djsilent
New Member
ez nem a katonai bázison volt hanem ahol bemész mert amikor először játszottam ki még nem értettem hozzá annyira
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Tibi":1ps2ju05 mondta:Nálam pont rátámadtak a csávóra a kutyák és ki is nyírták úgyhogy nem volt nehéz elszedni a fegyverét.![]()
Tibi":1ps2ju05 mondta:A Duty bázisra nem volt jó ötlet belopakodni, ha beszélsz a check point-nál a parancsnokkal akkor az mondja is hogy csak dutysok mehetnek be mert háborúban állnak a freedom-mal, azért lőttek rád amikor megláttak odabenn. Amúgy ha segítesz a katonai raktároknál lerohanni a freedom bázist akkor a báros beajánl téged a duty parancsnokánál és utána már beengednek.
Dutch":15vrzgny mondta:Értsd: amikor a Duty-sok tábornokához akarok menni például, mert egyrészt nem engedett tovább az ottani check-point parancsnoka furcsa mód és egyszer a bejáratánál lévő két ürge tüzet nyitott rám, amikor a tetőn keresztül bementem ahhoz "kereskedő féleséghez" aki jobbra található egy melléképületben. Ugye a háztetőkön keresztül jutottam be, de kifele már a földön mentem és amint megláttak odapörköltek. Szóval hiba volt vagy nem?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.