Üdv! a topic címe elős benyomás, szal első benyomást kéne leírnom, de azt inkább nem írom le mert kitagadtok

inkább ugrok a második, vagy inkább a harmadik benyomásra, ami sokkal pozitívabb volt. Sztem a játék egy meglehősen hangulatos kis mászkálós FPS :!: ,de nem tudom, hogy én vagyok-e enyire RPGb*zi, vagy tényleg az az rpg elemek száma erősen közelít lefelé.
Sztem itt van a game legnagyobb hibája, hogy alig alig tartalmaz rpg elemeket, csak trédelés meg a sztem teljesen logikátlan evésen kívül ja +még a küldetéseket személyeknél kell felvenni eljen . Ha belegondolunk akkor elvileg kéne tartalmaznia az alvást a játműveket, pénztelenséget, sok-sok felvehető felszerelést, és nem utolső sorban valami fejlődést a karakteren. Még a GTA:SA-ban volt hogyha sokat lövünk akkor nő a pontosság, ha sokat futunk akkor nő a kitartás. A legjobban inkább a pályastruktúra tört le, mert ez gyakorlatilag semmi mászkálós feelinget nem ad, és lehetetleníti a járművek használatát, gyakorlatilag elsőre ugyanúgy pályáról pályára hentelésnek érzetem az egészet mint akármelyik FPS játékban.... Nem ártott volna valami összefüggő terepet alkodni(szép álom...) Sztem nagy negatívum még a k****tul idegesítő respawn, mert kicsit sem vicces amikor már 200-adjára megkapom ugyanazt a küldit, és amikor újra átakarok menni egy pályarészre újra az a hadsereg vár engem amit már egyszer kiirtottam

. Ja és a párbeszéd 90% nincs lesziknronizálva(ez olyan pirates of the caribbean feeling, ami nem igazán jó) eljen . Nah, hát a grafra sztem nincs panasz, elég szép, habár nekem érthetelen okokból homályos egy kicsit kép(vagy csak én látom úgy). Akinek baja van a graffal az húzzon fel mindent maxira és már nem is lesz

. Na hát ez volt az akkori első benyomás, vagyis a második, mert először kb 45perc játék után eluntam

.
A bűvös hármas szám meghozta a szerencsét, kis haveri noszogatásra ujrakeszdtem a játékot, és lám csodát még élveztem is egy kicsit

! Nmetudom hol valahol hallottam hogy a pozítív dologora kell figyelni és azt élvezni ami van stb stb, szal én is megpróbáltam és bejött! Azóta egész jó kis gamévé nőtte ki magát a szememben, szóval pay and play guys!
nah meg ne kövezzetek ezé a hozzászólásomért, de nagyon vártam a játékot, nagyon nem így képzeltem el, -> nagyot csalódtam