Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Ha visszaviszed Voronin Generálisnak a Bulldog 6 Gránátvetõt, akkor ad érte egyet ajándékba, ha pedig csatlakozol a Dutyhoz, akkor ad mégegyet.
Máshol nem tudom, hogy van-e, tréder moddal a Barkeeptõl is vehetsz.
Ez is nagyon régi téma már, de leírom. Van join duty mod, vagy ha a freeplay modot felrakod abban is benne van.
Visszaviszed Voroninnak a Bulldogot, és akkor el kell ismételni az esküt, és onnantól kezdve te is duty vagy, meg megkapod a legjobb ruhát ingyen.
Mi? A Duty csatlakozás? Hát én se szoktam, mert akkor a Freedomból nem tudnám kiaknázni a nyerészkedési lehetõségeket.
Szétlõni õket nem nagy ügy amúgy...
de a Dutysoktól másképp is ki lehet szedni az a jó kis ruhát???
én nem akarok csatlakozni semmihez se, mert én nem akarok a freedomosokkal fasírtban lenni.
Ahoz meg hogy csatlakozzak muszály felrakni a freeplay modot?
Már kb 100szor elhangzott, hogy van Join Duty Mod, anélkül nem megy a csatlakozás. A Freeplay Modban pedig benne van a Join Duty Mod, bele van hegesztve. És nem muszáj csatlakozni, felajánlja a lehetõségét.
De miért nem játszotok inkább kérdezõsködés helyett?
Nem izgalmasabb lenne felfedezni mindent magatoktól?
tudod én most épp nem játszok a játékkal kb 3-4 honap mulva fogok megint...
azért nem, játszok vele mert... bonyolult sztori... és érdekelnek az ilyen kis trükkök azért kérdezek vagy már azt se lehet?