Egyéb

Egyébként most a warez dolog mellett jim67 kapott tőlem egy levelet vazvaz levele után (mert nekem is megírta ugyanezt), hogy ne moderáljon, míg mi nem kérjük rá. jim67 megígérte, hogy nem moderál, míg moderátor nem lesz egyszer...

Emberek könyörgöm, ha moderálunk, használjuk a [ mod ] [ /mod ] tagokat (szóközök nélkül persze).

A METRO2033 fórumán volt pár spamreg, ezeken a neveken:
yuio349o Gusoir28 Qiuene46 Loruoo96

A hozzászólásokat kitöröltem, de azt nem tudom hogy felhasználót hogyan lehet törölni :? .

Múlt héten én is szórtam ki spamregeket... Frissíteném a rendszert, neki is álltam, de elég bonyolult, leírás meg rendes nincs, meg időm sincs... szóval egyelőre törölgetek...

Hát ez a gtc nagyon lol... most komolyan saját magával beszélget? :?
gtc376":evryfvl9 mondta:
gtc376":evryfvl9 mondta:
Murder3 oké.^^
De te mióta vagy Vendég? :?: :?: :?:
Off: Minnyá énis azleszek. lol2

Ja és amin megdöbbentem, az az hogy több mint két éves hozzászólásokra válaszolgat lol2

LOL, gtc376 apja írt nekem az iwi-en (állítólag az apja):

Az apa levele:":3iic48f2 mondta:
> Tisztelt Horváth Krisztián!
> A következő probléma megoldásában szeretném a segitségét
> kérni.
> A fiam,kihasználva a regisztrációmat,írt az UHSF
> fórumra.Most kitiltották amin(ismerve természetét) nem
> csodálkozom.(Az általa elkövetett esetleges sértő dolgokért
> elnézést kérek.)
> Én azért regisztráltam,mert szeretem a S.T.A.L.K.E.R
> játékot és érdekelnek a vele kapcsolatos témák,hírek.Nincs
> szándékomban fórumozni de érdekelnének a
> hozzászólások.Kérem,segitsen,hogy az eredeti email-cimemet
> használva regisztrálhassak.A fiam távolmaradását a fórumról
> garantálom.
>
> Tiszelettel Kmetz Gábor(gtc376@freemail.hu)

A válaszom:":3iic48f2 mondta:
Tiszteletem!

Elnézését kérem, de ha a a kedves fia hozzáfért a fórum bejelentkezési adataihoz, akkor gondolom iwiw adatlapjához sem nehéz neki, így engedje meg bizalmatlanságom. Emellett nem értem, ha Ön olvassa fórumunkat, eddig hogy nem vette észre, hogy fia kivívja mindenki ellenszenvét a viselkedésével.

Amennyiben regisztrálni kíván, úgy nyugodtan megteheti, lehetőleg egy olyan levélcímről, amit frissen nyit valamelyik ingyenes szolgáltatónál és a fia nem ismeri.

Tisztelettel:
Horváth Krisztián

2009. 03. 08.

Na ehhez tessék hozzászólni :D

EDIT: a mai adag, ez már csak lezárásképp:

Az apa újabb levele:":3iic48f2 mondta:
> Tisztelt Horváth Krisztián!
>
> Köszönöm válaszát.
> A fiam könnyelmű jelszóválasztásom miatt fért az adatokhoz.
> Ezen változtatok.Az iwiw őt nem érdekli.A fórumbeli
> ellenszenvet elfogultság miatt nem vettem komolyan.
> Válaszát(és tanácsát) köszönve maradok tisztelettel
>
> Kmetz Gábor

A válaszom:":3iic48f2 mondta:
Tiszteletem!

A dolog tisztázása végett bármikor visszaolvashatja fia hozzászólásait a fórumban. Ha Ön elfogultságnak tartotta mindazt, ami ott folyt, akkor nem mi, hanem Ön volt elfogult a fiával szemben. Véleményem szerint igen sokáig tűrtük a viselkedését (ebben minden moderátor egyetért).

Üdvözlettel:
Horváth Krisztián

Azóta volt még 1 levélváltás, az édesapja pontosított, hogy ő volt elfogult, nem mi (félreértettem), mondtam neki, hogy várjuk szívesen a fórumban. Ő meg mondta, hogy jön. Még tán igaz is lehet a dolog :)

A második levél után már nekem sincsenek kétségeim, csak ha egyszer kitiltok valakit, akkor nem fogom megkönnyíteni a visszajutást... Egyszerűbb, ha már címről regelnek, és kész. Így tiszta.

most telt be a pohár az extra.hu -nál.

először 3hétig faszkodtak a szerverükkel, és nem volt elérhető a team-ünk oldala ... most meg blokkolták vmi szabálysértés miatt :D

megőrülök kb ezektől. napi 1000-2500 látogatóm vót, és sokan is nézték tényleg, igaz fele biztos google bot vót meg akármi, de kb 10-20fórumon az van belinkelve hivatalos oldalnak.

vki tud vmi NORMÁLIS szolgáltatót?

----------------------

edit: jim67 mutatta a fw -t, hogy ha altavista emailcimem van, akkor 5gigát adnak, és lényegében olyan mint az extra, korlátlan sql, bla bla. vkinek tapasztalat?

:(

Nekem is ez a gondom... Olyan szolgáltató kéne, aminek a tárhelyére tudok dimaint irányítani, nem szúr be reklámot vagy popup-ot és FTP-n keresztül elérhető... Régen az extra is ilyen volt...

Át szeretném alakítani a felső menü alatti "További lehetőségek" részt, ehhez kérném a segítségeteket. Ki akarom bővíteni további oldalakkal, külföldiekkel, nem csak angolokkal. Jöhet mindenféle fórum vagy infóhely is, lényeg, hogy minél több legyen... Ha nagyon sok lesz, akkor lenyithatósra csinálom meg. Az lenne a cél, hogy tájékozódhasson az olvasó maga is, ha akar. Köszönöm a tippeket.

www.gsc-game.com - ugye nem kell magyarázni
www.stalker-portal.ru - legelső orosz stalker fanoldal, sok infó és jó is
www.stalkerin.gameru.net - stalker-inside, minden ami a moddoláshoz kell
http://sdk.stalker-game.com/ - hivatalos sdk wiki oldal
www.yastalker.com - stalker közösségi oldal a gsc szervezésével (még béta és csak orosz)
www.moddb.com - legjobb mod tárhely, részletes leírás, ingyen tárhely, galéria, mindenség
http://priboi-story.extra.hu/ - ezt csak úgy gondoltam :D
http://www.moddb.com/mods/lost-alpha - gondoltam lost alpha is kaphatna helyet, nem önhájp, de szntem sokakat érdekel
http://www.gameru.net/forum/index.php?showforum=186 - gameinator stalker fórum (orosz, de jó)

van pár orosz, de akit igazán érdekel, az úgyis tud 2-t kattintani 1 google translatorért... nem nagy kunszt.

a yastalker.com most indult, én már fent vagyok 1 kis segítséggel :D meg a lost alpha is helyet kapott, olyasmi mint a facebook vagy iwiw, viszont csak stalker fanok vannak fent + gsc is, és lehet velük bratyizni.

a moddolós oldalakat (sdk, stalkerin, moddb) fontosnak tartom, ha vki esetleg el akarná kezdeni, bár sokan már feladták, mert nincs szájbarágós dokumentáció, és vki csak poénkodna, ezért kb 10perc után ráun, igen is kell több hónap kiismerni a dolgokat, de akit igazán érdekel ezeken a linkeken mindent meglel.

Köszönöm dezodor. Amint tudok nekiállok megcsinálni ezt az apróságot, szerintem ez fontos és hasznos lesz :)

A szabályzatot megjelenésében átalakítottam, egyszerűbben böngészhető lett, nem ijeszti meg azonnal az olvasót a terjedelmével. A külön staff (vezetőség) menüpont még várat magára de az is tervben van.

Bekerült a szabályzatba a C14-es pont. Az OFF-jelölés használata kötelező lett.

C. 14. Az off-ot (vagyis a nem az adott témába vágó üzeneteket vagy üzenetek részeit) jelölni kell. Erre a színválasztó panelen van lehetőség. Aki elmulasztja jelölni a hozzászólásában az off-ot, az büntetésben részesül. Az off jelölésének használata kötelező, nem pedig lehetőség.

Vissza
Top Alul