Fallout 3. (2008)

Milyen a játek?

• nagyon jó

Szavazat: 0 0.0%
  • Szavazat: 0 0.0%
  • elmegy

• rossz

• Összes szavazó
    0
Szerintetek ebből a nagyszerűalkotásból miért nem lett olyan nagy oldala vagyfóruma mint ami van a stalkernek? LEgalábbis a fóruma elég nagy sok rajongóval, a stalkernek. Pedig a fallout is hatalmas
játék. Esetleg akár ehez is lehetne csinálni 1 fansite oldalt. Szerintetek? Biztos sok rajongója van. Egyedül 1 sg fórumon találtam sok napihozzászolásokat.

Ja de valamiért ez az odlal nem futott be. Előtt néztem már , de fórumon is van avgy 15 hozzászólás.

Nekem nem jött be, főleg a sokak által istenített hangulata nem tetszett. Ez a hatvanas évek amerikája sci-fi elememekkel nekem nem nyerő, főleg, hogy amerikától távol áll a szívem.
A Stalker ezerszer jobb :D

hát ez a játék mit ne modjak valami állat , volt időm jobban belenézni , és hát igen , itt tényleg a túlélésért folyik a küzdelem , és nem a legjobb cuccokban rohangálunk az első játékóra után , hát a térkép az valami iszonyat nagy , és tényelg annyi de annyi lehetőség van , hogy azt felsorolni is nehéz , nem is értem hogy miért az agyonhypolt gta 4 lett az év játéka , én inkább ennek adtam volna , még kb nemtartok sehol sem (most kell menni a 112 bunkerba ) , de eddig is olyan dlgok voltak hogy juj :S , hát ez rivet város ez is valami állat , megkértem a köjköt , hogy lopjon ammo-t és hozott is :D , most jó karaktet fogok azért alakítani , de legközelebb megnézem , milyen az ha megatonban a bomba felrobban :D . aki szerette a stalker szerintem ezt is érdemes kipróbálnia , igaz a játék jóval lasabb ,és nem a övöldözésen van a hangsúly , aki szerette a deus ex-et annak ez is ajánlott , és most olcsóbban is meglehet kapni 5000 pézért :) .

hát igen tényleg jó játék. nekem is nagyon tetszett lehet h kijátszom még1szer vagy folytatom ahol abba hagytam (mert még megtartottma a mentésemt hát ha jó lesz). Hát sokaknka nem jön be afegyók miatt meg h sokat is kell menne mászkálni meg azért nem árt beszélgetni sem.Az elején még tényleg szar de utánna jó lesz csak ki tartsá. A térkép az tényleg sz@r volt h a metrókban eltévedtem és véletelnül lyukadtma ki a jóhelyen de volt h azt se tudtam h mivan de azért van fillingje

nekem egyvalami nem tetszik , hogy az inventory és a kereskedés szöveges , lehetne inkább olyan mint a stalkerben , metroban eddig nem tévedtem el , mer néztem a térképet , viszont az a Rivet city hát kicst dúrva helyszín , rivet city mögött van egy letört része a hajónak , oda vezet a víz felett egy palló , no az zárva van , ott van valami érdekes ?

ige a hajon monda egy csaj , hogy ott valami doki lakik aki új arcot tud készíteni meg stb..

alkoholisták :D

32ScreenShot24.jpg

Jó de nem a leggjobb vannak olyan hibáji ami a stalkernél nincsen, pl időjárás, van esete meg reggel meg bla-bla, de nincs se eső se vihar. a térkép meg nem olyan gigászi, inkább átlagos és a nagy között.
de a legfőbb bajom a zene pl a three dog az idönként jó, de uncsi az alap zenék meg amolyan egyedül vagy érzést kelt. én szeretem a pörgést. bár nem tudom ki hogy van vele. izlések és pofonok.

te vagy eddig a legelső , akinek nem jött be a fallout 3 zenei világa , namost , itt nem a pörgés a lényeg , hanem ez inkább rpg mint fps , a stalker meg inkább fordítva , időjárás meg azért nincs , mert atomháború volt , és ez annak a következmény . Nekem azért tetszett mert nem tolnak mind jó cuccot a kezedbe a 3. játékóra után , hanem utána kell járni , hidd el én mindent megnéztem , megtaláltam mindnen guest-et meg is csináltam (na jó , nagyvárosban kimaradt , mert véleltlenül kicsináltam ott mindenkit ) , még így a 90. ! játékóra után sem unalmas , viszont ez sokkal véresebb mint a stalker . A másik dolog itt mindig van választási lehetőség , hogy jobbra mész vagy balra , és a legtönn guest megoldható többféleképpen is . jameg a saját készítésű fegyverek no azok is viszik a pálmát , és itt tény leg lehet gyűjtögetni , keresgéli nem úgy mint a stalkerban . (hidd el én is szeretem a stalker , tényleg jó játék , de hát nem lett év játéka sem , és meg merem kockáztatni , hogy nem is lessz , namost a fallout sokkal de sokkal többet nyújt a stalkernál , akárhogy nézem . Miért nem lenne nagy a térkép ? próbáld csak felefedezni minden helyet , saját baranglás árán , és nempedig felvenni azt a perket ami megmutatja az összes helyszínt , biztos , hogy nagyobb mint akármelyik stalker , lehet nem olyan pörgős , itt nincs 13124235235 féle últrarealisztikus kalacsnyikov , meg ultrarealisztikus célzás , én épp ezért szeretem , sosem áltam fel a fallout 3 mellöl úgy hogy fusztrált volna ).

zene az már bocs de jó és az egész játék is nekem bejött de Jim leírt mindent sztem én már nem írok semmit se. De az eleje uncsi kicsit de utána belejössz magával vonz :D csak lehet h meg volt szokva h kezedbe nyomják a stukkert megy egyebeket itt meg kell szerezni mindent és ez jó benne. Csak rá kell érezni

osztom a véleményed , az eleje nem a legjobb , de aztán beindul , és i dont want to set a world on fire :) mikor legelőször próbáltam nekem is az volt a bajom , hogy , az eleje alapján azt mondtam , hogy ez nem jó , aztán megkaptam szülinapom előtt (eredetiben ) és hát még mindig tolom , de az a 45000 kupak és 570 stimpack egy kicsit dúrva ,dehát 90 óra alatt meg szedheti az ember magát igazán :D

Bakker nem fikáztam a játékot, csak a véleményemet és a tapasztalatomat fejeztem ki
1. 4 szer végig toltam direkt 2 jót 2 roszat felrobbantottam megatont, meg hatástalanitottam is a bombát.
2. az öszes helyet felfedeztem 2 jára már nem kellet a helyeket se megtudnom mert fejemben volt, sött olyan is amit nem mutat a térkép.
3. mindent ösze kerestem a játékban amit lehetett, emellet én is értékelem hogy a dologokat nem fullos élettel kapjuk, és javitani is lehet.
4. attól hogy atom hábórú volt 1 átkozott homokvihart nehéz lett volna bele tenni???

hát ja mer a stalker annyival reálisabb azokat a bólogatós babákat sikerült összeszedni ? én megtaláltam 19-et és 1-t bevallom , hogy wikipedia segítségével sikerült

Vissza
Top Alul