Élménybeszámolók

Barin

New Member
Csatlakozás
2008.12.14.
Üzenetek
1,966
Reakció pontszám
0
Ide jöhetnek az élménybeszámolók, játékban szerzett tapasztalatok.

Nem tudom mennyire vág ide de ma éjjel azt álmodtam hogy a Lost Alphában vagyok :D Látszik hogy már eszméletlenül várom, de legalább már kevesebb mint egy hét és lehet is elmerülni a Zónában! :)

Én is várom már jó ideje. Lesz majd beszámolás, csak jelenjen meg :)
Ahogy az is egy élmény lesz ha lesz magyarítás hozzá...

Deadcity valami eszméletlen jó hely! Szépen kivitelezett pálya, izgalmas sztori rész. Ott picit időzzetek el, járjátok körbe a várost, nem fogjátok megbánni! :)

Hajnal, napkelte a Cordonban, a régi (SHOC) "farm" romjainál (az út túloldalán van a Sin bázis Fox-szal). Tényleg napkelte, azaz még sötétben mentem át az alagúton, és kezdtem vadászni a röfiket. Aztán megálltam, ahogy elkezdtek a napsugarak áttörni a növények között vízszintesen. Egy-két fa törzse ugyan pár másodpercig túlzottan csillogott, mintha üvegből lenne, de aztán rendbejött minden és tökéletes lett. Annyira elbambultam nézelődés közben, hogy az utolsó röfi knyírt...
Ja: az idő telési sebességét feleztem, így van idő az ilyen percek "átélésére" is,nem csak felpattan a Nap az égre, hanem szép lassan emelkedik..

DX10,1, w8.1, E8200-as intel c2d proci, 4 gb ram Radeon HD 77xx (tényleg nem tudom pontosabban a tipust, modt meg nem otthon vagyok) kártya. Kisebb röccenésekkel, de játszható, csak a grass shadow van kikapcsolva meg a grass density lejjebb húzva 2/3 közelébe.

A főmenü zenéje tetszik, ide illő, jól el van találva.
A játékról: nagyon lassan haladok, mert az angol szövegeket a guglival kell fordítanom, de nem bánom, mert élvezem minden percét a játéknak.
Nagyon tetszenek a hangok, mikor éjjel járkáltam, csakúgy, nézelődés, stb, hát elég félelmetes volt a játék, igazi stalker-érzés :D
Nekem (egyenlőre) nagyon kevés a bug-problémám, folyamatosan tudok játszani.

Jó érzés munkából hazajövet arra gondolni, hogy a Zóna vár minket

Haláli, amikor bekapcsolom Szidorovics rádióját és pont rock-zene megy, el kezd táncolni! :D
<iframe width="420" height="315" src="//www.youtube.com/embed/1eNIXr_JM2s" frameborder="0"></iframe>

Végre megtaláltam! :D :D
<iframe width="420" height="315" src="//www.youtube.com/embed/uaL_N5InxDY" frameborder="0"></iframe>

Szia Csiga!
Bocsáss meg,de egy PM-ben leírnád-hogy ne legyen publikus és spoiler-veszély miatti ban-hol is van ez a hely???
Már csak "személyes" érintettségem okán is! :D

Amúgy egyszerűen szólva is sokkalta élvezetesebb ez az önálló játék,mint bármelyik moddolt vagy sima Stalker -féleség!
-Rohadtul lopakodós és sötétben ijesztgetős,hideglelősre sikerült.

-Igazi horror hangulata van sok helyen,ellenére annak,hogy fényes nappal van és süt az égről a Nap.

-A kereskedők és a feladatok adói igazi fukarok,jóformán vagy alig vagy semmit se fizetnek pénzben.

-Mivel lényegesebben nagyobbak a pályák és nincs annyi fedezékként használható búvóhely,bármikor rád törhet a blow-out,így még parásabb!

-Kevesebb számú és kisebb hatékonyságú az összes artifact,így nagyon meg kell gondolni,merre,hová és hogyan haladsz,mit raksz fel magadra...

-Van artifact-merger,ám számomra még nem elérhető áron.

-A ruhák és felszerelések is horror-áron cserélnek gazdát,így itt is érvényes: vigyázz a ruhádra!

Szevasz!
Jól meggondoltad, hogy eláruljam a pontos helyét a felíratnak?
Nem akarnám elvenni a felfedezés örömét!
Ebben a játékban éppen az a lényeg, hogy lassan haladsz, keresel, kutatsz, szinte ízlelgeted a pályákat , mint egy finom bort!
Ezt az élvezetet nem szívesen venném el tőled!

Első érzések a játékkal kapcsolatban amit annyira vártam... nem tudom mit vártam... egy mennyi harsonát vagy nem is tudom. Talán azt a réges régen elveszített érzést amikor elsőnek játszottam a Stalkerrel. Ezt valahogy nem kaptam meg...mindenesetre azért végig viszem, hátha tud újdonságot mutatni.

De csak egy kérdésem van Dezo... Miért DX 10?????????????????????????????????????????????????????????????

miért nem lehetett simán dx9esen maradni vagy miért nem Dx11 miért azt a szutykos szaros 10et tettétek be? Semmi nem igen támogatja, vagy csak én építek mindig olyan gépet ami nem szereti a Dx10es játékokat.

szerk 2:34

10 perc játékot követően korruptá vált az összes mentés is kilép a játékból... még új játékot se tudok kezdeni... nincs crash log semmi csak kilép... ennyire még nem baszott fel mód!

szerk 5:56

4 újratelepítés és a patch megoldotta a dolgot látszólag most csak Crashel orrba szájba... amúgy hangulatos meg kalasz de pffff.....

A beállításokat magad szabod meg, rakd dynamic light-ra, aztán kész.
Én bugot egyenlőre csak a pda-val kapcsolatban tapasztaltam,(bár mentek sűrűn :D ) órákat játszok folyamatosan, de nem lép ki.

Ha a PDA alatt arra célzol, hogy ellenség/ bizonyos helyek közelében megpróbál az ember előhozni erre kap 1 bugtrappott akkor azt ismerem már...

amúgy meg csak azért írtam, mert szerettem volna 1 kicsit gyönyörködni a full maxon, de a dx10 miatt nem lehet kimaxolni. illetve lehet 2-3FPSel fut cserébe.
még a Misery mód magas gépigénye ellenére high-high end közötti értékekre belőve elcsúszik 25-30FPS közötti értékkel.

A napfelkelte/nyugtakor meg valamiért csak 1 magot használ a processzorból és a 6 helyett 1re terhel mindent, nem csoda, hogy úgy megzuhan az FPS mintha letöltés közben filmet néznék és 4 játékot akarok telepíteni egyszerre... ezektől az apró grafikai és technikai gondoktól eltekintve viszont hangulatos és igen kellemes a játék.Csak ezek pont azok(PDA, nap kelte/nyugta probléma) ami hosszútávon elveszi a kedvemet a játéktól.

Igen, a pda-nál erre gondoltam.
Az optimalizálás nem tökéletes, hogy finoman mondjam, de ami késik, nem múlik.
:wink:
Fogsz te még gyönyörködni a napban...

Fantasztikusak az új pályák, új helyszínek! A zene meg odaba** (már elnézést :D )

Eljutottam Dead City-be. Küldi kész, ismét leütöttek, etc. Jött a Military kiszabadtott, egy csomó hulla árán. Na, elterveztem, hogy meggazdagítom magam, összeszedek mindent a hulláktól és eladom nekik, csak közben ki kellett lépnem a játékból. Sajna délután meló.
Másnap visszalépek, és egy csomó hulla meg fegyó, meg minden eltűnt, sőt még a hadsereg tagok létszáma is megfeleződött. Max. 7-8000 creditet tudtam csak összeszedni.
Őőőőrüleeet!!!

Amúgy nekem a patch után nem lépeget ki. Nagyon tetszik a játék
Üdv

Ott még nem. Majd a földalatti részeknél fog. Ott sűrűn ments! A cuccost én is bepakoltam ottan- Dead city- egy pácélmackóba,oszt mire jövök vissza-gondoltam majd átváltom Hrivnyára-ki sem tudom nyitni. Szopacs a köbön!

Én egy bizonyos autóval járok, mindig szépen feltankolom, szerencsére eddig eltudtam vele jutni mindenhova, ebbe gyűjtöm a szajrét, mert végtelen mennyiségű cuccot tudok belerakni :D Dezodoréknak itt is határt kéne szabni, mondjuk 500kg-ban.

Pedig kocsi helyett mennyivel érdekesebb volna mutáns lovakon,esetleg vaddisznókra ülve száguldozni!
Amúgy én momentán hiányolom a biciklit meg a Riga mopedet is!
:D

AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul