Élménybeszámolók

nem kötöttem beléd , tudod az emberek nem egyformák...

Azért egy Clear Sky-nál odaadhatták volna a ShoC-ot hogy "gyerekek, ennek a játéknak a második része lesz.. érezzetek kicsit rá a hangulatra.."

Most fedeztem fel hogy megnőtt a teherbírásom.. 60 helyett 65 kiló a csúcsterhelés.. izmosodik a karakter, vagy mifene van? :D

Szerintem a CS. ben a magyar szinkron 1 nagy rakat sz@r. Először én is azzal raktam fel ú mondom fasza magyar szinkronos minden DE mikor megszólalt a Clear Sky-os bázison az egyik csávókám AK-val a kezében tiszta gyerekhangon hogy -mit akarsz stalker? na jó mondom reinstall angol hangal :) :wink:

Nah éjjel kivégeztem ezt a játékot is... :D
Limansk feléből semmit nem láttam az éjszaka miatt.. a második feléhez inkább megvártam a hajnali sugarakat.. a monilithokon átcsúzlizni magamat kemény volt.. elfogyasztották a mocskok a pajzsom háromnegyedét.. persze én voltam a hülye mert nem min. SEVA suittal mentem.. gondoltam majd lesz valahol valami pajzs, vagy limanskban egy trader.. de semmi.. lehet vissza kellett volna menni és bevásárolni... az NPP-hez konkrétan nulla pajzzsal érkeztem, medikit, meg bandage nélkül :D

hát igen itt nem úgy van mint a shocban h találtál katonai páncélt pripyatban itt sajna nem találsz sehol sem tényleg jobb ötlet lett volna ha bevásárolsz :D úgy nem kellett volna 0 páncélba menni meg elsősegély nélkül :D

Pénzem az nem volt.. :D
2x fosztottak ki a tetű banditák, egyszer 10k-tól egyszer meg 5k-tól szabadítottak meg.. :D
harmadszorra is bekóstolt egy hogy gyerecsak ide beszélgessünk..

hát, vintarral válaszoltam arra már. :D
onnantól kezdve meg nem volt sok pénz..
nem csináltam meg sok mellékküldetést.. NPP pályán nem mentem végig.. messziről csúzliztam strelokot. a végevideóban csalódtam kicsit azért..

De anno ShoC-ban megcsináltam hogy Pripjatból visszamentem..
itt Limanskból azért ugyanúgy van visszaút gondolom ha kiírtom azokat akik mögém fészkelték be maguzat?

a k.i.f.o.s.z.t.a.n.i az moderálni való szó, ééérdekes?

Üdv Stalkerek!
Nekem is érdekes volt az uccso pálya ha tovább merészkedtem az 1. teleportnál akkor egyszerüen darabokra lőttek pedig Bulat katonai páncélom volt, ahogy kilőttem az előttem lévőket máris teleportáltak be mögém a csávók és nem spóroltak a skúlóval, valahogy mégis csak sikerült el sprintelni a következő teleporzokba azzal a reménnyel hogy ott már nem lőnek ennyire de még rosszabb lett a helyzet mindenhonnan lelőttek. Így hát maradt az autosave visszatöltése és strelok messziről kiszedése... ezt nem szerettem :(

hát igen a masteren nem is könnyű(feltételezem h azon nyomtad) én is szenvedtem vele először de másodjára már kiszedtem őket minden honnan :D

Masteren, szerintem még valahol Agroprom underground környékén skeráznék :D

asszem este ráteszem a freeplay mod-ot :D
és csinálok mellékküldetéseket ha lehet :D

apropó csináltam 921 screenshotot game közben :D

Sziasztok!

Csak most jutottam el erre az oldalra. :D

Igaz a játékokat se olyan régen kezdtem el tolni. A SoC-t már végig nyomtam novemberben viszont a CS-t csak pár napja kezdte el. Egyenlőre furcsának találom. A PDA és az Inventory számomra visszalépés az első részhez képest (bár az Inventory-t elképzelhető, hogy meg lehet majd szokni idővel, de PDA felépítése szerintem sz_r lett). Még csak az ingoványba karicstolok, de picit idegesítő, hogy a géptelephez állandóan visszatérnek a renegátok és állandóan vissze kell mennem levadászni őket. :? Le lehet ezt a folyamatot valahogyan állítani vagy nem?

Apropó géptelep... A CS-t karácsonyra kaptam bátyámtól (Gyémánt Kiadás), de hogy őszinte legyek ez a magyar szinkron elég tré. Az akcentus cseszi a fülemet és a telepítéskor nem lehetett angol verziót választani. Jó tudom lehet, akkor a felirat magyar csak és még úgy se szimpatikus. Nem értem, hogy miért nem tudnak normális szinkronhangokat használni. Néhány arcnak olyan hangja van, mint egy kisfiúnak. Elég undorító. Jobban örültem volna egy teljesen angol verziónak.

Remélem, hogy élvezni fogom azért, mert eddig az első részhez vagyok szokva. Viszont áruljátok már el, hogy a fenébe vágjátok ennyire, hogy mi hol található, meg így-úgy tuningoljátok a fegyvereket, cuccokat. Minden titkos helyet vágtok. Mégis mennyi időt töltötök ezzel? :D
(Megnéztem a Zone Guide oldalt az első részhez, hogy mit hol találok, hogyan szerzek meg, de még így se tudtam somindent összeszedni... :) )

Nem sokat egyszer átviszed és kész. MIután átvitted nagyon megmarad benned minden úgy is:D

hát először senki se tudta h mi hol van de többször vittük végig és egymásnak segítettünk h ez hol van meg egymás leírásaiból találtuk meg azt amit még mi nem :D ezért jó ez a fórum mert sokat kérdezel kapsz is választ mert vki már tudja h hol van de nekem is van még olyan rész ahol nem tudok sok mindent és még nem találtam meg ezt azt :D Hát igen fura picit a shoc uátn meg az artifactek meg a fegyók is h lehet őket tuningolni meg kicsivel erősebbek is mint a shocban :D

Az végülis nem baj, hogy lehet tuningolni őket, mert ez simán jó szóval ezzel így nincs problémám, bár még nem jutottam el oda, hogy tuningoltassak. :)

Az Inventory olyan furcsa volt, hogy mikor az első küldetés (második eszméletvesztés a sugárzáskitörés nyomán) után ismét a CS bázisán voltam a kereskedőnél, eladtam neki a ködszereimet, medkitet, skulót (azt hittem, hogy a jobb oldalon voltak az ő által kínált dolgok, közben meg azok voltak az én cuccaim - apró figyelmetlenség :lol: ) és mikor nekivágtam a második küldetésnek (foglald vissza az Ingovány területeit) akkor kettőt lőttem a vadászpuskával a vaddisznókra aztán akkor esett le, hogy eladtam neki azt is amim volt és maradt a kisbicskám a s*ggembe. :lol: Über-giga-mega-lol! (Kicsit n00b viselkedés volt hehe...)

Az kellemetlen lehetett. Én is először ezt akartam csinálni csak az árukbol leesett hogy felvan cserélve.

Sziasztok!

Most kezdtem el játszani a CSel.
Elhagytam a kordont, és nekivágtam a szeméttelepnek. Nagy meglepetés ért. Át akartam menni a ****opókon, és elvették a pénzemet, majd amikor köztünk sétáltam(direkt lassan) akkor rámtámadtak. 2x ezt eljátszották, majd meguntam és rommálőttem őket. A gránát nem igazán ártott nekik, és a busz volt a fedezékem és keresztüllőttek rajta(nem tudom most sem hogy hogyan) Sikeürlt őket leszednem, éaztán jöttem a semleges stalkerek, és elkezdték megvédeni a helyet. Amikor már bent voltam a bolhapiac környékén, meg kapom a segélyhívást, hogy menjek és segítsem ki őket...Pedig reméltem fogják tudni tartani a posztot...
Jól megszivattak...nade már a nem is érdekel. Beszéltem Agyar halott testével, meg a csókával akit utánaküldtek. Mennem kell majd sötétvölgybe, de most épp segítek megszüntetni a koncentrációs tábort. Remélem kapok pár cuccot, mert alíg van 4-5 ezer rubelem.
Szeméttelepen van olyan kereskedő akinek tudok fegyvert eladni? tele van a táskám és ílg bírja már szegén "HEG A ZSOLDOS"om...

Amúgy nekem nagyon tetszik a játék. Olvastam valahol egy játékleírást ahol úgy lefikázta az író, hogy elkerekedett szemekkel néztem magam elé...idézem: " Ez a játék egy nagy szivatás "
Szerintem béna volt a pici lelkem...

Látom,nálad is zajlik az élet! :D
A Bolhapiacon két embernek is eladhatod a fegyvered.

ÁÁÁ épp az újrakezdett játékot toltam, még a kordonban, amikor az északi kijáratot visszavették a stalkerek miután megcsináltam a csomagos főmissziót, lepufogtattam mindenkit, és a Berill-ruhás parancsnok mit dobott? Egy Obokant!! :D:D Eddig csak a halott Dutysoknál találtam :D

OFF: még mindig áll a kérdésem a fegyver topicban miszerint melyiket éri jobban megtartani az AK-t vagy az Obokant?

egyiket sem , de ha mindenképpen választani kell akkor ak

Részemrõl az Obokánt ajánlom, találsz majd távcsõvest is, azt már viheted fejleszteni, erõsebb, a
hangja is szebb.

[mod]Az OFF-ot ne narancssárgával hanem az OFF színnel jelöld - Tibi[/mod]

zsilin":3q24us04 mondta:
Részemről az Obokánt ajánlom, találsz majd távcsővest is, azt már viheted fejleszteni, erősebb, a
hangja is szebb.

Köszi, csak sajnos még senki nem tudja ebben a fázisban tuningolni, így kimaxoltam az AK-t. A hang nem igazán zavar, ahogy kiszedtem a Merc-eket az X18-nál, máris dobálok minden fegyverre tompit amire csak lehet :P Ja és rájöttem hogy lehet gyorsan szerválni SVD-t, csak majd lőszert kellene szerezni hozzá... :?

Vissza
Top Alul