Megcsináltam az összes Duty-s küldetést és még így sem lettem Duty-s csalódott vagyok!
Mekkora béna, hogy kinyírod a Freedom-os frakciót és a Duty-sok nem foglalják ám el a bázist, hanem visszaengedik a Freedomnok.
Hogy ne térjek el nagyon az élményektől! A Duty-sok támadásánal, amikor lerohanják a Freedom bázist! Előtte beléptem az Army warehouse térképre, Duty-val friend voltam ,Freedom-mel neutral.
Az összes Duty-s támadót meg tudtam úgy ölni, hogy nem csökkent a reputációm barátról (8 Duty-s)
Mindössze annyit kell tenni, hogy Martha pisztollyal (nemtom mással is működik-e) közel mész ráközelítessz és 1 lövéssel likvidálod! Úgy meglepődtem, mikor nem támadtak meg egyáltalán, hogy a freedomnél is kipróbáltam, végig lehet likvidálni az egész bázist így!
Azér ez elég durva, hogy lemészárlod a társaikat pisztollyal és nem kezdenek lőni sem!
Gondolom annyi a titka, hogyha meg sem bírnak szólalni, akkor nem riasztódik a többi társ ( Lukash-nál, ugye 2 őre is van, mindhármat is ki lehet nyírni, úgy hogy szembe vagy velük)