Élménybeszámolók

Egyébként amikor van a híd leengedése elúőtt az a küldetés h a zsoldosokat ki kell szabadítani a téranomáliából akkok az csak akkor kell megcsinálni ha a freedommal minimum semleges viszonyba vagy nekem az volt mivelé már legyőztem a freet így én odamentem aztán mivel még gyűjtöttem a hátra maradt csipákat így visszamentem a vörös erdőbe onnan meg nem volt kedvem gyalog menni kísérővel mentem és akarva akaratlanul belekeveredtem a hídi csatába így 1 főküldetés kimaradt peszze aztán meglehet csinálni csak csak sehogy nem jeltzi küldiként ki.

Szerintem a játék Limanszki city-nél indul be jobban aztán ha valaki belép egy frakcioba akkor elöbb lehet öldösölni sokat lövés1 . Limanszki city :lol: azért tetszett mert háztol házig kellet menni és imádok ugy öldökölni hogy egymás után fejbelőhetem az ellent közelröl meg az a sok hulla.Volt olyan megnéztema pda-t elöttem lévö rész tele volt fehér ponttal mondtam magamba ott a helyem :lol: egy téren ha nem volt legalább 30-40 hulla akkor semmi, tiszta kánaán volt fegyver löszer és segélycsomag szempontjábol :D valoszinüleg mikor virágzott szép hely lehetett Limanksz . Kiváncsi vagyok a csernobili részlegre azt majd holnap meg hát itt van a b-nöm is(amiota meggyogyultam megint teljesen rá vagyok állva a game-rea b-nöm örömére) :lol: :lol: :lol: :lol:

zombimorzsi: gauss nekem az embereket sem sebezte, szóval a végén váltogatnom kellett a fegyvert...

rascal: azon a téren, ahol van az a csomó hulla, azokat nem ti öltétek, azok már ott vannak. Egy érdekesség: én este csináltam, és mikor ott a téren voltam, azt veszem észre egyszer csak nappali világosság támad, aztán elhal. Aztán megint és megint, mire észrevettem, hogy az egyik ház mögül jelzőrakétákat lőne fel. Nagyon jól nézett ki :)

Végre sikerült végigtolnom(http://kepfeltoltes.hu/view/081112/Snap ... es.hu_.jpg) hát megmondom öszintét hogy amilyen jora sikeredett a játék, a vége az nagyon gyenge.A bugok miatt nagyon meggyült a bajom vele de azért a kedvenceim közé fog tartozni. A mentéseit elmentem(s.t.a.l.k.e.r) az összes játéknak amit végig vittem megvannak a mentései. Most elutazok a jövöbe eggyet szörnyeket szeretnék most öldösni kb-1-hete láttam a game-t nagyon durva a grafika és a vér az ömlik a játékba rendessen beleprobáltam elég nehéz közepes mod-ban is ráadásul full magyar és nem csak a szöveg hanem grafikai magyaritást is melékeltek hozzá ami még kényelmesebbé teszi a játékot(neve:gyilkos ür)..Amugy még egy szabadsági gyözelmet megcsinálok azért nehogy a free-sek ellegyenek szálva már mint az én részemröl(free-s gyöz. már van a tarsolyba mentés) .
Hispan: Végigvitted szerinted mit akar ábrázolni a vége hogy csernobil csak egy haláltanya?? Semmi extra :lol: :lol: Kár érte amugy remélem lesz 3-része

Mit akar ábrázolni? Amit minden második figura mond a játékban: hogy a Zóna előbb vagy utóbb megöl, itt nem lehet happyend...

És ez részben-egészben így is van jól, ez kell a játék hangulatához... Ja és ebből is látszik, hogy nem egy tipikus amerikai játékról van szó.

Csak sajnos a socnak ott volt az a happy end ami belerondít az egészbe.

Hispan: Végülis iagzad van minden jo ha rossz a vége a filmeknél is igy van volt egy idöszak amikor minden happy volt és 1-kicsit unalmas volt .Nekem kicsit több video kellett volna a végére :cry: de ez csak salyát vélemény amugy sok jo dolog volt ebben a részben . Mindig akkor jo valami ha ugyanolyan jo vagy még jobb. Szerintem felülmulta az azelötti részt a történetek nagyon jok voltak több küldi is volt bennt fegyofejlesztés ruhafejlesztés és akcio is volt bennt dögivel. Ezek az oroszok tudnak valamit.

rascal: egyetértek, ennek a résznek sokkal jobb volt a hangulata is. Messze nem játszottam ennyit a SHOC-al...

Na végigtoltam végre.

Szerintem az utolsó 3 pálya nagyon jól sikerült hangulatos főleg a korház és csernobil bár nem sokat kell csernobilban lenni mert hamar legyőzöd strelokot de mivel a socnál csak csernobili páyla legelején volt szerencsém játszani mert abba sajnos mindig közben jött valami ami miatt a mentéseim törlődtek.
De végülis nagyon jóra sikeredett hangulatosabb mint a soc bár mivel csak kiegészítő így azért ez nem hiba h rövid.

a végső értékelésem 10/10

Azért ezzel a kiegészítő státussal vitatkoznék: ez végtére is egy önálló történet, önálló játék, önálló lemez, stb...Maradjunk annyiban, hogy ha nem is újabb rész, de minimum egy epizód. Amúgy 10/10 reális.

Oké de ez a gsc is mondta h kiegészítő.
Meg amúgy gondolj a simsekre ott is minden szar kiegészítő önálló lemez az h a történet milyen az nem attól függ h kiegészítő vagy se a kiegészítő az azt jelenti h lényeges változás nincs a játékon de vannak új fícsörök benne de nem olyan mértékban h egy teljes önálló origin játék legyen.

Mostmár csak azért kell imádkoznunk h minél előbb bejelentse a gsc a folytatást :D

Fox Murder3 kitalálhattál volna a sims helyett más hasonlatot :D is az igazság odaát van tudod vagy nem tudod? lol2

az a 10/10 értékelés nem helytálló mondjuk 10/9 reálisabb lenne (ha emlékeztek a megjelenés utáni állapotokra és a beígért dolgokat amit végülis nem raktak bele )

Háh!Szerintem legyen nagyobb a felbontás,"osztán" használjunk 85/100-at!Az már reálisabb lenne...

Vissza
Top Alul