Egyéb

igen. teljes végleges, finál játék.

nekem végülis tetszik, bugokat nem tapasztaltam kb 5-6óra játékmenetig. annyi időt töltöttem el a mocsáron, kb, najó mondjuk 5öt, és 1órát kordonban. csak aztán kaptam 1 kresst, mer rosz a task manager, de nincs kedvem bajlódni vele, majd ők kijavaítják, csak elküldtem a logot a gscs arcnak, az meg mondta hogy ránéznek s bennelesz a patchba amit szept5-én adnak ki, azért hogy aki megveszi, már 1ből rakja is föl, és azzal kezdjen el játszani.

kicsit túlságosan lehúzták a gammát szntem, nem olyan rosz az :) nekem bejött, mer lehet csak azért mert új pályák, nem tudom. egyenlőre még swampon vagyok, de még mindig van mit felfedezni, mert elég nagy. sőt.

kordon is szép lett ám, azt hittem elbaszták a redesignt, de a híd utáni rész egész ötletes. viszont a katonákok eléggé szeretik az új pkm-jüket, azok meg elég erős cuccok, szal kicsit úgy éreztem a kordonba érkezést mint a partraszállás... fától fáig, sziklától szikláig araszolva, közbe lőttek izomból, aztán vhogy sikerült eliszkolni.

a fegyverek és ruhák tuningolhatóak. a swampos küldik vége felé kapsz 1 clear sky ruhát, amit csak a clear sky bázison lehet tuningolni. minden féle nyalánkság, stb, és jó drága a tuning, de megemeli a védelmeket, teherbírást, midnent.

a fegyverekkel is ugyanaz, kezelhetőség, távcső, gránátvető tuning, tár nagyobbítás, pontosság, stb stb ...

a guide emberkék úgy működnek hogy miután elfoglalsz 1 helyet, és bázis alakul ki, ott mindig lesz 1 guide, aki ha akarod át tud dobni azokra a helyekre amiket már elfoglaltál, így nem kell 10percig rohanni a pályán, főleg éjszaka, amikor is semmit nem látsz mer túl sötét lett.
guide még más pályákra is eltud dobni, persz akkor már pénzért, elég drágáér, pl kordonból swampra 1200, szal akkor már inkább gyaloglok :D

alvást már visszatettem mer az nekem kellett :D majd kirakom ha érdekel vkit release után...
a ruhák elég gyorsan elfogynak rajtad, de legalább parásabb, menekülősebb, és meg kell gondolni minden fejlesztést, mer alig van pénzed :S mocsár végére mindent eladtam stb és lett 15ezrem, namármost a legelső ruha tuning 2400 péz. és van kb 10 szint, plusz 1 élet 400péz
1 gránát 400-500 de a sid meg már 1000é adja :FF szal nagyon sóher mindenki.

könnyen hal az ember, de van sok nehézségi szint.

amit igazán sajnálok, hogy meghagyták a dx8 módot. szebb lett a shader, de kéremszépen, nemfut sehogy. olyan lassú, hogy játszhatatlan. a shadow of chernobyl kb 40-50fps-t tud static lightningon high beállítással az én gépemen. a priboi story olyan 20-30fps-t.
clear sky meg 10-15fpst tol LOW grafikán !!! :FFFFFFFFFFFF sajnos. laggol meg swappel, mer ugye sok az npc, meg több a cucc a pályákon. a mocsár a legnagyobb pálya, nah azt inkább hagyjuk :D az kész csoda volt hogy sikerült átjutnom rajta. A legvccesebb, hogy pl akinek jó a gépe és tud dx9be játszani, és visszarakja dx8-ba akkor neki is shuttering meg lagging... viszont dx9be meg fut jól :D

nah majd patch meg ezmegaz...

Swampen az egyik elfoglalt bázison az egyik CS-sel addig párbeszédeztem amíg át nem vágott Cordonba. Hát volt meglepetés a pkm miatt :D . Nekem 5-40 fps-ig volt minden (pl harc közben 5 a mocsár közepén meg ahol nem volt senki 40). Érdekes, pedig anno. úgy reklámozták hogy optimalizátlabb is lesz mint a SoC. Hát ez a dx8 esetében úgy tűnik nem jött össze. Remélem a patch-ek majd segíteni fognak.

Csak titokban jegyzem meg, hogy a clear sky sikertelensége miatt elbocsájtották Anton Bolshakov project manager-t a GSC-től. A hír nem publik még, azért írtam ide.

Egyszerűen nem voltak megelégedve a munkájával, Clear Sky bugos, kivették a felét kb, és nem jó irányba vezette a stalker-team-et. Ezért "kölcsönös megállapodás alapján" elbúcsúztak tőle, bár többen örültek is hogy elmegy, mert ő rondította el a shoc-ot is, a sok kivágással stb stb...

Két lehetőség van:

- keresnek 1 normális managert, pl a Andrei Prophorov jó lenne, ő volt az oblivion lost vezető dizájnere... ő tudna jókat csinálni.

- vagy lezárják a stalker projectet

valakinek van ötlete arra, hogy mi folyik a priboi-story.extra.hu -n? az is phpbb fórum, asszem 2.0-st rakott fel widra. az a gond, hogy van kb 700 user, és abból kb 300 spambot. és ez igy most indult be, kb 1hete. naponta kb 30-40 jön, és nem győzöm törölni,sőt nem is birom, mert a ban controlnál beirom a nevet, submit, beteszi a kis rublikába, de a bot még mindig ottvan, nemtom mi legyen, de kezdek erősen aggódni. ha azok hirtelen beindulnak, akkor kb a fórumnak lőttek :(

valaki gyorsan valamit ajánljon már :D vagy bárminemű segítséget elfogadok :D

EDIT:

felkúrtam magam agyilag, azt felmentem a sql fosra és kb 460 spam botot töröltem az adatbázisból. úgy 1xűbb volt, mint 1essével kibannolni meg törölni.
viszont épp hogy kezdtem örülni, már jönnek is vissza. valamit tenni kell :(

végülis most nézem, regeznek de postolni nem tudnak mer nem aktivak. ahhoz meg ugye approvolni kell a emailt gondolom, hogy vki aktiv lehessen, vagy passz. nem értek én ezekhez sajnos.

Nézd meg az email címüket. Anno itt is volt egy csomó spambot és úgy állította le őket hispan hogy letiltotta a @#.info és hasonló végződésű email címeket (mivel arról jött a legtöbb).

dezodor közben megtalált és remélem sikerült megoldani a dolgot.

Tibi: nem az e-mail címek letiltása segített, mert mint dezodornál is, úgy itt is anno sok különböző, naponta változó domain volt. A megoldás a regisztrációs lap címének kicserélése. A dolog lényege: a bot átugorja azt a részt, hogy "elfogadom a szabályokat, elmúltam X éves stb" és egyből az űrlapra siet, ami ugye minden fórumon ugyanazzal a címmel rendelkezik. Namármost ha ennek címét megváltoztatjuk, akkor a rendes regisztráló a szabályzat oldalról rendes kattintással eljut a megváltozott című regelős űrlapra, a bot viszont sosem találja meg azt. Ezt csak azért írom le, mert zseniálisan egyszerű megoldás. Remélem a BOT készítők még egy ideig nem jönnek rá arra, hogy ezt hogyan oldják meg. Köszönet mindezért a phpbb.hu-nak.

MÁS: megnyitottam a CS: Post-release részt, belátásotok szerint készítsetek szobákat, a feleslegeseket meg persze nyugodtan tessék törölni vagy inkább lezárni és kukába tenni. (gondolom lesz egy pár vakegér akik 5x csinálnak singleplayer részt).

valami még mindig nem jó, mivel amióta átállítottam arra hogy regisztrációkor kapjonak megerősítő mailt, nem kapnak :S

más: addoltam pár topicot, remélem vki majd átírja a szegényes topicleírásaim.... :)

Azért nem kap mindenki e-mailt, mert az extra csak napi 50 levelet kezel és ebben benne van az is, hogy csomóan kérnek témafigyelést, ilyesmit.

más: szerintem tömörek és jók a leírások, felesleges volna szófecsérlést rendezni :)

okés. másik kérdés:

nem lehetne úgy megcsinálni a clear sky részleget, mint ahogy a shadow of chernobyl is van? tehát single player, és abba azok a topicok amit most csniáltunk, aztán multiplayer, modbox, média stb stb...

LOOOL nem negedi a rendszer hogy átnevezzem magam hispan-ra :D:D:D Azt mondja tiltott felhasználónév jóllehet már 1 név sincs a tiltólistán... OMG ez kiakaszt...

engem reggel nem akart beengedni, azt írta hogy hibás kód vagy felhaszn :F aztán ráhagytam, mer mondom tuti nem hibás :D most már jó...

Vissza
Top Alul