tanker6000
New Member
- Csatlakozás
- 2007.07.04.
- Üzenetek
- 317
- Reakció pontszám
- 0
kinek volt má olyan élménye hogy vagy 8 vérszopó támadt rá mert nekem igen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Tényleg.heheGatyamatyi":388fp3og mondta:az vagy. ha érdekel csináld meg true endingben ha abban is megvan AKKOR! olvasd el ezt a spoilert:SPOILER***TE, vagy Strelok vagy Lövész***SPOILER vége. Minden kiderül cask nem feliratozzák gáz![]()
![]()
Hogy érted hogy nem feliratoznak???? A videókat vagy mit? Minden kiderűl magyarítással....a videók is feliratosak szóval..... :roll:Gatyamatyi":3tp74xc5 mondta:az vagy. ha érdekel csináld meg true endingben ha abban is megvan AKKOR! olvasd el ezt a spoilert:SPOILER***TE, vagy Strelok vagy Lövész***SPOILER vége. Minden kiderül cask nem feliratozzák gáz![]()
![]()
Gatyamatyi":1clity13 mondta:majd ha lemész X18-ba találkozolegyébként ott viszonlag félelmets nem tudom mit csinálnék ott egy sound enchantment moddal :shock: :shock: :shock:
![]()
Stevy#":2q1z74g2 mondta:Ha jól emlékszem X18-ban nincs controller, szal ne keressen ott senki.(pontosabban én nem találtam)
Én Agropormban, X16-ban és Army Warehousesnál találkoztam velük. X18-ban az a nagy izéke van, ami X16-nál is jön veled szemben a csatornában.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.