Élménybeszámolók

Értem mit mondasz de a ruha részböl csak 2-öt soroltál fel és ha azt nézzük hogy kombináljuk a ruhát relikviákkal vagy fegyókkal akkor más szint jön ki. Én kaptam egy mentést(bug miatt) (siva) olyan relikviákkal volt felszerelve hogy szinte gyerekjáték volt tovább vinni volt trs-fegyó ugye hamar piszkolodik de már nem voltam messze a végétöl igy azzal toltam ha jobb fegyóm lett volna akkor könnyebb igy több volt a kihivás

De az hogy milyen ruhád van mind1 mert egyedül a siva az amit fel lehet 5 relikviára szerelni.

A többit nem max 3-ra meg egy jutalom ruha amit nem lehet fejleszteni de 4 relikvia fér bele.
Ha meg kis pénzszerzést nem vetel meg mindegyik fegyót a maxra felnyomod és kész én ezt csináltam csak 1 PD-nem volt meg ezért az rp-t nem tudtam amxra vinni pontosság ügyben.

Na látod azért mondom hogy próbálj ki mindent minden ruhát fegyot aztán több féle képpen végigviheted a game-t az igaz amit montál a vége mindig ugyanaz :twisted: :twisted: :twisted: :D :D :D

jó de jelentősége csak annyi van hogy a kis lelkünket kielégíthetjük hogy azé se GP vel viszem végig az uccsó pályát hanem vintarral.

Hát persze nekem avalche meg trs volt érted úgy hogy mindenkit hazavágtam 8) :lol:

Amikor megláttam a játék végét, nagyon sajnáltam azt a 3 hetet, amit a játékkal töltöttem. Gyakorlatilag 3 hétig azért lövöldöztem, hogy utána végignézzek egy 60 másodperces videót a semmiről.

A Shadow of Chernobyl vége legalább szólt valamiről.

Sziasztok!
Pacababa: valószínűsíthető, hogy lesz folytatása (sokak szerint is)!
Ha valaki nem siet, kihasználhatja a játék lehetőségeit, ráébred a szépségére!
Jómagam kőkemény stratéga vagyok, de ez a játék nagyon ott van a top-on!
jelenleg a vörös erdőben járok 20 fajta artim van (szinte mindböl több is)!
jelenlegi teherbírásom max 180kg, több egyedi speckó fegyverem, öltözékem is van amiket csak egyszer dob a gép.
Mindenkinek csak javaslom: használjátok ki a mellékküldetéseket!
Az artikat pedig ne adjátok ész nélkül el (sok, helyzetben az életeket mentheti meg)!
Jól összeválogatva jelentösen megkönnyíti a játékot nehéz helyzeteknél!
Számomra is rengeteg titok van még, amire nem jöttem még rá!
Ha a végén meg kell halni (ám legyen), ettől még nagyon jó játék, az élet se lamur!
Szívesen várom az érdeklődőket, hitetleneket!
Ja , és még egy fontos dolog: eredeti példányom van (elhihetitek jobban játszható)!

Merder3-al értek egyet azzal kapcsolatban, hogy mennyiféle játékút is van: maximum az eszközöket lehet váltogatni, meg a frakciókat, de mindig ugyanaz fog történni, akármit csinálsz... Ilyen szempontból 1 út van és kész.

pacababa azt tudom mondani, hogy tényleg ki kell aknázni minden apró lehetőséget és akkor nem volt felesleges a játék... Meg szerintem amúgy sem azért játszunk (szerintem), hogy a végén pár percet kiélvezzünk, hanem magáért a játékélményért, ami hetekig is tart. Ha nem élvezted a játékot és csak a végét vártad, akkor nem a stalkerral van a gond...

maszi99: itt mindenkinek eredeti példánya van :)

Lenne egy pár kérdésem...
Végigjátszottam éppen most. Csak abban a páncélruhában voltam amit kaptam a játék legelején a clear skyosoktól. Egy Stone Flower- en kivül egy darab artifactot sem sikerült szereznem. Amit nem tehettem fel mert sugárzott. A végén számomra összefüggéstelen videó van. Van több befejezés, vagy csak a csernobili befejezés és slussz? Ha beáltam volna egy frakcióhoz , akkor is megmarad a sterlock utáni kutatás? Teszem fel a kérdést, ha beálltam volna egy frakcióhoz és pl. az erdészhez kellene elmennem, de nem megyek el, hanem a frakcióm által kiadott küldetéseket hajtom végre és az tételezzük fel 2 hónapig tart, akkor is megmarad a főküldetés? Hospital-ból miért nem lehet visszajönni? Van-e magyarosítása? A hospital-os pályát miért nem látom a pda-mon, pedig az nem is underground-os pálya? Miért nem lehet a játékban aludni? Mire jók azok a detektorok? Hasznukat nem vettem. Mire jók a pen drive-ok? Van-e magyarosítása? A hospital-ból miért nem lehet visszajönni?

nos miutan eleg sok kerdesed van ezert elkezdek valaszolni
magyarul jelent meg de ha neked nem magyarul van akkor lehet szedni hozza magyar fajlokat.
tudtommal 1 befejezes van ami vegen tortenik a videoba.
a fokuldetes addig lesz ott amig meg nem csinalod ez a jo a jatekba h nem kell sehova se rohanni.
hospitalbol azert nem lehet visszajonni mert nem lehet :D .
asszem lehet aludni benne moddal.
a detektorokkal lehet talalni artifactokat(jol irtam? lol2 )
a pendriveokkal jobb fegyvereket es pancelokat lehet elerni

A játéknak a végén, ugyan nem mondják pontosan, de meghalunk Lebegyevvel és mindenkivel együtt, csak a szívós Strelok éli túl és szenvedget? Hogy lesz akkor fgolytatás, ha Heg meghal?

de pontosan úgy van ahhogy mondod és heg 1 sima zsoldos semmi más.... és ugyebár a folytatás az a shadow of chernobyl... és ott nincs clear sky...se heg :wink:

[mod]Nincs dupla HSZ! Szabályzatot el kéne olvasni.
2 hét warn

hispan[/mod]Elnézést ez nem Tigernek szólt
habnem aki aztmondta h a Cler Skys ruhával vitte tovább a játékot

Tiger, hogymaradtál akkaor például a kórházban életben? vagy a Vöröserdőben?

sztem eletben lehet maradni vele voroserdoben egy adag segedeszkozzel.
ne irj dupla hosszaszolast mert a mod nem szereti inkabb editelj

A játékélvezet odáig nekem is megvolt, amíg magam alakíthattam a stratégiákat... De mikor a Vörös Erdőben rámtámadt egyszerre 600 husi, az eléggé a kedvemet szegte.
Nekem is eredeti verzió van, bíztam a játék élvezhetőségében.
Bíztam abban, hogy nem egy szálon fut a történet, hanem magam alakíthatom, hogy kivel szeretnék jóban illetve rosszban lenni.

A Shadow of Charnobyl-ben pl semmi kedvem nem volt beállnom a Szabadságosokhoz (ha jól emlékszem) de a játék mégis kikényszerítette.
Szerintem igenis a játékkal van baj, hiszen nem dönthetek nagyon sok mindenben. A grafikája viszont csilagos 5-ös.

rendben tiger.
de akkoris a Kórházban a Monolitosokat hogy íntézt el? :roll: lövés1 :idea:

kell szerezni 1 biztos fedezeket es utana mar minden muxik rendesen a granatokra kell csak figyelni meg loni az ellent

Ha nekem szólt az az üzenet " Tiger (vagyis én, nem tiger, hanem én 5r3yi6), hogymaradtál akkaor például a kórházban életben? vagy a Vöröserdőben ". Megmondom, nagyadag szerencsével, megfelelő fegyverrel, lőszerrel, ééés nagyonsok anyázással.
Továbbá...
Nem értem:
Ugye azt mondta yantar-ba a prof, hogy sterlok elvitte a psi bigyulát, és nem hozta vissza.
Nos azt odáig oké, hogy sterlok améziás lessz, és nem emlékszik bizonyos dolgokra, de a Shadow of Chernobyl- ban amikor elmentem yantar-ba, miért nem küldött el a prof melegebb éghajlatra? Miért adta oda azt a bigyulát újra, mert ő ugye nem lett amnéziás.

Személyes megjegyzésem:
Engem lehangolt ezt a prg. Azthiszem elsőnek és utoljára játszottam ezzel a prg.-mal. Többet vártam a prg-tól. Talán túlságosan is vonalas a játékmenet. :(
De a játék talán szép lehet, a program kárára....

Kórházba jóóó sok szerencse kell... Tipikusan olyan rész, ahol nincs tuti taktika, csak fedezék kell ls bízni abban, hogy most sikerül :)

pacababa jó az avatarod :)

Vissza
Top Alul