Fallout 3. (2008)

Milyen a játek?

• nagyon jó

Szavazat: 0 0.0%
  • Szavazat: 0 0.0%
  • elmegy

• rossz

• Összes szavazó
    0
nem sértettél meg , nem fogok vitát nyitni erröl inkább nevezzünk minden szoftvert valóságközelinek aztán kész :D

Meg akartam venni a játékot.Fizetés után rögtön kibontottam.Nincs aktivációs kód. Reklamáció,csere.Másik játék kibontása,nincs aktivációs kód.Reklamáció,csere.Az összeset megnéztük,egyikben sem volt.
Pénz vissza.Game over. :D

mindjárt olyat mondok amit én ismeg fogok bánni kedves Csiga07 , mert az én dobozomban sincs semmi aktivációs kód , NEM kell aktválni , betolod a lemezt telepíted jáccol , a lemezt kell betolni , mikor jáccani akarsz , aztán ennyi.

Scarecrow: nos ez a kód arra jó , hogy van a national guard depó , nemtudom volt-e ott , nos ott ha végmászol az épületen akkor ki lehet , nyitni az armory-t , de ott lessz egy második ajtó amihez már kód kell , nos ez az az kód , odbanet lessz egy jó kis fegyó a kisérleti mriv (remélem jól írtam le ) , meg pár kacat , ezt a részt régen csináltam meg , ezért itt , a fallout wikia , és itt levan írva , hol találold meg őket.

(mellesleg azt az ajtót ki lehet nyitni , glitch segítségével is , vagy konzolparancsal is , de na nem vagyunk mi csíterek :D )

http://fallout.wikia.com/wiki/Keller_Family_Refuge

Viszont , érdemes megvenni , és kitolni , mert jó játék :D

a kelleres dologal úgy voltam , hogy egyet nem vettem fel ,a többi megvolt . MIlyen karaktert alakítassz ?

Egész jó játék, csak vannak benne hibuskák szép számmal (most nem térnék ki mer nem is emlékszem mindre)
Viszont 1 még mindig nem hagy nyugodni: Vót 1 vault asszem a 87es vmi furcsa dolgok történtek ott , neha belilút a képernyő, meg asszem "apucit" is láttam néhány másodpercre...
Van valakinek magyarázata?

Scarecrow":2o241d7m mondta:
azé birom ezeket a föld alatti bunkereket, a 101 es kivételével mindegyikben kisérleteztek.
és meghaltak az emberek.

ez így nem igaz , mert van egy másik ahol az emberk még élnek , az a szimulációs dolog , végülis azt inkább nem nevezném életnek :)

ja de miután betöltötted a kínaikat azok nak az elméjük meghal (a test nem élhet tudat nélkül.. na melyik alap filmben volt ez?:D)

RAYDER, a zombifilmipar pont azon alapul, hogy a test bizony tudat nélkül, csak ösztönösen azt mondja,
hogy : ÁÁÁÁhörr. Na persze nem élet ez. :)
(A filmen még gondolkodom).

Vissza
Top Alul