te vagy eddig a legelső , akinek nem jött be a fallout 3 zenei világa , namost , itt nem a pörgés a lényeg , hanem ez inkább rpg mint fps , a stalker meg inkább fordítva , időjárás meg azért nincs , mert atomháború volt , és ez annak a következmény . Nekem azért tetszett mert nem tolnak mind jó cuccot a kezedbe a 3. játékóra után , hanem utána kell járni , hidd el én mindent megnéztem , megtaláltam mindnen guest-et meg is csináltam (na jó , nagyvárosban kimaradt , mert véleltlenül kicsináltam ott mindenkit ) , még így a 90. ! játékóra után sem unalmas , viszont ez sokkal véresebb mint a stalker . A másik dolog itt mindig van választási lehetőség , hogy jobbra mész vagy balra , és a legtönn guest megoldható többféleképpen is . jameg a saját készítésű fegyverek no azok is viszik a pálmát , és itt tény leg lehet gyűjtögetni , keresgéli nem úgy mint a stalkerban . (hidd el én is szeretem a stalker , tényleg jó játék , de hát nem lett év játéka sem , és meg merem kockáztatni , hogy nem is lessz , namost a fallout sokkal de sokkal többet nyújt a stalkernál , akárhogy nézem . Miért nem lenne nagy a térkép ? próbáld csak felefedezni minden helyet , saját baranglás árán , és nempedig felvenni azt a perket ami megmutatja az összes helyszínt , biztos , hogy nagyobb mint akármelyik stalker , lehet nem olyan pörgős , itt nincs 13124235235 féle últrarealisztikus kalacsnyikov , meg ultrarealisztikus célzás , én épp ezért szeretem , sosem áltam fel a fallout 3 mellöl úgy hogy fusztrált volna ).