Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
mans":ivfct204 mondta:Helosztok
Hát én mióta ezt a topikot olvastam azóta elment a kedvem hogy megvegyem a gamet,de remélem azért mégse olyan rossz.
Csocsoskodi":3o7aimvb mondta:mans":3o7aimvb mondta:Helosztok
Hát én mióta ezt a topikot olvastam azóta elment a kedvem hogy megvegyem a gamet,de remélem azért mégse olyan rossz.
Szerintem ha szereted a S.T.A.L.K.E.R.-t akkor ez nem lehet kérdéses.
Különben meg játszani kell vele és kifog derülni.
Wotanson":oafy1kbe mondta:jaaaaa vagyúgy. Gondolom a géped is egy 486-os vagy max. P2-266 mHZ :lol: :lol: Ki engedte meg hogy lopkodd más szellemi temékét? ... menj el diákmunkázni kiscsillag :lol: :lol: , vagy az nem oké egy igazi stalker-nek? pattog1
Murder3":3fuu00lq mondta:Wotanson":3fuu00lq mondta:jaaaaa vagyúgy. Gondolom a géped is egy 486-os vagy max. P2-266 mHZ :lol: :lol: Ki engedte meg hogy lopkodd más szellemi temékét? ... menj el diákmunkázni kiscsillag :lol: :lol: , vagy az nem oké egy igazi stalker-nek? pattog1
öcsém bazz milyen diák munkával keresnék nyóócezzret nem gond letöltök én mindent szívesen :lol:
Meg is venném a játékokat 1 hónap kb 1-et de ezen a **** ózdon tesco oszt annyi ott meg ha nincs akármilyen játék...szívás
:?
A Rainbow six vegassal is így jártam mondom megveszem hogy tudjak benne multizni pont gyűjtöttem rá őézt erre nincs na b+ #B :evil: :x :twisted: :lol::wink: :arrow: :idea: :roll:
![]()
:?
:x :|
![]()
hispan1":2vxeg5au mondta:Murder3 nem szeretjük a warezt mint kiderült... Sebaj, gondolom ha eddig kibírtad az élet viszontagságait, akkor 2 hét WARN sem lesz gond...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.