Élménybeszámolók

Én vállalok valamennyit, akár 100at, ha lesz idõm a héten, de mégis mennyi kéne összesen? Azé azt elég durva lesz mindet berakni!

persze, én nem is vállalnám 1magam, kifolyna mind a 4 szemem, de megoldható, csak munkamegosztás a lényege :D "teamwörk"

nos élménykedjünk tovább, ezt meg modboxba folytatjuk.

Végre kijáccottam a STALKER-t :D:D Tegnapelőtt meglett a False end-m (I want to be rich). Ma de meglett a C-valamis végem is s most este meglett a rendes végem :D Naon joó játék :D Majd nézelődök h mien móddal kéne kivinni. Apropó. hol tok letölteni módokat s hozzájuk vmi leírást h mienek?:P Köffi. Ja am mitől függ h mien false ned-t kapok?

Használd a Freeplay Modot, le tudod tölteni a topikjából a Mod Boxon belül.

És aztán lett kivégzés a részedrõl? :lol:

mondjuk ott a főtéren az a poén, hogy még rajta sincsenek PDA-n már lőnek 20 irányból plusz a nyomorult kis pisztolyaikkal olyan pontosan céloznak mintha melletted állnának... máshol meg akkor se találnak el ha mellettük állok..

jo neked :D nekem pisztolyokkal XD de olyan pontosan lőttek a francból kb 200 méterről headshot volt....
dragunov meg olyan hogy előbb tölt kolbászba mint ahogy visszalősz XD

azér ám :D de amugy az a legszebb is szal nemcsak a neve a legjobb...tényleg az a legszebb befejezés.. kicsit rossz érzés amikor végigviszi az ember általában elsőre a gazdagosat.... aztán meghal...
de a legjobb a legjobb...

Vissza
Top Alul