Sziasztok!
Csak most jutottam el erre az oldalra.
Igaz a játékokat se olyan régen kezdtem el tolni. A SoC-t már végig nyomtam novemberben viszont a CS-t csak pár napja kezdte el. Egyenlőre furcsának találom. A PDA és az Inventory számomra visszalépés az első részhez képest (bár az Inventory-t elképzelhető, hogy meg lehet majd szokni idővel, de PDA felépítése szerintem sz_r lett). Még csak az ingoványba karicstolok, de picit idegesítő, hogy a géptelephez állandóan visszatérnek a renegátok és állandóan vissze kell mennem levadászni őket. :? Le lehet ezt a folyamatot valahogyan állítani vagy nem?
Apropó géptelep... A CS-t karácsonyra kaptam bátyámtól (Gyémánt Kiadás), de hogy őszinte legyek ez a magyar szinkron elég tré. Az akcentus cseszi a fülemet és a telepítéskor nem lehetett angol verziót választani. Jó tudom lehet, akkor a felirat magyar csak és még úgy se szimpatikus. Nem értem, hogy miért nem tudnak normális szinkronhangokat használni. Néhány arcnak olyan hangja van, mint egy kisfiúnak. Elég undorító. Jobban örültem volna egy teljesen angol verziónak.
Remélem, hogy élvezni fogom azért, mert eddig az első részhez vagyok szokva. Viszont áruljátok már el, hogy a fenébe vágjátok ennyire, hogy mi hol található, meg így-úgy tuningoljátok a fegyvereket, cuccokat. Minden titkos helyet vágtok. Mégis mennyi időt töltötök ezzel?

(Megnéztem a Zone Guide oldalt az első részhez, hogy mit hol találok, hogyan szerzek meg, de még így se tudtam somindent összeszedni...

)