Élménybeszámolók

A legelején tuti hogy clear sky-os leszel. Amikor átlépsz cordon-ra akkor sido-nak kell segítened meg az ott lévő stalkereknek szóval stalker leszel...stbstb utána választhatsz a freedom vagy duty közt!

nem kötelező senkihez sem beállni..... de szerintem nem is érdemes

És majd rákérdeznek, hogy 'beszeretnél e állni hozzánk?', vagy ahhoz a frakcióhoz tartozol amelyikkel statisztikailag a legjobb kapcsolatban vagy? :roll:

Nálam úgy volt, hogy minden ( fő / mellék ) küldetést megcsináltam nekik és amikor már jó haverságba voltam velük egyszer csak mindig ott volt a logója a frakciónak, de azt hiszem mindig csak egy adott mappon belül! Amikor Swampon járkáltam akkor CS voltam de amikor átérkezdtem Cordonra egyből merc, de most haladok a stalker frakció felé! 8) A duty-ról vagy freedom-ról még nemtok nyilatkozni, mert nagyon messze vagyok tölle! Legnehezebb fokozaton nyomom és imádok csak úgy járkálni pályákon és felfedezni, nem kapkodom el! :oops:

Elöször lenne 1 kérdésem ebben a story küldetések szintén a labor katakomba szard öszze magad féle helyeken lesznek kivétel nélkül mint a Socban vagy itt lesz "ligtos megyek öl ellen "féle storys küldi?
Ja és kb mennyi új helyszín lesz benne?

vesir":2sr1huni mondta:
És majd rákérdeznek, hogy 'beszeretnél e állni hozzánk?', vagy ahhoz a frakcióhoz tartozol amelyikkel statisztikailag a legjobb kapcsolatban vagy? :roll:

megkérdezed a vezetőt hogy csatlakozhatsz-e erre vagy azt mondja hogy igen..... vagy csinálni kell még pár feladatot.

Murder3":23911fta mondta:
Elöször lenne 1 kérdésem ebben a story küldetések szintén a labor katakomba szard öszze magad féle helyeken lesznek kivétel nélkül mint a Socban vagy itt lesz "ligtos megyek öl ellen "féle storys küldi?
Ja és kb mennyi új helyszín lesz benne?

Már az elején van para mikor éjszaka kúszol a mocsarasban és a "röfik" meg zörgetik a bozótost a túloldalon :D
Az "új" helyszín érdekes kérdés, mert kb minden ugyanaz csak még szebb, jobb állapotban (van egykét alagút ami nem omlott még be tehát új helyszín is akad) és mások az erőviszonyok:
pl. a garbage-n a híd alatti átjárót most pont stalkerek uralják és a SHoC-ban kihalt farmon még vígan stalker bázis van szerelővel, traderrel.

Játéktapasztalat #3:
A fiúk +1 és -1 pontot kapnak :)
a +1 jár, mert az upgradekkel, viszonylag jó mellékquestekkel sikerült méginkább abba az FPSRPG-s irányba menni amit anno a SHoC-nál beharangoztak.
a -1 meg azért, mert megvolt a nagy szalagcím: "Itt kicsit sem vagy különleges, csak szimpla jenő vagy a sok közül és íyg kell boldogulnod" ehhez képest a játék elején:
Mindenki meghalt az emissiontől, de Te persze túléled 2x is. A szervezetedet azonban véglegesen rongálja így ketyeg az óra. Namost ez azért nem mindegyik "kincskereső" adottsága :D

hát most játszok vele először és meg kell mondjam kurva jó igaz még csak az ingolványon vagyok de olyan nagy a pálya h be se lehet normálisan járni:D
Ez a frakcióháborús dolog nagyon bejön csak nagyon nehéz a játék és amit nem kellet volna belerakniuk az a csökkenő élet amikor eltalálnak és mindenképpen inni kell meg olyan hülyeség hogy az életünk magától megy fel a socban ez jobban megvolt oldva.

"csak nagyon nehéz a játék és amit nem kellet volna belerakniuk az a csökkenő élet amikor eltalálnak és mindenképpen inni kell meg olyan hülyeség hogy az életünk magától megy fel a socban ez jobban megvolt oldva."

Pont, hogy a realitást növeli az, hogyha eltalálnak vérezni kezdesz. Ha van elég HP-d nem kötelező bekötözni magad, mert egy idő után magától eláll. Az, hogy a HP-d nagyon lassan regenerálódik tényleg realitáscsökkentő, de azért ha meggondoljuk egy ennyire elrugaszkodott környezetbe beleillik :)
Továbbá az, hogy a vodka csökkenti a sugárfertőzés hatásait tudományos tény nem csak easter egg :D

Kár pedig Pripaty(nem tom a nevét pontosan leírni) se lesz benne meg a bár(szerintem ez érthető)

új véleményem van a játékról mivel most toltam végig (jóó mégcsak Stalker szinten) 8) az utolsó 2helyszín (Kórházromok és Csernobil) nagyon ottvan csak a végén Strelok elintézése lett elég gagyi!

ha küldetésel végzel utána lehet mászkálni?

ugyértem a melék küldit megcsinálni

Amikor beérsz Limanskba onnan már elég 1értelmű a feladat! Eljutni az erőműbe! Ha a végén lezúzod Strelokot jön 1videó meg a készítők és ennyi! Utána már nem folytathatod tovább!

Ricsikee":239paz47 mondta:
Amikor beérsz Limanskba onnan már elég 1értelmű a feladat! Eljutni az erőműbe! Ha a végén lezúzod Strelokot jön 1videó meg a készítők és ennyi! Utána már nem folytathatod tovább!

bocs de spoilereket rakhatnál a Hsz-edire mert más is játszik vele és aki még nem játszotta ki annak eléggé elbaszod a játékot :evil:

Vissza
Top Alul