TakiHUN
New Member
Én is úgy értettem...mind1 a stalker meg jó játék és ez a lényeg(elején én is volt hogy kicsit untam, meg én se így képzeltem el, de így se rossz)...amúgy én se tudom hogy min vitázunk 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
TakiHUN":mtjdrrrm mondta:Hát nem tudom...a nagyon sok pénz megadja ugyan a lehetőséget, de venni sehol nem tudsz! Gondolok én: elején fegyverek...sehol semmi, küszködök a szutyok nato lőszeres ak-val, és barban találtam egy hullát(hogy hogy kerűlt oda az rejtély...és sajnos ez egyedi véletlen dolog ami jónak jó, de a következő nekifutásnál nem lessz ilyen tuning fegyóm)...egy "Thunder" 5,45 volt nála...ebbe mint látszik az a tuning hogy mint később kiderűlt számomra(mert ilyen fegyvert tuningolatlanúl előszőr army warehouseban néztem meg) az alap 9mm-es lőszerrel tuzel, ez meg 5,45össel amiből meg van annyi mint a szemét...és a bulpupp elrendezés miatt jóval pontosabb mint az ak-k...
És te fejlődésrőlbeszéltél, és rpg-ken meg a többi szerepszutyokban ugye úgy fejlődsz hogy pontokat szerzel és monjuk 1000 pont után fejlődsz valamiben(ha nem is írja ki a játék de ilyen általában az összes...x lövés leadása után fejlődsz: pontosabban lősz...mint az SA-ban)...bár annyira nem vagyok otthon az RPG-k meg egyéb retek játékok világában...
pYura":1it4wqwx mondta:Korrekt vélemény eljen
JannusQ":1it4wqwx mondta:kifejtenéd bővebben, ha megkérlek rá ?
Jó persze logikus. Ezzel én is teljesen kiegyeznék ah megkeresett rubeljeimet valameik bank kattintásra átváltaná modjuk igazira... utánan meg dollárba... ;-)kick":ns93ague mondta:De vazze, rohadtul nem értem, hogy az emberek mit problémáznak azon, hogy sok a pénzük és nem bírják elkölteni. A stalkerek pénzt keresni mennek a zónában, ez nem jelenti azt, hogy ott is akarják elkölteni! Nem hobbiból vannak ott, te sem a munkahelyed büféjében akarod elkölteni az összes lóvédat! Spórolnak, hogy majd a rendes világban megvegyék azt, amire vágynak...házat, kocsit, kölyök iskoláztatását. Csak én gondolok bele a dologba egyedül? :roll:
R-pee":1rnxtwcq mondta:A minap bekapcsoltam a tévét és valami gamer.tv ment. Tesztelték a staker-t is és elég lehangoló eredményre jutottak. Azt mondták, hogy idegesíti őket az evés és a gyógyítás, hozzá tették még, hogy ez egy unalmas tucat fps. Ötös skálán hármast adtak rá....hát nem kötelező játszaniuk vele.
Tibi":fd5yvj7v mondta:Akinek gndja van a pénzzel, az vegyen a barkeeptől pár Stalker Suitot, dugja el egy rejtekhelyre (van a bár mellett is) vagy dobja el még a bárban hátha valaki elcsórja és szépen elfogy a lóvé :!:
syn7h37ic":27k85ep9 mondta:R-pee":27k85ep9 mondta:A minap bekapcsoltam a tévét és valami gamer.tv ment. Tesztelték a staker-t is és elég lehangoló eredményre jutottak. Azt mondták, hogy idegesíti őket az evés és a gyógyítás, hozzá tették még, hogy ez egy unalmas tucat fps. Ötös skálán hármast adtak rá....hát nem kötelező játszaniuk vele.
Mit vársz a gémsz@rtól? Azokon a játékokon, amiken godolkodni kell, és nem a "megyeklövökbummheccsát" azt lehúzzák. Az nekik nem ok.
Pedig szerinntem éppen ez is a feeling közé tartozik, pont jól van megcsinálva hogy bajlódni kell a cuccokkal. Nem értelek!cirkus":3njzaow6 mondta:Hy !
Fölösleges időtöltés unload-olni a fegyvereket és eldobni....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.