon befejezem suliba vook :lol:

Cody":dvne6xe9 mondta:
Az SA avlanra vagy mire lehet távcsövet tenni?
Lehet, csak előtte meg kell rá venni a távcső fejlesztést. Még valamivel jobb is lesz, mint a Vintar, bár annyival nem, hogy megérje.

Vissza
Top Alul