Élménybeszámolók

Hi!
Ha a 4.-dik patchet feltettem és elértem egy happy befejezést akkor elérhetővé válik a Freeplay mód? Mert valahol olvastam, hogy a 4.-dik patch ilyet is tud...

Sajna majd csak a 1.1-esben lesz Freeplay, az eddigi infók szerint

Meg a Dezodor féle Freeplay moddal. Ti nem olvassátok ezt a fórumot?

1.1-esről van valami hír? elég nagy pangás van heti hírekben gsc-nél is csönd van...
az nagyon jó lenne ha az 1.1.-esben lenne a freeplay mod automatice...:D

1enlőre nem lesz 1.1. elhalasztva, és hírzárlat. röviden ennyi. :) szntem nem lesz freeplay a patchben, mert már nem szenzáció... már nem is tudom mennyi free play mod létezik a mienken kivül. ott az abc meg a amk meg kitudja még mi.

Hi!

Nem tudom mennyire egyedi az élményem, de talán tud valaki segíteni.
Ott tartok a küldiben hogy találkoztam a dokival Strelok búvóhelyén, majd visszamentem a "stalkervárosba" amit a Duty-sok védenek, bementem halott zsoldosokat láttam mindenfelé aztán jópár duty-s nekem támadt, meg független stalkerek is, de nem mind!!! vagy két stalker lődöz még ott a bekattant stalkerokra. Őket sárgával jelöli a gép, de a többit pl. a dutysokat nem tudom mint bekattantak-e. Az a baj hogyha mégse akkor ha 1-et is lelövök tuti mind ellenem fordul... :? (eddig a Duty-sokkal semleges volt a viszonyom és nagyon figyeltem, hogy 1-et se lőjek le közülük...

A 100 Rad bárba... (azt őrzik a Duty-sok a Cordonnál nincsenek)

A bárhoz tartozó városkában teljesen mindegy, hogy kit lősz le, a duty ellened fordul. Akkor is, ha beléptél közéjük, A program egy bizonyos szint után bepakol ppár katonát vagy mercet a területre, akik rád is vadásznak, de csak a menekülést választhatod, különben ellenségesnek nyilvánít a duty, ami kissé nehezíti az átjárást...

Lehet, hogy az tett be, hogy pár órával korábban lelőttem pár Mercet a Bárnál akik Duty-sokra támadtak? De akkor nem lőttem meg Duty-st , figyeltem rá és amikor vége lett a balhénak nem támadtak rám... :?

Ja, és a független stalkerek akik a garázsban ülnek a Bár előtt, meg még páran miért támadtak rám? :|

Meg a városvédő posztokon lévő Dutysok is beengedtek a városba. Máskor volt olyan, hogy csatlakoztam a Freedomhoz akkor már a Duty-sok megtámadtak a városhatárnál...

Amikor a Duty posthoz ér egy csomó vaddisznó és elkezdik őket írtani egyszer odamentem én is segíteni, erre rámtámadtak amint elkezdtem lőni, szóval lehet hogy neked is azért volt mert segítettél nekik.

tanker te pedig abbahagyhatnád a "ja" "jaja" meg "pfff" tartalmú hozzászólások küldözgetését.

A duty őrposzthoz (garbage kijárat) kiejezetten hívnak, hogy gyere segíteni a disznók ellen...

A Bar területen meg bárkit (ismétlem: tök mindegy, hogy kit, ellenséget, semlegest vagy barátot) lelősz, kiadják ellened a vadászengedélyt, mert amint a hangosbemondó is mondja: valaki gyilkolt az általuk védett területen és ez megengedhetetlen. Ők itt azért hozták létre ezt a védedd kis szigetet, hogy a Zóna gonoszságától megóvják a megfáradt stalkereket, erre jön valaki aki nekiáll embereket ölni...

Hi!

Ez a legújabb: A Bárnál lelőttem a rám tüzelő ellenséges Dutysokat, úgy hogy kb a fele semlegesnek volt jelezve(őket nem). Szitu: 2 Dutys áll egymás mellett az egyik semleges a másik ellenségesnek van jelölve, lelövöm az ellenségest a másik továbbra is semleges marad. Így mentem le a Duty pincebázisába is, kb minden második Dutyst kellett lelőnöm 8) . (Mi ez ha nem bug?) Megjegyzem az összes eddigi patch fel van téve...
Mondom magamnak most már úgyis lőttek a jó viszonynak, ezért bosszúból beálltam a Freedomhoz :lol:

nálam meg ha segítettem nekik egyszer akkor ők 2-szer segítettek, amikor mentem Barba, egy csomo mutáns diszno meg kutya özönlött el, ők meg elémfutottak és lelőtték őket, közben meg csak Garbagnél egítettem nekik

Vissza
Top Alul