Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
csak nagyon sokáig tart és pl amikor én videókat vettem fel a cs-ből sokszor kellet pályát váltanom és hát mindig amikor váltottam már jött is a blowout és hát oylan sokat kellet várnom hogy az egésztől elvette a kedvem.
auto save visszatoltese nem segit, ha jol tudom akkor randomba rakja be a blowoutot, es ha visszatoltod az autosavet, akkor nem kellene blowout legyen.
nem autosavelek.
meg amikor csak simán játszok akkor amikor páylátváltok és blowout jön akkor azt míg kivárom elveszi az egésztől a kedvem ezért lenne jó egy olyan mod ami kiveszi a blowoutot.
jó benne de ha már egysze kijátszottam a játékot akkor ha játszok vele akkor már csak hülyéskedek benne és elég idegesítő minden egyes páylalépéskor a kitörés.
Elveszi az egésztől a kedvem mert ha már kijátszod egyszer nem annyira izgalmas komlyan játszani benne inkább csak írtani szoktam és én nem annyira szeretem modolni a játékokat
bár én a játék alatt is úgy voltam vele kb az eslő 5 alkalommal még dobott a játékmeneten utánna már csak zavaró az egész.
Mindig menj a páylán arra a bizonyos helyre amiből csak egy van ahol túl éled és várj. Úgy érzem hogy ez a blowout is elég erőltetett ötlet volt vagy csak szarul oldották meg nem tudni.
Emlékezet kiesése lett, és ígykezdődik el a SHOC. Csakmost gondoltam bele, hogy Sido mekkora egy szemét. Ő tudja kikvagyunk, decsakazértsem árulja el. :roll:
a zsoldos meghalt.(igaz ez a zsoldos csak mellékszereplő mert sokat nem tudunk meg róla)
streloknak volt emlékezetkiesése.
Az a fura hogy a végét nagyon kevesen értik holott szerintem tök egyszerű nincs is túlbonyolítva
Bár szerintem a Clear Sky frakció eltűnésén dolgozhattak volna.
[mod]OFF - hispan[/mod]
tudom h nem ide tartozik de nem érdekel... AKI SZERETNE jönni BME atomreaktorához az sürgősen írjon nekem vmi levelet köszönöm!
Ekkor eztmost én nemis láttam...
Ami murder3-at illeti, én arranemjöttem rá, hogyan vagyunk egyszerre2 helyen. Mert a Vöröserdőben vam amikor Strelok után loholunk.