mondassz valamit Kick. én azért szeretem ezt a játékot mert nem lineális, rpg elemekkel tűzdelt, de azért nem 15000 tárgy közül, 20 órán keresztül tippeket olvasva kell napi 20 órát játszani ha jutni akarsz valamire. DE engem már nem foglalkoztat a játék, mikor haverok mondták, hogy limansk és npp csak átutazásra van, és a kórházas pálya csak a szivatásról szól, elment a kedvem az egészről...
ebben a rohadt játékban az új pályákat vártam a legjobban, erre pont azok "esnek ki" a legjobban, swamp csak bemelegítésre kell, végigfoglalod oszt cső, a vizen-vízben nem tudsz mozogni, mert annyira radioaktív, hogy rögtön megöl... háttérsugárzás a víz mellett? nincs. hát így azért elég röhelyes. beletették a flashdriveokat, de kicsit túl nehézre sikeredett a megszerzésük, mert én még eddig semmilyen (se magyar, se külföldi) guideot nem találtam hozzá. pedig akit lehet mindenkit megkérdek és minden mellékküldetést megcsinálok, mert nem a végigrohanás a célom. de a röhely az, hogy a játék végigrohanós módban is megoldható. és még csak nem is kell hozzá a legkönyebb szinten játszani...
a pályákról annyit, hogy ami majdnem új, az nem új. garbageban ki van alakítva a tradernek, a kocsmárosnak, meg a fegyvermesternek is a hely, de nem jön oda egyik sem, nehogymár jó legyen. mi van akkor? egy üres hangár... Dark valley. semmitmondó. agropom. felesleges, az undergroundos részt leszámítva. Army warehouses. RÖHELY. csupa nagy betűvel. beletettük, mert megvolt lemezen. céltalan bóklászás. freedom is elfoglalja a bázist, de mint garbageban itt sincs egy fontos NPC se. javíttatni akarsz, lőszer kéne? takarodj vissza valamelyik környező pályára. a monolith meg csak JÖN. FOLYAMATOSAN. MEGÁLLÍTHATALANUL. elkezdtem artifacteket keresni és 5 percenként Védd meg a határt! persze dutyval el lehet foglani, de nem hinném hogy sokáig tudnák tartani a monolith ellen, főleg úgy hogy persze neked EGYEDÜL kell elfoglalni. frankó

Red forest, ha itt akarsz kószálni, azt felejtsd el. főleg éjszaka. Bloodsuckers ->nem gond, akkor sebezhető, amikor látható. 1 sörét és cső. de ebből a rohadt snorkból korlátlan készletek vannak és akkor jön az hogy keresel egy magaslatot és kilövöd őket és utána bóklászhatsz a következő rohamig. anomáliák és radioaktivitás az van bőven, SEVA nélkül szinte lehetetlen a huzamosabb ideig mozgolódás. meg ott van a bányás rész. valakinek sikerült 20mpnél tovább húznia annak a bányának az alsó szintjén, ahonnan el kellett hozni az iránytű artifactet? pedig ott is szivesen körülnéztem volna... de ami a kedvencem a gránátok. súlylökésben egy 20mes dobás már igen kiemelkedőnek számít. de a monolitosok jobbak. én alig tudom őket Vintorezzel kilőni, de ők simán ledobnak gránáttal. nem csakúgy mellém. nem. FEJBE, meg pontosan a lában elé.
szal megint ez a rohadt story, ez baszta el a játékot de nagyon, mert hogyan lehet kihívásokat csinálni? úgy hogy annyira csal az AI amennyire nem szégyell. ide értem a tuningolatlan fegyverek halálpontossá válnak az enemy kezében. muhaha. szal nekem amennyire tetszett az elején, legalább akkora CSALÓDÁS lett a végére.
undorító, de külön örülök, hogy nem vettem meg eredetiben, bár az SHoC sem volt tökéletes, de ott egy pillanatig nem fordult meg a fejemben, hogy bánjam hogy megvettem...
remélem azért modokkal még ki fognak belőle hozni valamit....