Élménybeszámolók

von-ta-tott, keves akcio, tuuuuulsok maszkalas . Szep jatek,de lassu, kocsira nem futja, alig van zsetonom, ami van azt altalaban eliszom :D

Amúgy nekem végig az volt a benyomásom, hogy ez az egész játék egyfajta "párhuzamos" -mondjuk úgy egy az eredeti játék és a valóság párhuzamos idő és téri szerkezetével is paralel,alternatív valóságában zajló történéssor. Hasonlít,mégis más. Nekem pediglen éppen ez nyerte meg a tetszésemet.
Tényleg nagyok és üresek- viszonylagos értelemben- a pályák,azonban ezt a lehetőséget már korábban felvetettük,hogy ez még feszültebb hangulatúvá és kiszámíthatatlanná teszi a felfedezést.
A viszonylagos tengődéses habitus is-szerintem-kiválóan illeszkedik az élménybe,nincs korlátlan lootolás,pusztul a felszerelés, a ruha,az artifactok nem képesek "csodákra",nem kölcsönöznek nekünk emberfeletti hatalmat,erőt,gyorsaságot.... Sokba kerül minden és nagyon kevés a pénz,amit be lehet keserves munka árán gyűjteni,s a javíttatást már nem is említem.
Ugyanakkor mégis van lehetőség túlélni,tehát nem afféle valóságszimulátor,mint az általam is egyszer játszott CoP Misery -mod,ami tényleg halálra tudott idegesíteni,hogy rögtön a semmiből a vaksötétben fejbe lőnek..

nagyon ravasz kis játék... nyomtam egy pasziánszt az x18-ba

Nekem a régimódi teris volt a kedvenc. A blowoutokkal kapcsolatban pedig,tudja e valamelyőtök,hogy a főszál végigvitele és a generátorok deaktiválása után történhet e még kitörés?

Hát ez qva jó nincs meg a távcsövem fal1

Lehet venni több helyen is, meg aztán belenézel a fegyvered távcsövébe

Yantar-ban is van egy stalker exo-s ruhában, ő is megjavÍt és fejleszt minden felszerelést. Közel ahhoz a helyhez, ahol átérünk BAR-ból. Véletlenül akadtam rá. hárman vannak egy ház alagsorában, a nevét elfelejtettem.
Üdv

Köszönöm! Nagyon aktuális már ez,mert lassan elemészt a rongyolódás! taps1
Amúgy a bizonyos helyet és a beach-et is meglelém,ÚGYHOGY, KÖSZ CSIGA!!!!!

Érdekes jelenségként tapasztalom,hogy bizonyos helyekről egyszerűen eltűntek az ellenfelek a főszál kijátszását követően,olyan nagy és ijesztő az üresség.
Nincsen többé blowout,úgyhogy az antiszérumot sem hurcolom már magammal,meg a gázálarcot sem.

Helyesbítek,és mindenkitől elnézést kérve mondanám,hogy a blowoutok megmaradtak.
Visszamentem Yantarba,hogy keresgéljek,és egy ilyen beszerző körberohanás alkalmával bejött a nagy gebasz!
Szerencsére volt a közelben egy biztonságos épület. Nem is tudom,ez hogyan adta volna ki magát az Erdőben,vagy a legalább olyan hosszú Countryside területén!
Az viszont nagyon pozitív hozadék,hogy elektromos anomáliákból származó frissen kivajúdott artifactokra tettem kitörés után szert,amikkel sikerül kimerülés nélkül,folyamatosan futnom! (Tömeghatár 37,5 kg-nál!)
A yantari szerelőbácsi valóban ott van,és Diodorosz atya névre hallgat! És tényleg javít! :lol:

Csak nem Mogle?

mogle_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Jaja, reggel ahogy megyek munkába, hévvel szoktam a belvárosba jutni a képen épp elóbújok a Margithídi hév alagútból. Bár a kép kicsit csalóka, nem szoktam mindig ilyen jókedvű és friss lenni, legtöbbször morcosabb vagyok :)

Helo mindenkinek...ma nagy élményem volt le tudtam szedni 1 helit ak-val ugy 4-5 tár löszerbe került de kiszedtem..nem tudtam hogy ki lehet öket szedni????...elöször sipánkodott hogy ne löjjek majd káromkodott azután lezuhant..nnaa legalább ezt is tudom..csak ennyit akartam irni..(teljesen nagy élmény volt leszedni a helit mert már nagyon idegesitett)..kilötte alolam a lada nivámat az uton vagy 10x kiszedett erre berágtam rá.

Nos, az én "élményem" egy kicsit lelombozó lehet mások számára, de ne befolyásoljon titeket semmiben:

Szóval egy kicsit meguntam a modot, ugyanis a helyzet az, hogy Pripyatba kellene eljutnom az undergroundon keresztül, azonban már harmadszor kellene oda visszamennem, ugyanis:
Első alkalommal kevés sugárzás elleni cuccot vittem magammal.
Másodszor visszatértem, felcuccoltam mindenből, nagy nehezen megtaláltam a kijáratot jelentő ajtót, azonban kiderült, hogy meg kell hozzá találnom a kódot, és ismét elfogyott a sugárzás elleni cuccos, ráadásul a lámpába való elemem is fogyogat.
Szóval most nagyon elgondolkozom azon, hogy hagyom a fenébe az egészet. Biztosan közel vagyok már a végéhez, de ez a szopatás a kóddal azért betett nekem...

Viszont minden tiszteletem Dezonak és a csapatának, nyilván rengeteg munkájuk van ebben a modban, és megérdemlik az elismerést.
A leírtak ellenére 8 pontot adok 10-ből az LA-ra, mert tényleg hangulatos maga a Mod néhány hiányosság ellenére, és méltó a Stalker névhez.

Module, nem cheatelek trutyubról. Ha neked ez a gémerkedés, akkor gratulálok.
Szeretem magamtól megtalálni a dolgokat, csak akkor kérek segítséget, ha már nagyon elakadtam valamiben.
kb. 13 éves korom óta játszom (1996-tól), remélem nem akarsz kioktatni, hogy mivel hogyan játsszak.

AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul