Egyéb

az elképzelhető , de szegény rámírt msn-en ,hogy kel a számolgatós topicba írni lol2 , mert ugye ha nincs hsz akkor törlésre kerül a sor ,ő meg inkább olvasgatni szeret

edit1 a gamestar oldalán kintvan egy hír a cop-ról nah képzeljétek ki kommnetelt oda.... nah ki ? bizonyám murder 3 kolega :D

1 kérdés... csiga07 felvetette az üzenőfalon, hogy miért pacás a "rtl klub riportot készítene..." topic. mondtam neki hogy azért, mert sticky-be volt téve, szal hogy szem előtt legyen.

viszont most nézem, már offolós is, meg nem aktuális, szal ha aszondjátok jóvan, akkor visszaállítom normál topicnak, vagy aki épp ráér :)

komolyan modom ha ez a KönigsTiger nem hagyja abba a nácizást és az emberírtás gondolatait adok neki egy warnt

nem tudom a chrome hibája-e, de vmiért nem műxik a szinezés.

1ik arcnak a hsz-ét javítottam épp ma a csernobilos topicba, mert offolt, és nem akartam telepirosozni :D

és amint kiválasztom a színt, és rámék hogy post, telerakja random színkódokkal (hex számokkal is) a üzenetet.

ez előbb is megtörtént, amikor a számlálós topicban javítottam a csávó postját mert elszámolt megint :D

vkinél jelentkezett még ez?

nálam eddig rendben van (de mellesleg az iwiw-az intenret expoler -re lenne optimizálva , mert ott minden működik , képet i lehet feltenni ,gyorsabb is :? )

nem gond, már töröltem :D ... akármennyire is utálom a firefoxot, mindig visszahúz magához :) ... talán azért, mert 3éve folyamatában használom.

és aztmondják hogy a 3.5 az sem lessz rossz

egyenlőre a hivataloson kívül semmi nincs... a fan oldalak meg feleslegesek kb, mivel ők is akkor kapják az infót meg képeket amikor mi, szal ami ott kint van, az itt is :D

amúgy biztos lesz még, majd sdk oldal a wikin, úgy mint a shoc-nak és cs-nek, de majd szntem jövőre, mert megjelenés után kb 2-3hónap és akkor jön ki vmi szeretetcsomag :)

gondolom Hispan megkaptad az üzit ettöl a Gabber , hogy jöjjenek jáccani a frakciós topic-ba ezért vip rangot lehet kapni , az én véleményem az ,hogy ez nem jó ötlet , vip rangot tényleg csak azok kapjanak akik "értenek a játékhoz " , szal ah kérdezmek valamit akkor tudnak segíteni stb....

je :D én szerencsére nem kaptam ilyeneket, nem is baj :) szntem is hülyeség vip-et osztogatni 1ből, csak azért mert valaki "idiótáskodik" 1 topicban. (bocs, de nekem ez a véleményem arról az ún. szerepjátékról)

Nekem most az tűnt fel hogy van Zónás frakciószerepjáték topic és Az én frakcióm topic. Egy nem lenne elég? Szerintem a zónás frakciójátékot kéne meghagyni és a másikat zárni kéne mivel kb. ugyanarról szól csak az előbbi kicsit kibővül. Szerintetek?

nyugodtan lehet zárni szerintem is

dezodor:kb nekem is ez a véleményem :wink:

edit: el is van intézve , ha nem esetleg nem lenne jó indok hogy miért zártam be akkor nyugodtan javítsátok

Vissza
Top Alul