Élménybeszámolók

a egyik kedvenc élményem a freedom tábort bevettük a duty veteránokkal majd azok belesétálnak a kitörésekbe és villámokba és megölik magukat,persze utánna megint jön vagy 15 freedom aztoket meg egyedül kell lekaszálnom

A játék elején Cordon-nál van az a kerítéssel körülhatárolt rész, ahol hemzsegnek az anomáliák. Nem messze van Sidorovich bunkere is. Ha első alkalommal közel mész a területhez, egy flesh-t fölszippant az anomália, és darabokra tépi. Sidorovich röhögve osztja ilyenkor az észt, hogy jobb ha odafigyelünk az ilyen veszélyes terepekre. Namármost, tegnap újrakezdtem a játékot, és megint elérkeztem ehhez a részhez, csakhogy ezúttal hátulról közelítettem meg a terepet, és mikor a mutánst fölkapta a forgószél, én már bent voltam az elkerített rész közepén. Eredmény: a mutáns minden földi maradványa - beleértve a gerincét, a medencecsontját és a bordakosarát - a pofám kellős közepibe landolt. fogatlan Pfff, de megijedtem... :lol:

Megcsináltam az összes Duty-s küldetést és még így sem lettem Duty-s csalódott vagyok!
Mekkora béna, hogy kinyírod a Freedom-os frakciót és a Duty-sok nem foglalják ám el a bázist, hanem visszaengedik a Freedomnok.

Hogy ne térjek el nagyon az élményektől! A Duty-sok támadásánal, amikor lerohanják a Freedom bázist! Előtte beléptem az Army warehouse térképre, Duty-val friend voltam ,Freedom-mel neutral.

Az összes Duty-s támadót meg tudtam úgy ölni, hogy nem csökkent a reputációm barátról (8 Duty-s)

Mindössze annyit kell tenni, hogy Martha pisztollyal (nemtom mással is működik-e) közel mész ráközelítessz és 1 lövéssel likvidálod! Úgy meglepődtem, mikor nem támadtak meg egyáltalán, hogy a freedomnél is kipróbáltam, végig lehet likvidálni az egész bázist így!

Azér ez elég durva, hogy lemészárlod a társaikat pisztollyal és nem kezdenek lőni sem!
Gondolom annyi a titka, hogyha meg sem bírnak szólalni, akkor nem riasztódik a többi társ ( Lukash-nál, ugye 2 őre is van, mindhármat is ki lehet nyírni, úgy hogy szembe vagy velük)

Sziasztok valaki megtudná mondani hogy a játék magyarítássát hová másoljam bele a játék könyvtrába?
előre is ksözönöm

A Hadiraktáraknál jelentettem a Szabadságiaknak,hogy a Kötelességiek támadást akarnak intézni ellenük.Elvállaltam,hogy kinyírom őket.Letudtam a feladatot, Bulldoggal beléjük lőttem egy egész tárat,szépen felrobbantak. Visszamentem a Szabadságiakhoz,és a fél tábort kicsináltam.Így most mindkét frakció az ellenségem.
Találtam egyébként a Vörös Erdőbe vezető út mellett egy kis faházat aknamezővel körülkerítve.A faház lakója bizonyos "Őrült stalker a Szabadságiaktól" volt. Találkozott valaki már ezzel a csávóval?

azt nemtom azt viszont igen h beszelnek 1 emberrol akit ejszaka meztelenul bekergettek az aknamezore es utana csak hallani lehetett es latni a fenyt :D :D

aki megunta a vanilla SOC-ot, melegen ajanlom az OL Modot nagyon nagy mod Ku **** ra megeri jatszani vele, nagyon nagy.

húú azta. Visszaraktam a stalkert:) beraktam mester fokozatra. Rögtön az elején amikor elmentem wolfnak csinálni azt a küldetést hogy öljem meg a vadkanokat, a 3 járőr katona oda ment a lövésekre.
Elkezdtek rám lőni. Vissza futottam a faluba. Messziről végignéztem ahogy lelövik a vadkanokat. De rögtön ezután észrevettek. No elbújunk mert csak pisztolyunk van. Felmentem 1 padlására. Megtámadták a falut. Nem is segítettem mondom majd vége lesz. 3 stalker meghalt. MAjd egyszer csak küldetés sikertelen. lol2 Farkas meghalt:S Na mondom akkor lemegyek a hullájához. Ott volt mellette az eggyik katona aki megsebesült. Lekéseltem, és ezután a megszerzett fegyverrel lőttem a balra lévő katonát. MEgöltem a másik kettőt. 2 stalker maradt éltben:S Egy ideig szaladgáltam ott le sidohoz meg iylenek:D Ezután kimentem elméztem a katonaság felé. Azt látom hogy 12 katona közelít.
Abbol 3 nem viselt katonai védőruhát. Azok a sima járőr voltak. Meg is fordultak, de 9 katona jó fegyverekkel és rucival jött. Még amikor régebben játszottam vele, akkor mondta sido hogy ne öljek meg 1 et se lehetőleg mert akor baj lesz. (nem tom mit mondott pontosan valami ilyesmit) Annál a küldetésnél amikor el kell valamit hozni neki. Ezek szerint ez a max fokozaton kijön?

Valami olyasmit mond, hogy amikor elhozod a kért dokumentumokat, akkor semmiképpen se vegyenek észre, mert nagy veszélybe sodrod a rookie camp-et, ugyanis a katonák följönnek a táborba, és mészárlást rendeznek. De ha az úton fel-le grasszáló őrök valamelyike kiszúr téged nappal, akkor is feljönnek. Hogy ez függ-e a fokozattól, vagy sem, nem tudom, mert mindig master fokozaton játszom (célkereszt nélkül), a többit nem ismerem.

Lehet behüylült egy kcisit a stalkeorm. Most kapásbol elmentem megcsinálni azt amikor fürgét meg kell menteni(NImble azthiszem az angol verzióban:D) Elekzdünk harcolni erre a 3 társam megfordul és ki állnak a traktor mögé és a katonaság felé céloznak. Megölök mindekit ezek emg elindulnak oda. Nos még megszereztem a szuper rucit. Megyek vissza aniyt látok hogy akinek adtam elsősegélycsomagot halott a falu előtt. Az eggyik aki harcolt velem kb a katonás és a falu közt van pnt középen. Nézek távcsövel annyit látok hogy a katonák járkálnak jobra az erődebn:S Mondom ez nem clear sky:D Amúgy azok leírtanak mindkeit?

nekem 1 szer az agropomnál amikor feljöttem a föld alól sikerült 1 kicsit beszélnem 1 banditával aztán rájött hogy hoppá!!! elkezdett lőni de én gyorsabb voltam :halom: <:D>

Nem tudom hogy mással is előfordult-e már? De amikor feljövök lövész búvóhelyének csatorna rendszeréből a katonai bázison és elkezdek rambózni késsel, van mikor észrevesznek és megszólal a sziréna. Na mondom akkor load, de az autosave után is úgy szaladgálnak mint pók a falon. Pedig akkor még meg sem mozdultam azon a pályán.

Vissza
Top Alul