Élménybeszámolók

Hát akkor meg gyünnek a japoncsikok!
A csernobili cirkuszt is állítólag ők indították be.

Pályaváltással én többnyire el tudtam kerülni a blowout-ot, de szerintem egyszerűbb kivárni a megjelölt helyen a végét...

csak nagyon sokáig tart és pl amikor én videókat vettem fel a cs-ből sokszor kellet pályát váltanom és hát mindig amikor váltottam már jött is a blowout és hát oylan sokat kellet várnom hogy az egésztől elvette a kedvem.

auto save visszatoltese nem segit, ha jol tudom akkor randomba rakja be a blowoutot, es ha visszatoltod az autosavet, akkor nem kellene blowout legyen.

nem autosavelek.
meg amikor csak simán játszok akkor amikor páylátváltok és blowout jön akkor azt míg kivárom elveszi az egésztől a kedvem ezért lenne jó egy olyan mod ami kiveszi a blowoutot.

De én csináltam mindig oylan mentést hogy a kellő arzenál legyen nálam és ne keljen mindig kiválasztani ezért mondom hogy nem használom.

A blowout egy kreatív dolog, szerintem nem kellene kivenni. Amúgy meg mi az a 2 perc, amit ki kell várni... semmi...

jó benne de ha már egysze kijátszottam a játékot akkor ha játszok vele akkor már csak hülyéskedek benne és elég idegesítő minden egyes páylalépéskor a kitörés.
Elveszi az egésztől a kedvem mert ha már kijátszod egyszer nem annyira izgalmas komlyan játszani benne inkább csak írtani szoktam és én nem annyira szeretem modolni a játékokat

bár én a játék alatt is úgy voltam vele kb az eslő 5 alkalommal még dobott a játékmeneten utánna már csak zavaró az egész.
Mindig menj a páylán arra a bizonyos helyre amiből csak egy van ahol túl éled és várj. Úgy érzem hogy ez a blowout is elég erőltetett ötlet volt vagy csak szarul oldották meg nem tudni.

Azt hittem a hsz-ed alapján hogy nem érted mire gondolok :cry:
ezért helyesbítettem elézést.

Engem a kitörés nem zavart kellet párszor egy kis higgadási idő is főleg ha még iszogattam is közbe mindig jól belehúztam.

Ma végre befejetztem a Clear Sky-t. Valaki elárulhatná, hogy mi lett a vége, mert nem egészen értem, mi lett a zsoldossal.

Emlékezet kiesése lett, és ígykezdődik el a SHOC. Csakmost gondoltam bele, hogy Sido mekkora egy szemét. Ő tudja kikvagyunk, decsakazértsem árulja el. :roll:

VinoBob":1yzz7f4n mondta:
Ma végre befejetztem a Clear Sky-t. Valaki elárulhatná, hogy mi lett a vége, mert nem egészen értem, mi lett a zsoldossal.

a zsoldos meghalt.(igaz ez a zsoldos csak mellékszereplő mert sokat nem tudunk meg róla)
streloknak volt emlékezetkiesése.
Az a fura hogy a végét nagyon kevesen értik holott szerintem tök egyszerű nincs is túlbonyolítva :D
Bár szerintem a Clear Sky frakció eltűnésén dolgozhattak volna.

[mod]OFF - hispan[/mod]
tudom h nem ide tartozik de nem érdekel... AKI SZERETNE jönni BME atomreaktorához az sürgősen írjon nekem vmi levelet köszönöm!

Ekkor eztmost én nemis láttam...
Ami murder3-at illeti, én arranemjöttem rá, hogyan vagyunk egyszerre2 helyen. Mert a Vöröserdőben vam amikor Strelok után loholunk.

Vissza
Top Alul