Élménybeszámolók

igen fényévek vannak a törött orosz..... és külömböző társai és az eredeti között .

Helosztok

Hát én mióta ezt a topikot olvastam azóta elment a kedvem hogy megvegyem a gamet,de remélem azért mégse olyan rossz.

mans":ivfct204 mondta:
Helosztok

Hát én mióta ezt a topikot olvastam azóta elment a kedvem hogy megvegyem a gamet,de remélem azért mégse olyan rossz.

Szerintem ha szereted a S.T.A.L.K.E.R.-t akkor ez nem lehet kérdéses.
Különben meg játszani kell vele és kifog derülni.

MANS:

Csak annyit tudok mondani, hogy a sok warezolós f@...rész sírt hogy "jáááj" de bugos, sz@@r stb-stb. Én nem töltöttem le sehonnan, megvettem, oszt kész. Mert szeretem és megtisztelem a készítőket a munkájuk pénzbeni elismerésével.

Nekem egyetlenegy (!!!) darab bug-om se volt, pedig mindjárt a végére érek. A játékban sok az újdonság, sok új pálya, jó a frakciózás, játékmenet is jó, mindennel nagyon meg vagyok elégedve.

Szaggatásmentesen megy max felbontáson egy Nvidia Geforce 7950 GT (Gainward -512 Mb) és 2 giga DDR2- vel.

Ha nem veszed meg, te bajod, de ne csodálkozz hogy a szoftwerlopás nem nyújt 100%-os élvezetet, lévén a törés minden bizonnyal bugzik mint állat, de hát jól van az :lol:

Csocsoskodi":3o7aimvb mondta:
mans":3o7aimvb mondta:
Helosztok

Szerintem ha szereted a S.T.A.L.K.E.R.-t akkor ez nem lehet kérdéses.
Különben meg játszani kell vele és kifog derülni.

igazis ami a kedvenc azt mindenképp érdemes eredetiben megvenni feltéve ha van rá pénzed mert nekünk rohadtul nincs 8 ezer ft rá ha lenne tuti megvenném már csak azért is mert legalább a polcomon ott díszelegne eredetiben :D

jaaaaa vagyúgy. Gondolom a géped is egy 486-os vagy max. P2-266 mHZ :lol: :lol: Ki engedte meg hogy lopkodd más szellemi temékét? ... menj el diákmunkázni kiscsillag :lol: :lol: , vagy az nem oké egy igazi stalker-nek? pattog1

Wotason sokan még nem nagy koruak ezért hát a meló még büzlik, majd egyszer jön a döbbenés! Ööö vagy nem... szegény szülők :lol: :D :wink:

Wotanson":oafy1kbe mondta:
jaaaaa vagyúgy. Gondolom a géped is egy 486-os vagy max. P2-266 mHZ :lol: :lol: Ki engedte meg hogy lopkodd más szellemi temékét? ... menj el diákmunkázni kiscsillag :lol: :lol: , vagy az nem oké egy igazi stalker-nek? pattog1

öcsém bazz milyen diák munkával keresnék nyóócezzret nem gond letöltök én mindent szívesen :lol:
Meg is venném a játékokat 1 hónap kb 1-et de ezen a fasz ózdon tesco oszt annyi ott meg ha nincs akármilyen játék...szívás
:?

A Rainbow six vegassal is így jártam mondom megveszem hogy tudjak benne multizni pont gyűjtöttem rá őézt erre nincs na b+ #B :evil: :x :twisted: :lol: :cry: :wink: :arrow: :idea: :roll: :oops: :P :? :o :x :| :D

Murder3 nem szeretjük a warezt mint kiderült... Sebaj, gondolom ha eddig kibírtad az élet viszontagságait, akkor 2 hét WARN sem lesz gond...

Murder3":3fuu00lq mondta:
Wotanson":3fuu00lq mondta:

öcsém bazz milyen diák munkával keresnék nyóócezzret nem gond letöltök én mindent szívesen :lol:
Meg is venném a játékokat 1 hónap kb 1-et de ezen a **** ózdon tesco oszt annyi ott meg ha nincs akármilyen játék...szívás
:?

A Rainbow six vegassal is így jártam mondom megveszem hogy tudjak benne multizni pont gyűjtöttem rá őézt erre nincs na b+ #B :evil: :x :twisted: :lol: :cry: :wink: :arrow: :idea: :roll: :oops: :P :? :o :x :| :D

szép beírod a böngésződbe hogy http://cdgalaxis.hu/ vagy 576.hu és inennn tudsz rendelni (másnapra meg is kapod a cuccost és a kiszállítás kb 1000 péz )

Ez így van, mondjuk az az 1000 pénz sok, mert angliából is egy ezresért hozzák át :D korrupt magyarok #B

Sok-sok off.... :)

Közben már leszállítottam Szidónak a táskáját, mennék a szemétdombra csak még el akarok adni egy csomó dolgot a híd utáni bázison a szabadúszók kereskedőjének (lol, ott áll egy ember az ajtóban és nem lehet tőle bemenni). Eddig nagyon tetszik a játék, kellően nehéz, nincs minden hulla megtömve cuccokkal, állatok is vadabbak (szerintem), kevesebb kicsit az anomália (ez jó), sokkal kevesebb a relikvia (ez mégjobb). Véleményem szerint sokkal jobb el van találva, mint a SHOC :)

Engem egyetlen dolog zavar, de az nagyon: hogy állandóan felvillanak a hülye auto questek, én úgy szeretek játszani, hogy tudom, hogy mi történik, átlátom a helyzetet, de ez, hogy gondol egyet és foglald el X pontot, de mire odaérnék már kész, ez nekem nagyon nem jön be, SHOC ezért pl jobb volt!
Grafikával és feelingel nincs, gond, sokkal jobb, hogy az artifactokat megkell keresni :wink:

hispan1":2vxeg5au mondta:
Murder3 nem szeretjük a warezt mint kiderült... Sebaj, gondolom ha eddig kibírtad az élet viszontagságait, akkor 2 hét WARN sem lesz gond...

jólva na biztosan sokan warezolnak csak nem olyan hülyék hogy bevalják
Ja és erdedetiben van meg a sim city 4 és rosszabb mint a stalker mármint bugosabb állandóan kilép+a kép bassza magát.

de most a warnal én irogathatok mégide?
vagy bármilyen hátránya van a warn-nak?

Bocsi az offért és többet nem teszek említést a warez-ről :|

Látod Te meg bevallottat, vagyis olyan...

Hogy jön ide a Sim City 4? Nekem is van még pár eredeti játékom. Vagy ezt mentségnek szántad?

Warn-al irogathatsz bárhova, de ha a warn ideje alatt gond lesz veled, akkor ban-t kapsz. Ennyi.

[mod]KÖZVETLEN MEGELŐZŐ HSZ-T NEM IDÉZÜNK... WARN-OLKÉNT NEM ÁRTANA A SZABÁLYZATOT ELOLVASNI... - hispan[/mod]

tom csak példának montam
nem mentségnek csak azért hogy az eredeti játékokban is van olyan nagy bug ami az egész játék élvezhetetlen lesz.
Amúgy ezért is warn jár azt hittem csak azért ha letöltős linkeket kéregetek meg ilyesmi legalábbis ezt szűrtem le.
ok igérem nem lesz velem több baj

Hát ez nem gyenge...én épp most járok az erőműnél, Strelokkal bohóckodok, és bizony nem könnyű eset a srác, előtte a "romos kórház" pálya valami gyönyörű szép!

Nagyon szépek az új helyszínek, és a régiekből sztem azért maradt benn pár, hogy a ShoC előtti időkben elfoglalt szerepükről kapjunk adatot (freedom, duty stb bázisok). Jó hogy a fegyvereinket lehet fejleszteni, így pl. egy alaposan felfejlesztett Kalashnikov jobb tud lenni, mint egy Vintorez (!) no és az erőműig egy clear sky és egy duty ruhában voltam (klánváltáskor lett cserélve), szóval a lényeg hogy a feltuningolt duty ruhámmal eljutottam az erőműig (nem volt se Seva-m, se egyéb, jobb minőségű ruhám).

Summa: csak jókat tudok mondani a játékról és NEM volt csak egyetlenegy bug-om, úgy, hogy a gépem nem egy erőmű, hanem 2 GB DDR2 + Nvidi Geforce 7950 GT (Gainward) kartya, és MAX felbontásban szaggatás- és bugmentesen játszom.

Hi!

1 kérdés. Ha magyar verzióm van, felrakhatom hozzá az eddig megjelent patch-eket? Vagy csak a "kifejezetten magyar dobozoshoz készültet(1.5.04HUN)?

Vissza
Top Alul