Egyéb

@Tibi: én írtam neki... de ha akarod, Te is hozzáfűzheted a véleményedet egész nyugodtan :)

Szabályzat kiegészítés: a D kategóriába kerültek a büntetések, így a felhasználók ezen túl tudják, mit jelent a warn és a ban, stb... Erre lehet nyugodtan hivatkozni.

nem tudom miért csinálta, ahogy ismerem őt, nagyon jó ember (az accountot többen használják, kailniris mint idősebbik, és a fia) és nélkülözhetetlen tagja a dez0wave-nek (nem a fia, hanem az idősebbik). ő az 1etlen modellezőnk, ha ő nincs, nem lett volna se priboi, se lost alpha. nem írok neki, mert ez olyan dolog, hogy szabályzat, és vagy figyelembe veszi, majd durrog 1 darabig, és rájön, gondolom. :D

Nem is a kihágása volt súlyos csak amit utána írt. Megértem, hogy fontos ember, de a szabályok mindenkire vonatkoznak. Ahogy látom, megértette.

Nem tudok vele mit kezdeni... a szabáyok mindenkire vonatkoznak... a visszabeszélése meg... hát... no comment

Összerendeztem a kiloggolt indexet (vagyis amit akkor lát valaki kezdőoldalként, mikor nincs bejelentkezve). Így egyértelműbb a dolog. Ha kiloggoltok, meglátjátok.

Foxi 2.0-ban kicsit összeugrott
090518_01.jpg

EDIT: Úgy látom közben még mindig alkotsz :) .

Nem tudok rájönni, mi a baja... Megnéztem, minden igazítás stimmel, szóval ott az FF szúr el valamit... :S

eh most biztos telefloodoltam a moderátor logot :S ... jimék elrontották a számolást én meg nem szeretem az olyat és editáltam kb 40 postot és újraírkáltam benne a számokat. (igen, hülyeség volt, de unatkoztam :D)

Ehh nekem is meg kéne keresnem a számolásban, hogy hol van az eredeti rontás...

Más: törölt valaki a CS média Képek topikból jim képei közül? Csak mert ő azt mondja igen, és nem értem, jelölés nélkül miért törölt volna bárki bármit...

én nem töröltem sose más cuccait. szntem elnézte, vagy passz. nekem is volt már olyan, hogy azt hittem vmit megcsináltam, közbe nem, de meg voltam győződve az ellenkezőjéről :D

valószínűleg az oldal változása miatt tüntek le a képek , vagy nemtom , de mostantól inkább úgy teszem ki hogy linkelem a hírt .

az az érdekes ,hogy haver az előbb regizett , aztán írt a számlálgatós topic-ba (internet expoler alatt ) , aztmondta bekerült a hsz-e de én nem látam frissítés után sem , ezután firefox-al írta be azzal már jóvolt , hogy lehetett ez ?

Vissza
Top Alul