Élménybeszámolók

zombimorzsi":hs1kzxdl mondta:
Amelyek aztán visszaköszöntek az előző-következő részben?Mindegy,ott voltak azok már a PDA-n,a SoC-ban is,csak elmosódva.Én ezt már megpróféciáltam egy korábbi hozzászólásom alaklmával is.

A swanm pálya az nem látszik még elmosódva se én csak 1 falu félét látok ott meg a kikötőt meg ugye pripat lett sokkal kisseb asszem

Nem tudom, ki írta a wiki cikket, de legeslegelső 4 kép, ami SG-n megjelent, már a zónában már egy stalkerrel és már egy kama teherautóval a háttérben került ki abszolút Csernobilos környezetben. És ezt követően még nagyon sokáig Oblivion Lost volt az alcím.

Mikor ötleteltek még minden nélkül, akkor lehet, hogy voltak ilyen ötletek, de akkor nemhogy képek nem voltak a játékból, hanem még semmi (szerintem).

Én itt voltam, mikor ez elkezdődött, nem kell visszaolvasnom. Utólag persze minden fejlesztő azt nyilatkozik, amit akar (hogy ő úgy gondolta, hogy...)

De nem biztos hogy az sg képek előtt nem voltak képek a koncepciókról pl lehet voltak orosz fórumokon.
Bár én nem tudom de a wiki abba nem szoktak hüyleségeket írni legalábbis nekem eddig ez a a tapsztalatom.

Sajnos a wikin kapitális ökörségek egész sora van. A wiki általános színvonalát mutatja, hogy referátumban meg semmilyen dolgozatban sem fogadják el a rá történő hivatkozást. Igen kevés színvonalas szócikk van (az összes cikkhez képest).

hispan":j6cit29s mondta:
Nem tudom, ki írta a wiki cikket, de legeslegelső 4 kép, ami SG-n megjelent, már a zónában már egy stalkerrel és már egy kama teherautóval a háttérben került ki abszolút Csernobilos környezetben. És ezt követően még nagyon sokáig Oblivion Lost volt az alcím.

Mikor ötleteltek még minden nélkül, akkor lehet, hogy voltak ilyen ötletek, de akkor nemhogy képek nem voltak a játékból, hanem még semmi (szerintem).

Én itt voltam, mikor ez elkezdődött, nem kell visszaolvasnom. Utólag persze minden fejlesztő azt nyilatkozik, amit akar (hogy ő úgy gondolta, hogy...)

nézzétek meg a legelső bulid-ot azt az aztékosat (asszem 1098 ) nha arrol lett volna szó.
(a wikipedia az télleg nagy lool a cod sorozatról több van írva mint a 2. világháborúról)

Na igen, de jim azt ne feledd, hogy az a verzió nem is publikusnak készült! Ötleteltek, dolgozgattak, de mikor a nyilvánosság elé léptek, már abszolút a mostani koncepciót mondták...

Viszont lehet már korábbi verzióról is kiszivároghattak a hírek akkoriba csak nem jutott el mindebnkihez amikor meg már nyilvánosan bejeletették akkor már átdolgozták a játékot.

Lehet ha nagyon keresnénk találnánk az eredeti koncepciókról is képeket.

Hát azért a wikin is vannak jó cikkek és nem biztos h nincs az ott leírtaknak alapjuk.

Az h miről mennyi van írva az atóól függ h a cikk írókat mi érdekli jobbban vagy inkább a népet és hát valszeg a népet a cod jobban érdekli a 2.ww-nál :!: Na ez a szégyen.

Még a Gamestarban olvastam erről cikket de szerintem ez nem a minőségét jelzi mert végülis a nép szabad mindenki által szerkezthető enciklopédiáról van szó ahova azért mégsem írhatnak ökörséget.
Ha meg a 2.ww ről nics annyi mint a codokról az sokkal inkább a népet minősíti.

A wikin nem az alapelvekkel van gond, szerkesztem én is és tudom, hogy magasak az elvárások. Ott az a baj, hogy a kint levő anyagok 80%-a felületes, hibákat tartalmaz, forrásként felhasználni nem lehet. A stalkeres cikk tipikusan olyan, hogy leült valaki és megírta, amit tud, de hogy ő honnan szedte azokat a dolgokat, nem tudni, így az értéke nemhogy nulla, de még inkább az alatt, mert a végén még félre is vezethet.

Vnnak öszejövetelek a forumozok között lehet hogy nem ideillö de kiváncsi vagyok????

VÉGIGVITTEM GYEREKEK, EZ EGY ÉLMÉNY, VAGY MÉGSEM!?
SPOILER Igazából a befejezés elég lehangoló! Most akkor azzal hogy elpusztítottam az öltözetét a csávónak(sosem tudom megjegyezni a neveket :oops: )nem megmentettem a Zónában "lakókat" hanem épp ellenkezőleg, én okoztam a vesztüket?
SPOILER
VÉGÜL IS MI TÖRTÉNT?

Nem hanem a végén mutatta h strelok túléklte még jó h mert a socot ővele játszuk.
Innen kezdődik a socos story.
Lényegébe semmit se értél el ugyanis a cc terve miszerint mindenkit távoltartani a középpontól sikerült vagyis nem mert ugye strelok túlélte és aztán jön az h a cc hibát követ el és strelokra osztja azt a feladatot h ölje meg strelokot.

Szerintem is kicsit szar a vége de én azt olvastam ki a dologbol hogy van egy agytorzito a zonába meg strelok tulélte aztán ennyi. Amugy a csernobili történetben a kivánság teljesitövel ért véget - arra remélem fényderül a következö részben hogy mi van vele érdekelne a dolog :D De félrevezették az embereket mert azt is monták hogy relikviakánaán van cseroba. :D :D

Akkor a folytatás végül is a Stalker Shadow of Chernobyl?
Mert ha igen akkor az király, mert azzal még nem játszottam. :D
Kölcsönkérem egyik haveromtól aztán végigtolom.

Vége! Sikerült! Igazán jó játék!!! Nekem nagyon bejött.

Shark":3vpgy339 mondta:
Akkor a folytatás végül is a Stalker Shadow of Chernobyl?
Mert ha igen akkor az király, mert azzal még nem játszottam. :D
Kölcsönkérem egyik haveromtól aztán végigtolom.

bezony bezony ez a játék a socnak az előtörténete és sokmindenre választ ad lehet sokaknak azért nem tetszik a story mert nem játszották ki a socot.

Mondjuk az az igazság h én se bár nekem egy idegösszeomlást okozott a soc.
Nem elég h kb 10X kellett mindig újrakezdeni(nem bug miatt hanem mindig vagy elvesztek a mentéseim vagy géptelepítés stb.)
Amikor végre nagy nehezen eljutottam csernobili npp-ig akkok csak az elején jártam a pályának pont amikor írta az 1 kitörést.
Gépet megint újra kellett telepíteni.
Azután már nem érekelt bár a cs kijövetele előtt újrakezdtem de nem igazán a storyval haladtam előre az X18-nál tartottam és nem mertem lemenni ezért inkább csak úgy jáccadoztam.

Bár most a stalker kövi részéig már kijátszom és a best endingel :D

Mondjuk lehet hogy most luzer dolgot irok de nem tudtam hogy a clear sky a shadov elözménye :cry: mondjuk nem is nagyon foglalkoztam a kieg törijével dehát akkor sem értem a végét ráadásul a shadov-ot is végigtoltam. Murder3 légyszives világosits föl (komolyan irtam)

Spoiler veszély van benne:
Rascal nem égő mer tazért van ez a fórum h itt meglehessen vitatni dolgokat:

Na ugye a socnak az alptörténetében benne van hogy mi(strelok) ugye töbször próbáltunk a zóna középpontjába jutni de a cc ugye mindig megakadályozta és a soc kezdete előtt kb 1 héttel is megpróbáltunk bejutni és ekkor kapcsolódik be a cs történései és a végső videó mert ezután követi a cc el azt a fatális hibát h nem ismer fel minket és strelokra ossza ki azt a feladatot h ölje meg strelokot.

És a vége ezt a pillanatot mutatja be h mindnki meghalt az expedícióból és a cs frakció si kipusztult csak mi maradtunk hírmondónak a történésekről mellesleg mi is súlyos amnéziát szenvedünk.

Vissza
Top Alul