Élménybeszámolók

Nekem még nem szerencsére, asszem 5-6 volt a max. Holtálálkoztál olyan nagy populációval?

EDIT: Télleg jó a videó. Mondjuk az 1.0004es patch már javítja elméletileg, de néha zavaró volt, hogy lőttem a zombikra a gránátokat, de csak a 3-4-et kezdték meg-meg érezni. Allig várom, csak győzzem kivárni 8)

Army Warehousesnál én is összefutottam egy controllerel! Nagyon para, furcsa hangot ad és elkezd homályosulni, más színű ég, de nem kezdte el adni a lökéseket.

majd ha lemész X18-ba találkozol :) egyébként ott viszonlag félelmets nem tudom mit csinálnék ott egy sound enchantment moddal :shock: :shock: :shock: :D

Hello.Eddig három féle módon fejeztem be a játékot de a lövészt nemtalálom sehol.Hol van??Vagy hülye vagyok???

az vagy. ha érdekel csináld meg true endingben ha abban is megvan AKKOR! olvasd el ezt a spoilert:SPOILER***TE, vagy Strelok vagy Lövész***SPOILER vége. Minden kiderül cask nem feliratozzák gáz :( :D

Gatyamatyi":388fp3og mondta:
az vagy. ha érdekel csináld meg true endingben ha abban is megvan AKKOR! olvasd el ezt a spoilert:SPOILER***TE, vagy Strelok vagy Lövész***SPOILER vége. Minden kiderül cask nem feliratozzák gáz :( :D
Tényleg.hehe

Gatyamatyi":3tp74xc5 mondta:
Hogy érted hogy nem feliratoznak???? A videókat vagy mit? Minden kiderűl magyarítással....a videók is feliratosak szóval..... :roll:

!SPOILER!
nem az, amikor a doki elmond pár dolgot pl. hogy strelok vagy :P meg a decoderes szöveg ahhoz nincs felirat + amikor ott vagy a végső teremben és megtudod a monolit titkát amikor az a műdoki válaszol a kérdéseidre az sincs feliratozva pedig az a lényeg. Ha mégis van akkor sorry de ezek nem videók hanem ingame...

Gatyamatyi":1clity13 mondta:
majd ha lemész X18-ba találkozol :) egyébként ott viszonlag félelmets nem tudom mit csinálnék ott egy sound enchantment moddal :shock: :shock: :shock: :D

Ha jól emlékszem X18-ban nincs controller, szal ne keressen ott senki. :D (pontosabban én nem találtam)
Én Agropormban, X16-ban és Army Warehousesnál találkoztam velük. X18-ban az a nagy izéke van, ami X16-nál is jön veled szemben a csatornában.

Stevy#":2q1z74g2 mondta:
Ha jól emlékszem X18-ban nincs controller, szal ne keressen ott senki. :D (pontosabban én nem találtam)
Én Agropormban, X16-ban és Army Warehousesnál találkoztam velük. X18-ban az a nagy izéke van, ami X16-nál is jön veled szemben a csatornában.

Army Warehosue-ban hol van Controller? Bloodsucker van több is, de Conroller?
Azt csak Agropromban a katonai bázis alatt és Yantarban, a psy sugárzónál láttam, sehol másutt...

Semmiféle szörny mod nincs fenn, szóval sztem alap, hogy benne van. De már minden fő küldit megcsonltam ami a red forrestig meglehet, csomó mellék küldit, és sokszor voltam sok helyen. Ezt ugy értem, hogy amikor először meg másodszor voltam dark valeyban, nem láttam aptkányokat, harmoadzsorra mentem viszza szét nézni, ott voltak. Lehet, ott is ugy van... de nem hiszem, hogy ennek köze lenne hozzá...
Lényeg a lényeg, a nagy torony mellett voltam, ott másztam fel, és már éreztem a jelenlétét :) Aztán lemásztam és ott volt

Más: most jutottam el megint Pripjatig, bemáasztam mindenhova, egész jó a stadion is

Army Warehouse-ban a controller egy darab küldi miatt van...
Van a kereskedő a bázison, az adja a feladatot hogy írsd ki a bloodsuckereket....ha megcsinálod akkor:
1. kapsz egy kristályt(+még van egy a bázison a alagútnál...egész jó tulajdonságokkal bír :wink: )
2.2-3 bloodsucker helyett 2-3 controller lesz a faluban

Én bementem az alagútba, a bejárattól, ha kintről jössz balra, a vasúti sínek végén. Arra az alagúta gondolsz? Mondjuk egy kristály is bőven elég :)

Igen...a sineknél lévő alagút...de nem bent hanem fent van :wink:
Az örtoronytól már simán lehet látni...szemből nézed akkor jobboldalt a dombon...de amúgy nekem már volt vagy 4 kristályom mert Lukács mindíg azt adott vagy gránátvetőt...abból is volt már vagy 3.... :D

Óóó mind1, majd legközelebb arra jrok megnézem. Most indultam el, a trader elé kidobáltam minden haszonalanak vélt cuccott, köztük 2 gránátvetőt is, felpakoltam magam municióval és így indultam el Red Forrest felé a minap :)
Ja, és emlékszem milyen szép kis raktárod volt, úgy rémlik, Te linkeltél be a telephelyedről képeket. Faja volt! :wink:

Vissza
Top Alul